İzmir'de Son Yağışlar Sonrası...

Motosikleti
2022-SYM Jet 14 200 + 2011-KLX250 + 2015-KTM Duke 200(arızalı yatış)
Trident mi alalım?
triumph-trident-660-64632fdccc166.jpeg

Yoksa Bestway bot mu?
a101-6-haziran-persembe-sistem-bot-ve-kano-satacak.jpg

Konu sponsorumuz ; @tommygun
Haftayı azıcık gülümseme ile kapatalım.

🤣🤣🤣🤣🤣

Motosikleti
D400
bot da kesmez. hem elektrik carpma tehlikesi hem de kafana direk düşme ihtimali var.

bazı mahallelerde alt geçitler falan da su altında kalmış, denizaltı lazım.

dün izsu nun su deposuna yıldırım çarpmış, sular kesildi. başka da diyeceğim bişi yok.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Yaw seviyoruz bu şehri ama şehir bizi sevmiyor.

Günlerdir ayı gibi yağmur yağıyor, tam "ohh barajlar doldu" diye sevinirken evde sular kesik. Tövbe estağfurullah.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
bana uyar ama suya düşersem kurtarman lazım yüzme bilmiyorum :D
Eskiden, şu okyanus aşan yelkenli gemiler devrinde denizcinin iyisi yüzme bilmeyen derlermiş. Herhangi bir yelkenli gemiden suya düşse kurtulma şansın zaten sıfıra yakın, yüzerek ulaşıabilecek bir kıyı da yok, bari çabuk ölsün de fazla acı çekmesin diye gemicileryüze bilmeyenlerden tercih edilirmiş. :eek:
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ben hayatta kurtarmam. Yüzme bilmiyorsan önce eğitim alacaksın. Sonra ski yapacaksın. Aramızda yüzme hocası olan var mı? :D
Ben bahriye mektebi mezunuyum ama yüzme bildiğimi iddia edemem. Su üstünde kalabilirim ama biri gelip kurtarana kadar. :)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

İsmini hatırlamıyorum. Biz kimi istifaya çağırıyorduk. Bir şeyin başkanıydı ama….
yine yağmur duasının dozunu kaçırma vakası mı oldu acaba? :ROFLMAO:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Yaw seviyoruz bu şehri ama şehir bizi sevmiyor.

Günlerdir ayı gibi yağmur yağıyor, tam "ohh barajlar doldu" diye sevinirken evde sular kesik. Tövbe estağfurullah.
Baraj nerde dolmuş ?.. Doluluk oranı yüzde 5 daha... ;) 2009 yılındaki yağışlar hiçbir zaman yağmamıştı izmire.. 2 ay hiç durmadan yağmıştı... tahtalı barajı yüzde 65 doluluk oranına çıkmıştı...
Senin suların kesik olmasının sebebi pompaya yıldırım düşmüş...

İzmir 'e ilk taşındığımda lanet etmiştim böyle şehir mi olur damla yağmur yağmur bir de her yere mazgal doldurmuşlar diye :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar