Aküden led veya lamba alma

Motosikleti
Sym mio
Motosikletime ısıklı arka çanta aldım.Kabloları direk aküye bağladım ama sürekli yanıyor. Motosikleti çalıştırmasam da yanıyor. Ne yapmam lazım. Arapuar anahtar mi takayım.

Motosikleti
BMW K1200GT , BMW S1000XR M Sport
Nereden alırsanız alın araya uygun değerde bir sigorta koyun. Sonra motorum niye durup dururken yandı diye düşünmenizi istemem.

Motosikleti
Ns200 15"
o hattan elektrik alıp röle tetiklemek de çözüm olur mu?
Abi açıkçası sisteme nasıl röle eklenir bilmiyorum, fakat bahsettiğim hatta haddinden fazla akım çektiğinde kendini koruyan sigortası ve modelden modele değişkenlik gösteren çalıştığında tetikleyici röle mevcut.

Motosikleti
BMW K1200GT , BMW S1000XR M Sport
Abi açıkçası sisteme nasıl röle eklenir bilmiyorum, fakat bahsettiğim hatta haddinden fazla akım çektiğinde kendini koruyan sigortası ve modelden modele değişkenlik gösteren çalıştığında tetikleyici röle mevcut.
Röle nin sadece tetikleme devresini o hattan alırsanız neredeyse hiç akım çekmez . Yani o hatta yüklenmez . Rölenin giriş devresini ayrı bir sigorta ile aküden alabilirsiniz.

Motosikleti
Hero X Pulse 200
o hattan elektrik alıp röle tetiklemek de çözüm olur mu?
olur, en yakın yerden şase alınacak, artı hatta arka lambadan alınacak, ama led lambada röle tertibatına gerek yok. çektiği akım çok az zaten, arada anahtar varsa ve çekilen akım 4-5 amperleri buluyorsa röle lazım, buda zaten akkor ampullerde ancak mümkün

Led lamba ise elektriği direkt stop lambadan veya plakalık lambasından alabilirsin. Röle bağlarsan fazladan kablo karmaşası olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar