En iyi motosiklet lastik markası hangisi(Michelin, Anlas,Pirelli, Metzeler) ?

Kymco'ya kayınço diyeni duyunca artık hiç bir şeyi yadırgamıyorum. :)
ben de kayimço diyorum ve bence komik... doğrusu ne ki? kimko mu? :D
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada sağda solda gençlerden Michelin için "Mişelın" , "Mişel" , "Mişo" gibi telaffuzlar duyuyorum. Sakın haa beyler, o dötlü göbekli logo enfarktüs geçirebilir. Tam olarak değil ama "Mişlen" olarak markayı okuyabiliriz. :)
ben mişelfayfır diyorum ağabey olur mu 🤣😂🤣

Senin dediğin dediğin lastik tek kullanımlık. Pist için olabilir ama gündelik hayatta her gün, her yolda olmaz. :)
her gün mü?? vay... abi zaten sürüş günleri bizde nadir olduğu için lastiği yıkayıp kurutup tekrar kullanıyorum ben, tasarruf. bu sene nasip olursa yeni bi set alıcam..

Motosikleti
Honda Forza 250 / Triumph Street Triple 765 RS
İyi lastik, TR asfaltında en iyi tutan lastiktir.

Motosikleti
MT-09 // LTR 125
Ben mitas kullanırım baba. Garibanın dostu. Neymiş firelli, micheal. Onlara para mı yeter.

Valla konuyu açtığım iyi olmuş bak detay ve teknik şeyler öğrendik. Çevremizde de var Bir sürü motorcu durup durup entellektüel çıkışlar yapıp yok o lastik yok bu lastik konuşuyorlar kafa karışıyor 😁

Hayabusa için Michelin Pirelli ve Metzeller diyebilirim...Ben Pirelli batlax ve S 22 orjinal lastikleri ile kullandım , michelin zaten çok kullandım..şükür hiçbir sıkıntı yaşamadım. Michelin bu tarz motosiklerde çok tercih edilen bir markadır.

Continental çok iyi ama çok çabuk bitiyor.. Yerli markalar zaten Hayabusaya gelmez....Dunloptan uzak durun..

Önemli not: Turing yada racing ayrımında ağırlık önemli olduğu için HAYABUSA gibi makinalarda GT tarzı lastikleri seçmekte fayda var..Sadece hız amaçlı yazın kullanacaksanız normal race lastiklerde olur...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar