- Motosikleti
- 2022-SYM Jet 14 200 + 2011-KLX250 + 2015-KTM Duke 200(arızalı yatış)
Motosiklet forumunda kimse jet ski önermedi yada istemedi. Hadi beyler uyanın. Bot mot nedir. Jek ski alıp yarışacağız, sürat yapacağız.Botla bir sahilde buluşup denizde mangal yakıp köfte yemekte hiçte fena olmazdı.![]()
Motosiklet forumunda kimse jet ski önermedi yada istemedi. Hadi beyler uyanın. Bot mot nedir. Jek ski alıp yarışacağız, sürat yapacağız.
Ben hayatta kurtarmam. Yüzme bilmiyorsan önce eğitim alacaksın. Sonra ski yapacaksın. Aramızda yüzme hocası olan var mı?bana uyar ama suya düşersem kurtarman lazım yüzme bilmiyorum![]()
Ben hayatta kurtarmam. Yüzme bilmiyorsan önce eğitim alacaksın. Sonra ski yapacaksın. Aramızda yüzme hocası olan var mı?![]()
Jet ski yoksa at ski var.ski yapmıcam o zaman vazgeçtim![]()
İsmini hatırlamıyorum. Biz kimi istifaya çağırıyorduk. Bir şeyin başkanıydı ama….Yaw seviyoruz bu şehri ama şehir bizi sevmiyor.
Günlerdir ayı gibi yağmur yağıyor, tam "ohh barajlar doldu" diye sevinirken evde sular kesik. Tövbe estağfurullah.
Yıldırım düştü pompa istasyonuna, gelecek dediler...Yaw seviyoruz bu şehri ama şehir bizi sevmiyor.
Günlerdir ayı gibi yağmur yağıyor, tam "ohh barajlar doldu" diye sevinirken evde sular kesik. Tövbe estağfurullah.
Eskiden, şu okyanus aşan yelkenli gemiler devrinde denizcinin iyisi yüzme bilmeyen derlermiş. Herhangi bir yelkenli gemiden suya düşse kurtulma şansın zaten sıfıra yakın, yüzerek ulaşıabilecek bir kıyı da yok, bari çabuk ölsün de fazla acı çekmesin diye gemicileryüze bilmeyenlerden tercih edilirmiş.bana uyar ama suya düşersem kurtarman lazım yüzme bilmiyorum![]()
Ben bahriye mektebi mezunuyum ama yüzme bildiğimi iddia edemem. Su üstünde kalabilirim ama biri gelip kurtarana kadar.Ben hayatta kurtarmam. Yüzme bilmiyorsan önce eğitim alacaksın. Sonra ski yapacaksın. Aramızda yüzme hocası olan var mı?![]()
yine yağmur duasının dozunu kaçırma vakası mı oldu acaba?İsmini hatırlamıyorum. Biz kimi istifaya çağırıyorduk. Bir şeyin başkanıydı ama….
Çiftçiler parayla adam tutmuş "amin" dedirtiyorlarmış. Kendi aralarında tartışırlarken duydum. Hatta içlerinden biri "Kırk adam tutup bir kere amin dedirtmek yerine, bir adam tutalım kırk kere amin desin. Aynı etkiyi verir, hem de daha ucuza gelir. " diyordu.yine yağmur duasının dozunu kaçırma vakası mı oldu acaba?![]()
Baraj nerde dolmuş ?.. Doluluk oranı yüzde 5 daha...Yaw seviyoruz bu şehri ama şehir bizi sevmiyor.