Taş ev çok maliyetli olur diye bir kaç yerden duydum. Ustasıda sıkıntı olacaktır. Yoksa taç ev çok güzel. Birde İzmir depreminde ben ve birader 2 daire kaybettik. Deprem ciddi travma oldu. Düşündüğüm arsanın ebadı zaten küçük olacağı için 2 katlı ev yapıp maçı idare edebiliriz ama taş ev olunca, sıkıntı olabilir. İlave olarak yaz kış oturmayı düşünüyorum. Sadece yazlık olmayacak. Bu da başka bir etken.Neden taş ev düşünmüyorsun?
Depremdeki kayıplarınız için geçmiş olsun. Bizim firma aynı zamanda butik anlamda taş ev üretiyor, bildiğim kadarıyla betonarmeyle hemen hemen aynı fiyata denk geliyor. Yazın serin, kışın sıcak tutuyor taş evler. Uygun olduğun bir gün Bornova'ya bizim ofise gelirsen sana A'dan Z'ye her şeyi anlatır, yaptığımız taş evlerden bazı resimler gösteririz.Taş ev çok maliyetli olur diye bir kaç yerden duydum. Ustasıda sıkıntı olacaktır. Yoksa taç ev çok güzel. Birde İzmir depreminde ben ve birader 2 daire kaybettik. Deprem ciddi travma oldu. Düşündüğüm arsanın ebadı zaten küçük olacağı için 2 katlı ev yapıp maçı idare edebiliriz ama taş ev olunca, sıkıntı olabilir. İlave olarak yaz kış oturmayı düşünüyorum. Sadece yazlık olmayacak. Bu da başka bir etken.
Süper. Mutlaka uğrayacağım.Depremdeki kayıplarınız için geçmiş olsun. Bizim firma aynı zamanda butik anlamda taş ev üretiyor, bildiğim kadarıyla betonarmeyle hemen hemen aynı fiyata denk geliyor. Yazın serin, kışın sıcak tutuyor taş evler. Uygun olduğun bir gün Bornova'ya bizim ofise gelirsen sana A'dan Z'ye her şeyi anlatır, yaptığımız taş evlerden bazı resimler gösteririz.
Taş ev candır. Yemişim betonu, iki katlı bir ev için taş gayet güzel iş görür bence.Depremdeki kayıplarınız için geçmiş olsun. Bizim firma aynı zamanda butik anlamda taş ev üretiyor, bildiğim kadarıyla betonarmeyle hemen hemen aynı fiyata denk geliyor. Yazın serin, kışın sıcak tutuyor taş evler. Uygun olduğun bir gün Bornova'ya bizim ofise gelirsen sana A'dan Z'ye her şeyi anlatır, yaptığımız taş evlerden bazı resimler gösteririz.
Bakın işte siz biliyormuşsunuz. Hem de güzel fikir verdiniz. Teşekkür ederim.Agir celik villa-Hafif celik villa ne demek Motosiklet net ahalisi nasil bilecek, burada mantik kullanmak en akilci yol, celik villa denilen yapi sistemi cesitli kalinliklarda cesitli ebat ve kuturlarda metal üzerine galveniz kaplanmis profillerden . birbirlerine vida-civatalarla baglanmis bir yapi konstruksiyonundan meydana getirilen bir yapi seklidir, agirliklari yapilacak olan yapinin metrekare/kat olarak düsünüldügünde binanin statik hesaplarini yapan mühendisleri tarafindan profil et kalinligi/genisligi,/ boyunu hesap ederek belirli formül ve hesaplarla tesbit edilir, prefabrik konut imalati yapan firmalar icin bu teknik veriler zaten mevcuttur, ancak profil et kalinligi/genisligi/boyu firmadan firmaya degisiklik gösterebilir, iste bu bakimdan agir bina/hafif bina kullanilan malzemeye göre degisir, bu hususda yaptirmayi düsündügünüz konutun model/büyüklük/maliyetlerini bu sektörde bilinen veya taninan (veya tavsiye usulü) bir firma yetkillileri ile görüserek en saglikli neticeyi elde edebilirsiniz ha bu arada ekmek/köfte deyimlerini degerlendirip , kararinizi hayata gecirebilirsiniz hayirli ve ugurlu karar vermeniz dileklerimle,selam ve saygilarimla.
ve aleykumun selam,Selamlar,
Ağır çelik villa ve hafif çelik villa arasındaki farkları ve güncel metrekare fiyatlarını biliyor musunuz? Çandarlıda yaptıracak olsam hangisi daha iyi olur ve betonarme eve göre avantaj ve dezavantajları nelerdir?
Benim nickim slayer grubunun davulcusu olan Dave Lombardo dan geliyor. Kendisi en beğendiğim davulculardan biridir. Milano da uzun zaman bulundum. Yakın olması sebebiyle Genovada da bulundum. Güzel yerler. Bir kaç seneye Roma taraflarına gitmeyi düşünüyorum. Belki Floransa da olabilir.Sayin LOMBARDO bu ismi nasil ve nereden buldunuz merak ettim, Lombardo Italyanin kuzeyinde yer alan kalabalik bir sanayi bölgesidir, Milano ,Bergamo,Como,Monza vs gibi sehirleri vardir yasam standart bayagi iyidir, bunun disinda Lombardini marka deniz motorlari ve Lamborgini marka pahali ve Lüks otomobil markasidir, bunun disinda bircok Italyan soyadi mevcuttur da merakimi celbetti, Italyanca lisanina, Italya ülkesine ´Floransa gibi sanat kavramlarinin bolca oldugu bölge veya cografyasi harika bir bölge olan Toscana bölgesini taniyip degerlendirmis olabileceginiizi, en son olarakda Istanbulda bulunan tarihi özel ITALYAN lisesinde tahsil görmüs oldugunuz yönünde tahmin ediyorum herneyse elit bir karaktere ve sosyal bir kesime aitsiniz diye düsünüyorum, bak simdi nereden nereye geldik sürcü lisan ettimse affola,selam saygi, ve hürmetlerimle.
Selamlar, en son Aralık ayında babamların evinin çatısı için fiyat alıyorduk, ben de planladığım inşaat için fiyat istemiştim ve tahmini maliyeti belirlemek açısından sormuştum. Tahmin değil, piyasa fiyatı bu. İyimserlikle alakası yok.@DPFTA ŞU 1800 tl usta yövmiyesi çok iyimser bir fiyat günlük 5000 tl den ucuza usta bulamazsın benim tahminim herhagibir meslek grubunda usta 2026 fiyatı ile 3000 3500 tl (2025 te sadece döner kesimi yapan usta 2500 tl alıyordu ) den ucuza çalışmaz sizin dediğiniz iş ustasının nesli tükenmek üzere el işçiliği gerçekten hak ettiği parayı kazanmaya başladı