İlan süresi dolmuştur belki. Araba sıra geldi mi?bu gece şarabı çektim, benim araba ilandan kalkmış bir ağlıyorum bir içiyorum dostlar yardım edin
büyük ihtimal ilan süresi doldu çünkü dün baktığımda 2 gün vardı kalkmasına,arabanın da fiyatı yüksek diye şu piyasada satılacağını düşünmüyorumİlan süresi dolmuştur belki. Araba sıra geldi mi?![]()
Boşver, "babadır bir bildiği vardır" demek içini biraz daha rahatlatacaktır.ilan yeniden yayından kalktı,büyük ihtimal satılmış olabilir araç,hem ağlıyorum hem içiyorum psikolojim iyi olmamaya başladı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
babam hayatımdakı en önemli figürdür,bu zamana kadar hiçbir sözünden çıkmadım ne dediyse yaptım,çalıştım eve katkıda bulundum,yeni evlenecek olmama rağmen aileme hep destek çıktım...
baba dedim alalım şu arabayı hatırası var lütfen yardım et bana destek çık alalım dedim bana dediği tek şey sen onu hakettin mi oldu...400 bin liralık araba he 1 milyon 400 değil,içim kan ağlıyor her akşam bunları düşünmekten uyku uyuyamaz oldum
abi yapma anlatmaya kalksam dilim dönmez,çok basit şeyler için yalvardığımı bilirim,parayla olacak işler için bi evlat bu kadar yalvartılmaz...Boşver, "babadır bir bildiği vardır" demek içini biraz daha rahatlatacaktır.
Yaw boşver, olan olmuş, biten bitmiş. Babadır, ne yapacaksın dövecek misin adamı? Benim pederde de uyuz olduğum çok şey vardı ama 24 sene olmuş, vefat etmiş. Zaman içinde o sertlik azalıyor, şu an keşke 1 gün daha fazla yaşamış olsa da muhabbet etseymişiz diyorum.abi yapma anlatmaya kalksam dilim dönmez,çok basit şeyler için yalvardığımı bilirim,parayla olacak işler için bi evlat bu kadar yalvartılmaz...
para olmasa fakir fukara eyvallah çekeceğim ama,imkan varken bu duygusal bağlantımı bilmesine rağmen arkandayım demesine rağmen hep karşımda oldular,yaranamadım baba
her insanın hikayesi farklı oluyor demekki babanın söylediğinde bir bildiği vardır gerçekten bunu ileride belki sende anlayacaksın haksız olsada belki haklı bir sebebi vardır gerçek olmayanbabam hayatımdakı en önemli figürdür,bu zamana kadar hiçbir sözünden çıkmadım ne dediyse yaptım,çalıştım eve katkıda bulundum,yeni evlenecek olmama rağmen aileme hep destek çıktım...
baba dedim alalım şu arabayı hatırası var lütfen yardım et bana destek çık alalım dedim bana dediği tek şey sen onu hakettin mi oldu...400 bin liralık araba he 1 milyon 400 değil,içim kan ağlıyor her akşam bunları düşünmekten uyku uyuyamaz oldum