Youtubedaki işe yarar motosiklet kanalları önerileriniz

motocontrol (fizik kurallarıyla çok iyi anlatım, arkadaş slav, ingilizcesi baya aksanlı ama birçok şey öğrendim kendisinden), fortnine, motojitsu ...bu üç kanal benim gibi hiç motor tecrubesi olmayan 40 ından sonra motora başlayan birine inanılmaz yardımcı oldu..nekadar tecrubelsi olursanız olun izlediğinizde çok katkıları olacaktır...
yerli youtuberların çoğu tanıtımdan öteye gitmiyor...geyiğine kahve içerken izliyorum..

Motosikleti
tehlikeli pıskileyt
Çok değerli kıymetli milli gururumuz ölüm freni tekniğiyle meşhur olamamış Kürşat Otçu hocamızı bilen var mı acaba? Merak ettim.

Tuz Ruhi yakıştırması yapanlar var. 😄

Analiz Moto için de alınan/alınamayan hizmetten gayet memnuniyetsiz ayrıldığının belirtildiği yorumlara denk geldim.

Benim bu işlerde anladığım şu: Bir kişi işiyle ilgili paylaşım yaparken araya sözle/sloganla kendi reklamını da sıkıştırıyorsa ona temkinli yaklaşacaksın.

Atacağı mermisi azaldığı/kalmadığı için uzatmaları oynuyordur.

İşten/süreçten az anlayan/anlamayan geniş kitlelere oynuyordur.

Diyeceğim budur. :)
Google yorumlarda millet yardırıyor analiz exper için. Sevabı, günahı boynuna. Ama en azından kendisine laf atılmadıkça kimseye sataşmıyor, o da bir şey.

Yıllar önce bir kovboy filminden replik aklıma geldi
Kavruk tenli kovboy altıpatların ucuyla şapkasını geriye ittirip burnunu ortaya çıkarttıktan sonra;
Burnum dedi, dostum. Ben sadece burnumu takip ederim.
Onu izlerim o nereyi gösterirse oraya giderim...

Motosikleti
Voge 250RR
Ben Prosofi kanalını izliyorum, videolarda genellikle motorun olumlu olumsuz herşeyini söyleyen birisi, şahsen de tanışma fırsatım oldu gayet efendi birisi. Videolarını severek izliyorum

Baktım şimdi aklıma gelmeyince, Türkiye'den motosiklet içeriği izlemiyormuşum gerçekten.
"Nazım Yılmaz" ve "Şevket Kaya" var, biri gezgin seyahat videoları çekiyor öbürü de sadece yol videosu çekiyor yani öyle içerik kategorisine koymadım o yüzden. Bir de "Normal Gidiyorum" var onun videolarına biraz bakıyorum bazen.
Nazım Yılmaz'ı Kaşmir'e kadar takip ettim. Ducatti servisi efsaneydi. Bir de uming la. Ciddi ciddi nepal turu yapmayı düşünmeye başladım. Ducatti markasını sevdim. En azından desmosuz olanları. İyi bir gezgin arkadaş.

Arka diskleri kampanaya çevirdim ben hocam sağolsun. Vardır bir bildiği.

En son dövüş eğitimi verirken hocanın duvar yumrukladığını hatırlıyorum. 😄

Ellerini ölüm freninin baskısına hazırlıyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Nazım Yılmaz'ı Kaşmir'e kadar takip ettim. Ducatti servisi efsaneydi. Bir de uming la. Ciddi ciddi nepal turu yapmayı düşünmeye başladım. Ducatti markasını sevdim. En azından desmosuz olanları. İyi bir gezgin arkadaş.

Ama o motor desmolu Desert :D
Valla izlerken benim de hoşuma giden kısımları var, ama sonra yine diyorum, ne işim var lan daha da doğruda =))

AKS

Motosikleti
Pulsar F250
işe yaramaz olarak benim kanalı önerebilirim :D

Motosikleti
İki Teker Havada
Prosofi en faydalı kanaldır
Motosikletin bütün limitlerini gösteren tek kanal
İyiki var prosofi

Motosikleti
Bmw R 1300 Gs
Sıradan yazıyım seç beğen izle
Itchy boots >> Dünyayı gezen kadın
Metdem >> hız,adrenalin,gezi, her türlü içerigin oldugu gayet başarılı arkadaşımız
Alim ocaklı >> Gs ile dünyayı gezen beyefendi
Normal Gidiyorum >> seyir zevki yüksek içerik yapan arkadaş
Nazım yılmaz >> Güney Asyayı tavaf ederken güzel içerikler üretiyor
Zafer Akçay >> çıkar mı çıkar 🙃
Nuri uyanıkoğlu >> motosiklet incelemeleri gayet başarılı, micazı iyi
Moto Raw Log >> içerikleri güzel pov videoları var, seyir zevki güzel
Robert Baldinger >> Baba adamdır, içerikleri iyi, anlatımı hoş. Dün attıgı video ile pakistana gidecekmiş merakla bekliyorum
İsmet Şanlı >> Anlatılmaz izlenir feyz alınır saygı duyulur. 125 cc ile nordkapp fatihi
Sanço ve arkadaşlari >>> kaliteli içerik üreten saygılı bi abimiz
Ercan Sadık >>> Geldik pakistanın altından girip üstünden çıkan babayiğide, kendinin hem çekimleri hem sürüşü gayet başarılı bir abimiz
AEA >>> Gidilecek hep daha fazla yol var babuş

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Çoğumuz hatırlamıyoruz ama yıllar önce Cf Moto 650 Mt ile Nepal'e gidip dönmüştü. Marka desteği tabi ki var ama en azından adam binlerce km yapıp döndü. Reklam olaylarında benim gıcık olduğum profil, 50-100 km yalandan sürüp markayı yere göğe sığdıramayanlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar