2. motor ve ömürlük motor olarak SpeedTwin 900

Merhaba,

CL250'den başka bir motora geçmek istiyorum. Speed Twin ikinci elleri 450 bandında temiz motorlar var şu an. Cafe racer modellerden devam etmek istiyorum ve ömürlük olmasını istiyorum.

Aklımdaki diğer seçenekler Kawa Z650RS ve v7 Stone. Satış sonrası için araştırdım ve hepsi zayıf sanırım. Speed Twin şehiriçi kullanım için en uygunu sanırım.

Tavsiyelerinizi bekliyorum

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
V7 Stone çok güzel makine ama Nc gibi erken devirlerde kesiciye giriyor bilginiz olsun. Ben test ederken dijital ekrana güneş vuruyordu ve devir saatini hiç göremedim, tam ufaktan gaz açıyorum motor gidecek hopp kesiciye giriyordu. Ancak motorun viraj alması çok keyifliydi.

Motosikleti
Triumph Trident 660
İlgilenirseniz çok samimi bir dostumun motosikleti konsinye olarak durmaktadır. Fiyatta direkt kendisi ile anlaşma sağlayabilirsiniz.
Özenle yapılmış bir motosiklettir.
Zengin olsam zekariyaköyde villam felan olsa truimph markadan 2-3 motosiklet dizerdim hergün işe farklı motorlarla gider bir de lc waikiden giyinip mega dürüm çiğköfte yerdim

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250

Ged

Motosikleti
Forza 250, Tiger Sport 660
Motosikleti
Brixton Cromwell 125
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Merhaba,

CL250'den başka bir motora geçmek istiyorum. Speed Twin ikinci elleri 450 bandında temiz motorlar var şu an. Cafe racer modellerden devam etmek istiyorum ve ömürlük olmasını istiyorum.

Aklımdaki diğer seçenekler Kawa Z650RS ve v7 Stone. Satış sonrası için araştırdım ve hepsi zayıf sanırım. Speed Twin şehiriçi kullanım için en uygunu sanırım.

Tavsiyelerinizi bekliyorum
Merhaba @sayinteker bey,
Eğer imkan var ise speed twin kesinlikle harika bir tercih olacaktır. Ben şahsen V7 ve Z650'i de çok beğenmekteyim. V7'nin bazı olumsuz yanları var, bir araştırmanızı önerim. Z650'i ise hakkında pek kötü yorum duymadığımız bir model. Normal de asla Kawasaki tavsiye etmem. Çünkü z moto bana göre düşman başına bir servis. Ama speed twin aldığınızda korlasın eline düşeceğiniz için Z650'i bile gözümde olur durumda. Triumph iyi bir motosiklet üreticisi ve speed twin talep ettiğiniz şekilde ömürlük olacaktır. Tam karşılığı değil ama continental gt modeline de bir bakmanızı tavsiye ederim. Makul bir rakama sıfır şekilde alabilir, ömürlük ve sorunsuzca kullanabilirsiniz. Sevgiler, keyifli forumlar.

Motosikleti
Kymco Xciting VS 400
V7 Stone karizmatik alet. Beni de kendine çekiyor namussuz..

Motosikleti
BWS 100
v7 stone sahibiyim.
makina güzel. erken kesiciye giriyor doğru.
enine v olduğundan çok farklı hissettirir. virajı iyidir, güzel yatar.
Bu motorlara rağbet az olduğundan ikinci el almak çok mantıklı, sende duracak diyorsun piyasa kaygısı gütmeden istediğin motosikleti alabilirsin.
speedtwin ve rs'de çok güzel motosikletler, v motor olayı yok sadece.
Bunlardan hiç biri seni üzmez. tipi hoşuna gideni al.
ben v7'yi alırken, şaftlı olması, 2 lt yağ alması, soğutma suyu olmaması sebebiyle aldım. bakımsız motosiklet.
v7'nin dezavantajı ekran yazılımı bir değişik. mesela vites göstergesi şu şekilde çalışıyor hız/motor devri = vites yapmışlar. Yani debriyajı çekince vites götergesi gidiyor :) led/lcd ekran aslında bu motosiklete çok gitmiyor aslında ama, tel janta bulaşmamak için stone'a yöneldim.
bunu değiştirecek olsam triumph alırdım muhtemelen.
aksesuar işi zor bunlarda. Gerçi hangi motosiklette zor değil ki artık, xmax, pcx veya gs binmiyorsan.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar