- Motosikleti
- BMW K1200GT , BMW S1000XR M Sport
- Konu Yazar
Bende katılmak isterim tarihi uyarsa.
Edit: Eğitimi kendi motorumu ile mi alıyoruz?
Ben kendi motorumu vermem
Kendi motorunuz ile gelmelisiniz .
Bende katılmak isterim tarihi uyarsa.
Edit: Eğitimi kendi motorumu ile mi alıyoruz?
"Pist olduktan sonra herkes eğitim verir" deyip konuyu farklı yere çekeyim. Önemli olan pistsiz yerde eğitim vermek.
Pist konusunu bilmiyorum ama İzmir'de eğitim verilebilecek yerler araştırılabilir. Zaten halihazırda eğitim veren hocalar var.
Abi hemen çek defterini çıkarayımBen senin 09 la alabilirim mesela
![]()
![]()
![]()
Amma söylendin yaBakın, gördünüz mü?
İzmir'den katılım fazla. Bence bu kadar kişi oraya gideceğimize İzmir'de toplanıp Hem eğitim yapalım. Hem köfte yiyelim.![]()
Ben senin 09 la alabilirim mesela
![]()
![]()
![]()
Amma söylendin ya
adamlar ayarlamış yerine kadar işte alın eğitimi mis gibi
Bizim milletin genel problemi
Bedava bir şey var ama neden bura da değil)
Abi bazı sağlık sorunları var halledersem tabi ki geleceğim .@Birkannn sen gelmiyormusun ???? . Beni bunlarla yanliz birakma , yillarin hinci var hepsi birlesip beni indirebilirler . Güvenlik güclerimizin destegine muhtaciz![]()
CBF i 2 ay önce Ankaradan biri geldi aldı gitti..Siz CBF 1000 ile gelmezseniz egitime kabul etmem üstat . En son @Guven nickli Sitki abinin CBF1000 inin o güzel sesini dinlemek kismet olmustu asik olmustum. Sonra nazar degdirdim Sitki abi egitim sirasinda Adiyamanda kötü benzine denk geldi ve motor calismamisti.
Abi bazı sağlık sorunları var halledersem tabi ki geleceğim .
CBF i 2 ay önce Ankaradan biri geldi aldı gitti..
İlana koymak bile nasip olmadı..Daha 50 bindeydi...
Şimdi 99 model 20 binde Afrika alma durumu var.. Bakalım kısmet...
Tarihi sana uyduramayiz. Beni delirtmek istiyorsan bir zahmet hanimdan ve isten izin alip geleceksin. Isyerine yazili olarak bilgi verebilirim . Hanimina karismam sen ikna etmek zorundasin![]()
Tamamen aynı fikirdeyim.@Lombardo kimse katılmasa bile sen muhakkak İstanbul'daki eğitime katıl, epey faydasını göreceksin.
Kontenjan sınırlı olduğu için yanlış anlamazsan önceliği bizim üyelere verelim. Eğer dolmazsa o zaman tekrar konuşalım bu konuyu.Bende kesin olarak katılırım. Asıl YRA'nın mini pisti çok güzel ama 250cc hacimlerindeki motosikletler keyif alır muhtemelen daha çok.
Yanımızda birilerini getirme imkanımız var mı?
Estağfurullah, öyle olmalı zaten hiç problem değil. Eksiğimiz olursa iletişimde kalalım.Kontenjan sınırlı olduğu için yanlış anlamazsan önceliği bizim üyelere verelim. Eğer dolmazsa o zaman tekrar konuşalım bu konuyu.
Geçmiş olsun abi.Abi bazı sağlık sorunları var halledersem tabi ki geleceğim .
Ekipmansız gelsem sorun olur mu?Kontenjan sınırlı olduğu için yanlış anlamazsan önceliği bizim üyelere verelim. Eğer dolmazsa o zaman tekrar konuşalım bu konuyu.