Kadın sürücü problemi

Motosikleti
D400
@Erhan bu konu dışarıdan hoş gözükmüyor kötü bir izlenim yaratıyor bence.

mağara adamı devrinde gibiyiz, konuyu kapatsan mı :D

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Konu farklı noktalara gitmiş, kapatalım.
Bence de kapatalım... Çünkü burda erkekler olarak kadınlar hakkında dedikodu yapıyoruz.. ;)

Bir tane kadın üye de bırakmadılar ki birinci ağızdan dinleyelim , tartışalım.....
Erhan , acil kadın üye alımında kampanya falan yap... Adımız çıkıcak kadın düşmanına :)

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Bence de kapatalım... Çünkü burda erkekler olarak kadınlar hakkında dedikodu yapıyoruz.. ;)

Bir tane kadın üye de bırakmadılar ki birinci ağızdan dinleyelim , tartışalım.....
Erhan , acil kadın üye alımında kampanya falan yap... Adımız çıkıcak kadın düşmanına :)
Askerdeyken yeminle ortamda daha fazla kadın vardı. Pc'yi her açtığımda odama başak kokusu doluyor.

Motosikleti
Suzuki Inazuma
kadın vs erkek tartışıyorken sorayım
Vezir parmağı mı dilber dudağı mı

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Peki kadınbudu köfte hakkında ne düşünüyorsun abi
Benim ne düşündüğüm önemli değil, esas @fatih.met ne düşünüyor o önemli. Bir de Fatih'in cevabı ne olursa olsun @alp_tunay Abi'nin kontrasını duymak istiyorum. @killingroad da mealen "My name is Maximus Decimus Meridius, Commander of the armies of the north, General of the Felix Legions, loyal servant to the true emperor, Marcus Aurelius and i will have my vengeance, in this life or the next." tadında konu içinde epey aktif.

Biz İzmir'de yaşayanlara düşen çiğdem alıp beklemek. Farklı illerde yaşayanlar çiğdem bulamazsa çekirdek alabilir.

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
maşallah 16 sayfa olmuş forumda kadın içeren bi konu olunca en az 10 sayfa oluyor tebrik ediyorum :)

Benim ne düşündüğüm önemli değil, esas @fatih.met ne düşünüyor o önemli. Bir de Fatih'in cevabı ne olursa olsun @alp_tunay Abi'nin kontrasını duymak istiyorum. @killingroad da mealen "My name is Maximus Decimus Meridius, Commander of the armies of the north, General of the Felix Legions, loyal servant to the true emperor, Marcus Aurelius and i will have my vengeance, in this life or the next." tadında konu içinde epey aktif.

Biz İzmir'de yaşayanlara düşen çiğdem alıp beklemek. Farklı illerde yaşayanlar çiğdem bulamazsa çekirdek alabilir.
Yok ben daha çok Yasmin dyauh prthivi cantariksam otam, Manah saha pranais ca sarvaih tam. Evaikam janatha atmanam anya vacah, Vimuncatha amrtasya esah setuh modundayım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar