- Konu Yazar
Selamlar herkese, MT25'imin konjektörü bozuk değildi fakat, oksit yapıp soketin ucundaki metali koparmış ve aküyü şarj etmiyordu. Bir yolunu bulup aküyü şarj ettirdik bu sefer de kısa devre yapıyor konjektör şaseye değdiği zaman şase alıyor. Onuda bi poşeetle ve havluyla sardım ama bu seferde sigorta attırıyor devamlı. Motor ısınana kadar sigorta attırıyor ısındıktan sonra bir problem yok. Neyse yeni bir konjektör alacağım. OEM bir konjektör buldum motor kabul eder mi onu bilmiyorum sizlere sormak istedim. Birde soketinide sanırım değişmem gerekecek soketi nereden bulabilirim soket resminide aşağıya ekleyeceğim bulduğum oem ürünün linkinide bilgisi olan ustalar anlayan abilerim ablalarım yardımcı olabilirse çok sevinirim. Çok fazla para harcamak istemiyorum artık bu motora 60.000km'ye dayandı motor yağ pompası kırdım onuda değiştim falan derken yeteri kadar para harcadığımı düşünüyorum bu motora..
OEM KONJEKTÖR LİNKİ;
www.motosever.com
KONJEKTÖR SOKETİNİN FOTOĞRAFI BU SOKETTEN LAZIM BANA (AMA DİŞİ OLANINDAN)
Soket olmasa bile ben bunu soketsiz lehimlesemde olur mu? Soketi hiçbir yerde bulamıyorum yetkili servisede sordum onlarda dahi yok şaka gibi
OEM KONJEKTÖR LİNKİ;
Yamaha MT-25 Konjektör Regülatör/2014-2019 / Motosever
Yamaha MT-25 Konjektör Regülatör/2014-2019 Ve Diğer Ürünlerimize motosever.com Adresimizden Tek Tıkla Ulaşın.
KONJEKTÖR SOKETİNİN FOTOĞRAFI BU SOKETTEN LAZIM BANA (AMA DİŞİ OLANINDAN)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Soket olmasa bile ben bunu soketsiz lehimlesemde olur mu? Soketi hiçbir yerde bulamıyorum yetkili servisede sordum onlarda dahi yok şaka gibi
Son düzenleme: