- Motosikleti
- KT 150
- Konu Yazar
Bu fotoğraf motorun ilk hali değil kesinlikle cafe racer tarzı birşeye dönüştürmeye çalışıyorum şuan uğraştığım ikinci proje. şasesini kendim beyaza boyadım çok mükemmel değil kesinlikle ama idare ediyor. Motor orjinal olarak duruyor aldığımda piston kitlemişti, yeni piston alıp taktım aynı orjinal silindir duruyor. Birwz temizledikten sonra silindirin içini kullanılacak gibi oldu. Deponun içi paslandiğı için 6 litre sirke üzerine su ekleyerek bekletiyorum. gidon ve ön amortisör değiştirmeyi planlıyorum. clip on dan düz gidon a geçmeyi planlıyorum gelecekte, ProTaper tarzı. Tesisatı komple CG tesisatı ile değiştiricem, şuan tesisatı-CDI-konjektör kumandalar cart curtunu aldım artık takması kaldı. CG deposu alıp cafe racer sele ve uzun XL arka amortisörler ile tatlı birşeye dönüştürmeyi umuyorum. Bir tık scrambler gibi olucak sanırım. bunlar hep uzun vadede tabi bi yandan çalışıp bi yandan motorla uğraşmak zor oluyor haftada 1-2 gün uğraşıyorum. Eğer sorusu yada eklemek istediğiniz birşey olursa severek dinlerim.