Transalp750 mi? Tenere 700 mü? Taureg 660 mı ?

Ben bu denkleme girdim, Tuareg aldım.
Tenere de olabilirdi, hala olabilir, Transalp'e girmem.
Sormak istediğin bir detay şey varsa seve seve yanıtlayayım.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ben bu mod olayını anlamıyorum allahın modu kapanmıyor mu kendine göre özelleştirilmiyor mu ben mi yanlış biliyorum

Yanlış anlaşılıyor anladığım kadarıyla mod meselesi.
Modu var diye güç verememek diye bir şey yok. O modlar gaz kolunun ne kadar açıldığında, o açıldığı noktaya hangi hızla geldiğiyle vs bir sürü parametreyle çalışıyor. Her defasında sen ne istediysen onu veriyor, telli gaz gelebeği nasıl açıyosa modlar da senin yaptığın harekete göre gaz gelebeğinin servosuna komut veriyor. Uzay bilimi de değil, gizli saklı birşey de yok ortada.
5 yıldır 60-70bin kmdir "modlu" motorlar kullanıyorum, bir kere bile mod yüzünden yürümedi falan demedim. Demem de zaten, girdiğim Türkçe derslerine yazık.

MT-07 vs Hornet diye bana sorarsanız ben muhtemelen MT07 alırım. Ama modu var da bilmem ne diye Hornet'e eleştiride bulunmak komik oluyor.

Motosikleti
Honda CB750 Hornet / Kanuni Seha 150
Ben bir şey söyleyeyim mi? Şu motosiklet forumunda yorum yapan kişilerin çoğunun tork ve beygir arasındaki farkı bile doğru düzgün açıklayabileceğini zannetmiyorum. Kaldı ki deneyimlemediğimiz motorların torklarına ve beygirlerine laf atıyoruz. BU motorların tork haritasının bile incelendiğini zannetmiyorum. Neyse, deveye sormuşlar boynun niye eğri diye........................
Şurada yazmışım bir şeyler ama sizi tatmin eder mi bilemedim :)

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
Ben bu denkleme girdim, Tuareg aldım.
Tenere de olabilirdi, hala olabilir, Transalp'e girmem.
Sormak istediğin bir detay şey varsa seve seve yanıtlayayım.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yanlış anlaşılıyor anladığım kadarıyla mod meselesi.
Modu var diye güç verememek diye bir şey yok. O modlar gaz kolunun ne kadar açıldığında, o açıldığı noktaya hangi hızla geldiğiyle vs bir sürü parametreyle çalışıyor. Her defasında sen ne istediysen onu veriyor, telli gaz gelebeği nasıl açıyosa modlar da senin yaptığın harekete göre gaz gelebeğinin servosuna komut veriyor. Uzay bilimi de değil, gizli saklı birşey de yok ortada.
5 yıldır 60-70bin kmdir "modlu" motorlar kullanıyorum, bir kere bile mod yüzünden yürümedi falan demedim. Demem de zaten, girdiğim Türkçe derslerine yazık.

MT-07 vs Hornet diye bana sorarsanız ben muhtemelen MT07 alırım. Ama modu var da bilmem ne diye Hornet'e eleştiride bulunmak komik oluyor.
madem öyle tuono v4 yerine de mt 09 alaydın

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
ne uzatıyorsunuz? (çok uzundu okumadım)
tuareg
bir de niyesini mi açıklamaya çalışalım, malımı mı satıyorum :)

Ne Kadar Komik EVĞVVVĞGĞ | TikTok

bi madalya daha lazım 😁

v4le cp3 ne kadar alakasız birbirine rakip bile olamayacak 2 blok dimi cp2 için de aradaki fark benzer

Tam olarak ne söylemek istediğini anlamadığım için yine ayağımın üstüyle ilgili cevap yazasım geliyor.
CP2 ile Hornet'teki blok arasındaki farkları, CP3 ile Tuono V4 bloğu arasındaki fark ile benzer görüyorsun anladığım kadarıyla. Bu da doğru olmamakla birlikte, olsa da, bu neden benim Hornet vs MT07'de MT07 seçmem nedeniyle bana MT09 aldırtsın? Ne alaka ayağımın üstündeki güller =)

Motosikleti
CB750A
öte yandan, en azından kağıt üstünde, mt-09 mt-07 den her anlamda daha iyi.
@Punctum
ne hız ne de dizimi ne kıçımı, vs yere sürttürme hevesim var. 180i de geçmedim.
buyur devam et

F54

bu adama verilen cevaplar ve sorular hep boşa veriliyor.
elemanın kafası hiç almıyo. Gidiyo geliyo huzur bozuyo rezil rüsva olup 'bugün de bunakları gerdim ehehe' diyor.
Çok takmayın.
çok güzel tespit motor tavsiyesinden daha evvel olmuş👏
(nick'in çok güzel bana da geçen bi ergen mehdi demişti çok hoşuma gitti bende nick hz mehdi mi yapsam acaba😉)

Motosikleti
Mondial Grumble
bu adama verilen cevaplar ve sorular hep boşa veriliyor.
elemanın kafası hiç almıyo. Gidiyo geliyo huzur bozuyo rezil rüsva olup 'bugün de bunakları gerdim ehehe' diyor.
Çok takmayın.
Valla bu adam size ne yaptıysa güzel kudurtmuş gibi, her bunak nefret ediyor. 5 aydır forumdayım bir yanlışını görmedim adamın

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Beyler eğri oturup doğru konuşalım; bir çoğumuzun %30 araziden anladığı asfaltı bozuk köy yolları ya da bilemedin kenarlarında mıcır olan ara yollar. Böyle lenduha gibi makineleri alıp ne yapacaksınız? Nedir bu adv modası böyle?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar