Şu mu şaka?
@Punctum ne diyorsun dünkü üye? foruma üye olalı 2 gün olmuş gelip burada caka mı satıyorsun? sen çok mu entelektüelsin? adama bak ya
Sayın yatay zekalı arkadaşım, bunu yazdığın adama "sana şaka yaptım" mı diyorsun yani? Neyse uzatmayacağım...
Seni incitmiş olabilirim, niyetim bu olmasa bile bunu anlayabiliyorum ancak ben rijit bir adamım. Eğriye eğri derim. Kim ne der, ne düşünür, beni nasıl yargılar umurumda bile değil. Burada birbirini eğleyen üyeler ise hiç değil...
Çok sevdiğin, çok heyecanlandığın, yeni aldığın bir motoru yıkadıktan sonra yağmur yağdı...eee bu bilginin evrene ne faydası var? Hani Şili'nin Atacama Çölü'ne komşu Arica şehrinde (Dünya'nın en az yağış alan yeridir, bu da sana coğrafya bilgisi olsun) yaşıyor olup şu konuyu açsan eyvallah, bir haber değeri var da, İstanbul için sıradan bir bilgi değil mi yav?
Motosiklet tanıtım videosu olur, anlarım...
Özel bir motosiklet olur, anlarım...
Teknik bir konu olur, anlarım...
Teknik bir problem olur, anlarım...
Detailing videosu olur, anlarım...
Eğitim videosu olur, anlarım...
vs.
Biri bilgisayar başında yediği pizzayı gösterir, diğeri bunalımda habire anlamsız konu açar, beriki yıkadığı motosikleti paylaşır...burası ücretsiz psikiyatri kliniği mi kardeşim?
Yani şu forumu izleyip de motosiklet konusunda yeni bir şey öğrenen var mı gerçekten? Düşünün, hiç bir bilginiz olmayan bir insansınız ve Türkiye'de motosiklet konusunda en büyük sanal arşiv sayılan şu foruma giriyorsunuz ve okuduğunuz konular bunlar. Benim okuyup okumamam mühim değil, önemli olan şöyle ciddi bir platformu böylesine içeriksiz meselelerle dolduruyor olmak. Ve ne acıdır ki, sanıyorum rating uğruna, hiç bir moderasyon filtresi de yok. Herkes kafasına estiği gibi yazıp çiziyor. Yazık bir tek banlanan da bizim
@Hırbonen oluyor...
Eğer büyük bir motosikletle ekstrem koşullarda veya yoğun trafikte nasıl sürülür gibi bir bilgi eksikliğin varsa, bunu bu forumda değil, ciddi eğitim veren kurumlarla veya kişilerle çözeceksin. Burada yarım yamalak paylaştığın videon buna hizmet etmiyor, üzgünüm. Böyle yazınca evet sert oluyor ama gerçek bu. Eminim böyle düşünen birçok kişi var da, benim gibi zamanını böyle salakça işlere ayırmaya tenezzül etmiyorlar. Kimse bulaşmak istemiyor. Ben de mahallenin delisi gibi oluyorum haliyle...
Bu arada ben Matrix 1'i üniversitede doktora yaparken sinemada izlediğim dönemde, sen daha altında bezle dolaşıyordun (bak hiyerarşi üzerinden öyle değil, böyle vurulur)...ayrıca ben virüsü değil, olsa olsa antikoru olurum forumun
Hala engellemediysen sana bir fırsat daha işte...