YRA Yamaha Riding Academy İstanbul Autodrom tanıtımı

Motosikleti
Hero Dash 125
"Pist olduktan sonra herkes eğitim verir" deyip konuyu farklı yere çekeyim. Önemli olan pistsiz yerde eğitim vermek. :D

Pist konusunu bilmiyorum ama İzmir'de eğitim verilebilecek yerler araştırılabilir. Zaten halihazırda eğitim veren hocalar var.

Konu amacından sapıyor. Eğitimi İstanbul'da planlamışlar. Uygun olanlar katılım gösterebilir.

Uygun olmayanlar İzmir, Batman, Muğla farklı illerdeki ister pistli, ister pistsiz eğitim verebilecek yerleri araştırabilir. Konunun amacından sapmayalım.

Farklı illerden katılım sağlayacak ve kalacak yeri olmayanlar birlikte iki günlük Airbnb evi tutarak masrafı azaltabilir aklınızda bulunsun.

Motosikleti
BMW K1200GT , BMW S1000XR M Sport
Ben senin 09 la alabilirim mesela ;)
:ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:

Siz CBF 1000 ile gelmezseniz egitime kabul etmem üstat . En son @Guven nickli Sitki abinin CBF1000 inin o güzel sesini dinlemek kismet olmustu asik olmustum. Sonra nazar degdirdim Sitki abi egitim sirasinda Adiyamanda kötü benzine denk geldi ve motor calismamisti.

Motosikleti
Amma söylendin ya:)
adamlar ayarlamış yerine kadar işte alın eğitimi mis gibi
Bizim milletin genel problemi:D
Bedava bir şey var ama neden bura da değil :))

@Birkannn sen gelmiyormusun ???? . Beni bunlarla yanliz birakma , yillarin hinci var hepsi birlesip beni indirebilirler . Güvenlik güclerimizin destegine muhtaciz ;)

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Siz CBF 1000 ile gelmezseniz egitime kabul etmem üstat . En son @Guven nickli Sitki abinin CBF1000 inin o güzel sesini dinlemek kismet olmustu asik olmustum. Sonra nazar degdirdim Sitki abi egitim sirasinda Adiyamanda kötü benzine denk geldi ve motor calismamisti.
CBF i 2 ay önce Ankaradan biri geldi aldı gitti..
İlana koymak bile nasip olmadı..Daha 50 bindeydi...
Şimdi 99 model 20 binde Afrika alma durumu var.. Bakalım kısmet...

Motosikleti
Abi bazı sağlık sorunları var halledersem tabi ki geleceğim .

Gecmis olsun , yapabilecegimiz birsey var midir?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

CBF i 2 ay önce Ankaradan biri geldi aldı gitti..
İlana koymak bile nasip olmadı..Daha 50 bindeydi...
Şimdi 99 model 20 binde Afrika alma durumu var.. Bakalım kısmet...

50 bindeki CBF 1000 verilmez yahu. Cok arayacaksiniz o motoru cook. Hele birde Afrikaya binip titresmeye baslayinca CBF gözünüzde tütecek . :cry:

Motosikleti
D400
Tarihi sana uyduramayiz. Beni delirtmek istiyorsan bir zahmet hanimdan ve isten izin alip geleceksin. Isyerine yazili olarak bilgi verebilirim . Hanimina karismam sen ikna etmek zorundasin :cool:

yahu belki tarih uygun olacak. sanki uydur dedim okan bey amca beybi boy
video acılmıyor izleyemedim orada söylediniz mi :D

Motosikleti
Honda Forza 250 / Triumph Street Triple 765 RS
Bende kesin olarak katılırım. Asıl YRA'nın mini pisti çok güzel ama 250cc hacimlerindeki motosikletler keyif alır muhtemelen daha çok.
Yanımızda birilerini getirme imkanımız var mı?

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Bende kesin olarak katılırım. Asıl YRA'nın mini pisti çok güzel ama 250cc hacimlerindeki motosikletler keyif alır muhtemelen daha çok.
Yanımızda birilerini getirme imkanımız var mı?
Kontenjan sınırlı olduğu için yanlış anlamazsan önceliği bizim üyelere verelim. Eğer dolmazsa o zaman tekrar konuşalım bu konuyu.

Motosikleti
Honda Forza 250 / Triumph Street Triple 765 RS
Kontenjan sınırlı olduğu için yanlış anlamazsan önceliği bizim üyelere verelim. Eğer dolmazsa o zaman tekrar konuşalım bu konuyu.
Estağfurullah, öyle olmalı zaten hiç problem değil. Eksiğimiz olursa iletişimde kalalım. 🤘🏻

Son düzenleme:
Motosikleti
Suzuki V-Strom 650 XT A L7, 2023
Keşke mümkün olsaydı da gelseydim, evimin hemen yanında sayılır. O tarihlerde sanırım seferde olacağım. Katılımcılara iyi eğlenceler dilerim, organizasyonda da emeği geçen herkesin ellerine sağlık şimdiden. Umarım herkes için faydalı olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar