Tek Silindir motorla uzun yol yapılmaz
Tek Silindir motorla uzun yol yapılmaz
Hele o motor Duke 390 ise hiç yapılmaz
Tek Silindirli motorlar haddinden fazla titreşimli ve ses konusunda vasather konu buna evriliyor sayenizde bir şekilde.
her motorla uzun yol yapılır. siz yapamıyorsanız kendinizi sorgulayın =)
bence tek silindir motorla uzun yol yapılmak zorunda kalınıyorsa biraz cüzdanı sorgulamak lazım =)her konu buna evriliyor sayenizde bir şekilde.
her motorla uzun yol yapılır. siz yapamıyorsanız kendinizi sorgulayın =)
Tek Silindir motor dediğin ağır arazide hafif olan crf 250 ve xpulse 200 gibi motorlar olabilirbence tek silindir motorla uzun yol yapılmak zorunda kalınıyorsa biraz cüzdanı sorgulamak lazım =)
Tek Silindirli motorlar haddinden fazla titreşimli ve ses konusunda vasat
2 Silindir olunca motora bindiğini anlıyorsun
bence tek silindir motorla uzun yol yapılmak zorunda kalınıyorsa biraz cüzdanı sorgulamak lazım =)
Aslinda sehiricinde cruiserlar (vulcan, super meteor ve shotgun) daha uzun teker araligi ve gidon acisi nedeniyle sehiricinde daha hantal makinalar. Shotgun ile super meteor arasinda oturma pozisyonu cok farkli bu arada.Dostlar selamlar,
Şuanda Royal Enfield Hunter 350 kullanıyorum ve cc yükseltmek istiyorum.
İki tarz arasında kaldım;
Genellikle şehir içi ama yazları ve hafta sonları uzun yol(bu yaz Karadeniz turu planım var)
Cruiser motosiklet tam olarak benim tarzım ve artçılı kullanıyorum.
Triumph speed Twin 900
Kawasaki z650rs
Royal Enfield süper meteor 650
Kawasaki vulkan s
Royal enfield shotgun 650
Sport touring de uzun yolda vs çok rahat olur ama şehir içi sıkıntı diye düşünüyorum;
Tracer 7
Triumh tiger Sport 660
Kawasaki versys 650
Siz olsanız bunlar arasından hangisini seçerseniz?
Bütçe max 500-550 bin
Katılım evime girip taksitle alcam veya kendi motorumu bayiye verip sıfır super meteor 650 alabilirim taksitle.
ikisi aynı fiyattaysa karşılaştırılır ama evet bence de aynı sınıfta değiller honda mı pahalıya satıyor triumph mı ucuza?şimdi honda transalp 750 ile Triumph Tiger 900 karşılaştırılmaz. biri orta sınıf honda, diğeri premium sınıf Triumph, tabi ki tiger 900 daha konforlu ve daha güçlü. Bir süre vstrom 650 ya da transalp 750 kullandıktan sonra paraya kıyıp keyfini alayım diye geçilecek motor.
Honda pahalıya satılıyor çünkü japonya (asya) üretmlerinde ek gümrük vergisi var, Avrupa üretimi olunca ucuza geliyor.ikisi aynı fiyattaysa karşılaştırılır ama evet bence de aynı sınıfta değiller honda mı pahalıya satıyor triumph mı ucuza?
ek gümrük vergisinden önce de avrupalılar japonlardan ucuzduHonda pahalıya satılıyor çünkü japonya (asya) üretmlerinde ek gümrük vergisi var, Avrupa üretimi olunca ucuza geliyor.
Büyük bir ikilem.Dostlar selamlar,
Şuanda Royal Enfield Hunter 350 kullanıyorum ve cc yükseltmek istiyorum.
İki tarz arasında kaldım;
Genellikle şehir içi ama yazları ve hafta sonları uzun yol(bu yaz Karadeniz turu planım var)
Cruiser motosiklet tam olarak benim tarzım ve artçılı kullanıyorum.
Triumph speed Twin 900
Kawasaki z650rs
Royal Enfield süper meteor 650
Kawasaki vulkan s
Royal enfield shotgun 650
Sport touring de uzun yolda vs çok rahat olur ama şehir içi sıkıntı diye düşünüyorum;
Tracer 7
Triumh tiger Sport 660
Kawasaki versys 650
Siz olsanız bunlar arasından hangisini seçerseniz?
Bütçe max 500-550 bin
Katılım evime girip taksitle alcam veya kendi motorumu bayiye verip sıfır super meteor 650 alabilirim taksitle.
Yakın arkadaşımda var kullandım çok çok güzel makina ama tek kusuru torku ve beygiri düşük bi noktadan sonra kesmeyecek eminim. A2 ehliyetle kullanılıyor öyle söyleyim yaniBüyük bir ikilem.
Ben de özünde Retro seven ve aynı yollardan geçmiş biri olarak net bir şekilde işin içinde artçı olacaksa mutlaka Sport Touring tarzı bir motosiklet öneririm.
Street Twin ile artçılı 1.5 saatlik kısa bir şehir dışı tur bile rüzgar yemekten ve toto ağrısından işkenceye dönüşüyor. Artçınıza da yazık.
Super Meteor 650 hakkında detaylı bilgiye sahip değilim. Aksesuar olarak ön cam, yan çanta vb. şeyler var. Görünüşü de çok tatlı olan bir makine. Oturuş pozisyonu ve sele konforlu duruyor ama test sürüş imkanı varsa bir denemek lazım.
Hunter 350 ile İstanbul-Kastamomu yaptım yanımda arkadaşım vardı RKS LTR125 ile. Yani toto lazım.Tek Silindir motorla uzun yol yapılmaz
Hele o motor Duke 390 ise hiç yapılmaz
Honda pahalıya satılıyor çünkü japonya (asya) üretmlerinde ek gümrük vergisi var, Avrupa üretimi olunca ucuza geliyor.
O da yamahanın kazığı.Tenere Fransa üretimi ve hala pahalı.
Hayırlı cumalar.