Acaba hastalıklı mıyım

Motosikleti
600RR
bu gece şarabı çektim,benim araba ilandan kalkmış bir ağlıyorum bir içiyorum dostlar yardım edin

Motosikleti
600RR
ilan yeniden yayından kalktı,büyük ihtimal satılmış olabilir araç,hem ağlıyorum hem içiyorum psikolojim iyi olmamaya başladı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

babam hayatımdakı en önemli figürdür,bu zamana kadar hiçbir sözünden çıkmadım ne dediyse yaptım,çalıştım eve katkıda bulundum,yeni evlenecek olmama rağmen aileme hep destek çıktım...
baba dedim alalım şu arabayı hatırası var lütfen yardım et bana destek çık alalım dedim bana dediği tek şey sen onu hakettin mi oldu...400 bin liralık araba he 1 milyon 400 değil,içim kan ağlıyor her akşam bunları düşünmekten uyku uyuyamaz oldum

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
ilan yeniden yayından kalktı,büyük ihtimal satılmış olabilir araç,hem ağlıyorum hem içiyorum psikolojim iyi olmamaya başladı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

babam hayatımdakı en önemli figürdür,bu zamana kadar hiçbir sözünden çıkmadım ne dediyse yaptım,çalıştım eve katkıda bulundum,yeni evlenecek olmama rağmen aileme hep destek çıktım...
baba dedim alalım şu arabayı hatırası var lütfen yardım et bana destek çık alalım dedim bana dediği tek şey sen onu hakettin mi oldu...400 bin liralık araba he 1 milyon 400 değil,içim kan ağlıyor her akşam bunları düşünmekten uyku uyuyamaz oldum
Boşver, "babadır bir bildiği vardır" demek içini biraz daha rahatlatacaktır.

Motosikleti
600RR
Boşver, "babadır bir bildiği vardır" demek içini biraz daha rahatlatacaktır.
abi yapma anlatmaya kalksam dilim dönmez,çok basit şeyler için yalvardığımı bilirim,parayla olacak işler için bi evlat bu kadar yalvartılmaz...
para olmasa fakir fukara eyvallah çekeceğim ama,imkan varken bu duygusal bağlantımı bilmesine rağmen arkandayım demesine rağmen hep karşımda oldular,yaranamadım baba

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
abi yapma anlatmaya kalksam dilim dönmez,çok basit şeyler için yalvardığımı bilirim,parayla olacak işler için bi evlat bu kadar yalvartılmaz...
para olmasa fakir fukara eyvallah çekeceğim ama,imkan varken bu duygusal bağlantımı bilmesine rağmen arkandayım demesine rağmen hep karşımda oldular,yaranamadım baba
Yaw boşver, olan olmuş, biten bitmiş. Babadır, ne yapacaksın dövecek misin adamı? Benim pederde de uyuz olduğum çok şey vardı ama 24 sene olmuş, vefat etmiş. Zaman içinde o sertlik azalıyor, şu an keşke 1 gün daha fazla yaşamış olsa da muhabbet etseymişiz diyorum.

F54

her insanın hikayesi farklı oluyor demekki babanın söylediğinde bir bildiği vardır gerçekten bunu ileride belki sende anlayacaksın haksız olsada belki haklı bir sebebi vardır gerçek olmayan
ben genç'ken çok asilik yapmadım karşı gelmedim aileme fakat yapacağımdan geri kalmazdım 17 yaşında motor alacağım dediğimden evden kovarız dediler halbuki babam da motor kullanıyor du izin vermedi evde motor var başka almaya gerek yok dedi aynısını araba içinde yaşadım
sonra sı biraz karışık ben kimseyi dinlemedim aldım sonra'sı işler karışık
genelleme yapmış gibi olacağım bizim insan'ızmız da bana muhtaç olsun gelsin benden istesin ben veririm gibi bir huy var yani o sana o istediğini aldırmaz sen gidip ona boyun bük diye
işte bu yüzden çoğu insan mirası bölmez çocukların ihtiyacı olduğunda gidip ona yalvarsın diye
ölüp gidince de çocuklar birbirine girer parayı kapanda gider anasını ağlatır çar çur eder

Eski motor fotoğraflarına bakıp tadını tuzunu zevkini hatırlamanın tadı başkadır. Yeniden sürmüş gibi olur insan :) bi de eski araçların tadı hakkaten bi başka ya elektronik destek ıvır zıvır bişey yok saf sürüş saf konfor keyif. 91 model bi sw torosum var şuan gözüm gibi bakıyorum, motora ara vermiş durumdayım. Çalışırken bindiğim yepyeni arabaların hiçbiri torosun tadını keyfini vermiyor.

• Beğen
Tepkiler: F54

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar