Cruiser mı? Sport touring mi?

royal super meteor, siyah ve kromlu olanı...270 derece krank, ses ve görüntü olarak vulcan s den çok daha iyi...sağlam motor..sissy bar , arkaya deri heybe çanta...gerçekte çok iyi olur..

Motosikleti
İki Teker Havada
her konu buna evriliyor sayenizde bir şekilde.

her motorla uzun yol yapılır. siz yapamıyorsanız kendinizi sorgulayın =)
Tek Silindirli motorlar haddinden fazla titreşimli ve ses konusunda vasat
2 Silindir olunca motora bindiğini anlıyorsun

Motosikleti
İki Teker Havada
bence tek silindir motorla uzun yol yapılmak zorunda kalınıyorsa biraz cüzdanı sorgulamak lazım =)
Tek Silindir motor dediğin ağır arazide hafif olan crf 250 ve xpulse 200 gibi motorlar olabilir
Onun haricinde tek silindirli motorlara karşıyım
Hele tek silindir motorla uzun yol yapmak
Zinhar karşıyım

Motosikleti
D400
Tek Silindirli motorlar haddinden fazla titreşimli ve ses konusunda vasat
2 Silindir olunca motora bindiğini anlıyorsun

konfordan bahsetmıyoruz, yapılmaz ve hiç yapılmaz dediniz bende diyorum ki yapamıyorsanız kendinizi sorgulamanız lazım. konforsuz da olsa yapılır.
siz kesin olarak yapılmaz diyorsunuz ben o kısma takıldım.

bence tek silindir motorla uzun yol yapılmak zorunda kalınıyorsa biraz cüzdanı sorgulamak lazım =)

orası öyle paramız olsa zaten binmeyiz

Ged

Motosikleti
Forza 250, Tiger Sport 660
Dostlar selamlar,

Şuanda Royal Enfield Hunter 350 kullanıyorum ve cc yükseltmek istiyorum.
İki tarz arasında kaldım;
Genellikle şehir içi ama yazları ve hafta sonları uzun yol(bu yaz Karadeniz turu planım var)
Cruiser motosiklet tam olarak benim tarzım ve artçılı kullanıyorum.
Triumph speed Twin 900
Kawasaki z650rs
Royal Enfield süper meteor 650
Kawasaki vulkan s
Royal enfield shotgun 650

Sport touring de uzun yolda vs çok rahat olur ama şehir içi sıkıntı diye düşünüyorum;
Tracer 7
Triumh tiger Sport 660
Kawasaki versys 650

Siz olsanız bunlar arasından hangisini seçerseniz?
Bütçe max 500-550 bin
Katılım evime girip taksitle alcam veya kendi motorumu bayiye verip sıfır super meteor 650 alabilirim taksitle.
Aslinda sehiricinde cruiserlar (vulcan, super meteor ve shotgun) daha uzun teker araligi ve gidon acisi nedeniyle sehiricinde daha hantal makinalar. Shotgun ile super meteor arasinda oturma pozisyonu cok farkli bu arada.
Neo retrolar (triumph speed twin, kawasaki z650) benim tip olarak cok hosuma gidiyor ama onlarda da ruzgara aciksiniz.
Sport touringlerde de kawa ile triumphlarin tipi bence guzel. Oturma pozisyonlari cok uzun olmayan kisiler icin iyi. Ikinci el temiz bir tiger sport 660i butceniz dahilinde cok rahat bulursunuz ama onlarda da gaz gecikmesinden soylenenler var, kullanmadim, bilmiyorum.
Bence siz bi sekilde bu motorlara esinizle birlikte oturun, bakin. Hanim zaten sizi buyuk oranda yonlendirecektir. Artcinin konforu da onemli cunku.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Bu arada Royal Enfield Super Meteor 650 gerçekten çok şık alet. Park etmiş bir tanesini yakından incelemiştim, işçilik anlamında ve kalite hissiyatında gözüme çarpan kötü bir şey olmamıştı.

• Beğen
Tepkiler: Ged
Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
şimdi honda transalp 750 ile Triumph Tiger 900 karşılaştırılmaz. biri orta sınıf honda, diğeri premium sınıf Triumph, tabi ki tiger 900 daha konforlu ve daha güçlü. Bir süre vstrom 650 ya da transalp 750 kullandıktan sonra paraya kıyıp keyfini alayım diye geçilecek motor.

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
şimdi honda transalp 750 ile Triumph Tiger 900 karşılaştırılmaz. biri orta sınıf honda, diğeri premium sınıf Triumph, tabi ki tiger 900 daha konforlu ve daha güçlü. Bir süre vstrom 650 ya da transalp 750 kullandıktan sonra paraya kıyıp keyfini alayım diye geçilecek motor.
ikisi aynı fiyattaysa karşılaştırılır ama evet bence de aynı sınıfta değiller honda mı pahalıya satıyor triumph mı ucuza?

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
ikisi aynı fiyattaysa karşılaştırılır ama evet bence de aynı sınıfta değiller honda mı pahalıya satıyor triumph mı ucuza?
Honda pahalıya satılıyor çünkü japonya (asya) üretmlerinde ek gümrük vergisi var, Avrupa üretimi olunca ucuza geliyor.

Motosikleti
Kymco Skytown 125, Multistrada V2S
Dostlar selamlar,

Şuanda Royal Enfield Hunter 350 kullanıyorum ve cc yükseltmek istiyorum.
İki tarz arasında kaldım;
Genellikle şehir içi ama yazları ve hafta sonları uzun yol(bu yaz Karadeniz turu planım var)
Cruiser motosiklet tam olarak benim tarzım ve artçılı kullanıyorum.
Triumph speed Twin 900
Kawasaki z650rs
Royal Enfield süper meteor 650
Kawasaki vulkan s
Royal enfield shotgun 650

Sport touring de uzun yolda vs çok rahat olur ama şehir içi sıkıntı diye düşünüyorum;
Tracer 7
Triumh tiger Sport 660
Kawasaki versys 650

Siz olsanız bunlar arasından hangisini seçerseniz?
Bütçe max 500-550 bin
Katılım evime girip taksitle alcam veya kendi motorumu bayiye verip sıfır super meteor 650 alabilirim taksitle.
Büyük bir ikilem.
Ben de özünde Retro seven ve aynı yollardan geçmiş biri olarak net bir şekilde işin içinde artçı olacaksa mutlaka Sport Touring tarzı bir motosiklet öneririm.
Street Twin ile artçılı 1.5 saatlik kısa bir şehir dışı tur bile rüzgar yemekten ve toto ağrısından işkenceye dönüşüyor. Artçınıza da yazık.
Super Meteor 650 hakkında detaylı bilgiye sahip değilim. Aksesuar olarak ön cam, yan çanta vb. şeyler var. Görünüşü de çok tatlı olan bir makine. Oturuş pozisyonu ve sele konforlu duruyor ama test sürüş imkanı varsa bir denemek lazım.

• Beğen
Tepkiler: Ged
Büyük bir ikilem.
Ben de özünde Retro seven ve aynı yollardan geçmiş biri olarak net bir şekilde işin içinde artçı olacaksa mutlaka Sport Touring tarzı bir motosiklet öneririm.
Street Twin ile artçılı 1.5 saatlik kısa bir şehir dışı tur bile rüzgar yemekten ve toto ağrısından işkenceye dönüşüyor. Artçınıza da yazık.
Super Meteor 650 hakkında detaylı bilgiye sahip değilim. Aksesuar olarak ön cam, yan çanta vb. şeyler var. Görünüşü de çok tatlı olan bir makine. Oturuş pozisyonu ve sele konforlu duruyor ama test sürüş imkanı varsa bir denemek lazım.
Yakın arkadaşımda var kullandım çok çok güzel makina ama tek kusuru torku ve beygiri düşük bi noktadan sonra kesmeyecek eminim. A2 ehliyetle kullanılıyor öyle söyleyim yani
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Tek Silindir motorla uzun yol yapılmaz
Hele o motor Duke 390 ise hiç yapılmaz
Hunter 350 ile İstanbul-Kastamomu yaptım yanımda arkadaşım vardı RKS LTR125 ile. Yani toto lazım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar