Ekipmansız gelsem sorun olur mu?
Maalesef tamamen eksiksiz ekipman ile katilmaniz zorunludur.
Kask
Motosiklet Eldiveni
Korumali mont
Korumali pantolon ( motosiklet dizligi olmak sarti ile normal pantolon da olur)
Motosiklet Botu
Zorunludur. Bunlar olmadan egitime katilamazsiniz. Vaktimiz var arkadaslarinizdan emanet alabilir veya satin alabilirsiniz.
Tarihi daha netleştirmedik.abi gel diyon soruyom söylemiyon, ne zamana planlıyorsunuz =)
Bunlar köfte de akp gibiKöfteciler gelmeden ilk fitili ateşleyeyim o zaman, eğitim sonrası Boşnak mantısı da yer miyiz?
![]()
Köfteciler gelmeden ilk fitili ateşleyeyim o zaman, eğitim sonrası Boşnak mantısı da yer miyiz?![]()
Bence valla oradaki bir tükürük köftecisini çağırsak alana, adam ihya olur.
Köfte künefeye varım. Köfte baklavaya da varım. Yenilebilecek her şeye varım.Bence valla oradaki bir tükürük köftecisini çağırsak alana, adam ihya olur.
Bunlar köfte de akp gibi
Kobe beef bile desen köfteye döner abiler.
Kandırırlar bir şekil.
ben sevmedim hiç bunu; net olarak tereyağlı köfte üstüne künefe öneriyorum![]()
Ekip o kadar tehlikeli ki eğitimin ortasında pistin yanındaki yeşilliğe çöküp her an mangal partisine dönebilir olay...Bence valla oradaki bir tükürük köftecisini çağırsak alana, adam ihya olur.
ulan millet izmir'den istanbul'a gitmeye mırın kırın ediyor. ben erzurum'dayım, ben ne yapayım!? geleyim desem 2 gün gel, 2 gün git, 2 gün eğitim derken 2 saat eğitim için 1 haftam gider. ha değer mi valla değerdi. antalya'da olsaydım ama katılmak için bir plan yapardım.
gerçekten coğrafya kadermiş![]()
Gönüllü olarak beni +1 yazabilirsiniz.Pist anlaşması, otel, yemek yenecek mekan anlaşması, çay kahve ikramları vb bi dünya iş olacak. Senin yanına İstanbulda olup da taşın altına elini koyacak bir ekip gerekiyor.
Eğitim organizasyon grubu kur ve gönüllü olan en az iki kişi ile bu organizasyonu yaparsan işin kolaylaşır. Kolay değil İzmirden bu organizasyonu yapmak.
Aynen katılıyorum. Bütün zorunlu ücretler (pist kirası vs ) önceden toplansın. Gelemeyen olursa da hakkını yaksın.@Okan Sinan Ocan hocamla birlikte eğitim verecek olmam benim için bir şans. Yılların tecrübesi var sonuçta. Özelde de her zaman istişare eder, tecrübesinden faydalanırım.
Allahtan bir mani gelmez ise şimdiden Mart sonundan, Nisan sonuna kadar planlarımı ve eğitimlerimi ayarlıyorum.
Telefonla konuştuğumuzdan biliyorum ki Okan hocam Almanyadan sırf söz verdi diye sadece bu eğitim için gelecek. Yoksa normal tatile gelip de arada bizim eğitimi çıkarmıyor. Bu gerçekten takdire şayan bir incelik.
Tarih netleştiğinde, katılımcı sayısı da net olur. Böylece kişi başı pist ücreti ortaya çıkar.
@tommygun kardeşim, Nacizane tavsiyem sayıya göre pist ücreti kesinleştiğinde pist ücretlerini önden toplamak. Mücbir sebep de olsa geleceğim deyip de gelemeyenler olursa, kalan arkadaşlara hesaplanan pist ücreti daha fazla yansır. (Çay, kahve, su vb. ikramları da hesaplamak gerekir.) Okan hocam gibi ben de eğitimden krş ücret talep etmiyorum. Yıllardır üyesi olduğum forum arkadaşlarımla yüz yüze tanışmak, vereceğimiz emeğimizin karşılığını ziyadesi ile verecektir.
Dışarıdan gelecekler için Pist yakınlarında otel vb. var ise ön görüşme yapılabilir, Fiyat indirimi isteyebiliriz. Ben Bursa dan geleceğim. Muhtemelen orduevinden yer ayırırım. İllaki yakınlarda vardır bi orduevi.
Pist anlaşması, otel, yemek yenecek mekan anlaşması, çay kahve ikramları vb bi dünya iş olacak. Senin yanına İstanbulda olup da taşın altına elini koyacak bir ekip gerekiyor.
Eğitim organizasyon grubu kur ve gönüllü olan en az iki kişi ile bu organizasyonu yaparsan işin kolaylaşır. Kolay değil İzmirden bu organizasyonu yapmak.
Muhtemelen ben eşimle gelirim. Eğitim harici biraz gezmeyi planlıyorum.
İstanbulda görüşmek dileği ile....
Not: Bursa dan katılacaklar var ise aynı anda çıkış sağlayabiliriz. Bana özelden ulaşırlar ise ayrıntıları görüşürüz.