YRA Yamaha Riding Academy İstanbul Autodrom tanıtımı

Motosikleti
D400
abi ücretsiz diyon da karşılıgında bişi istersin sen beleşe yapmazsın. 🤪

Motosikleti
BMW K1200GT , BMW S1000XR M Sport

Hayir ben herhangi birsey talep etmeyecegim. Forumumuz üyesi motosiklet egitmeni @Mallaca dostumuz ikinci egitmen olarak , sevgili @tommygun ise idari amir olarak bu hizmeti beraberce ücretsiz verecegiz.

Egitimin tek maliyeti Autodrom pistinin kirasi olacak , katilimcilar arasinda bu ücreti paylasacaksiniz. Yani katilim ne kadar yüksek olursa bu bedel o kadar düsük olacak. Cok birsey cikacagini düsünmüyorum.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Özelden bana gelmek istediğini söyleyip ismini yazdıran arkadaşlar oldu.

Ben İzmir'den katılacağım. Mart-Nisan gibi bu aktiviteyi hep beraber tamamlarız.

@Okan Sinan Ocan eğitimi sadece Cumartesi kapalı alan hakimiyet olarak mı düşünelim? Pazar da yol eğitimi olacak mı?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bizim köfte ekibi + 1-2 dışarıdan katılımcı için geçen sene yapmak istediğimiz bir aktiviteydi ama denk düşüremedik. Biraz da bizim hımbıllığımıza geldi. O zaman da ücretsiz demişti, bu konuda değişen bir şey yok. Kendi motorunu da kendi bulacak.

Abicim niye her bir atraksyon İstanbul'da yapılıyor. Düşmanı bile İzmir'de denize döktük. Gel gelelim ne Hondası ne Yamahası akademik düzeyde eğitim vermiyor. Bi Honda sürüş günleri yapılmıştı onun dışında hiç bir şey yok. Olmuyor ama.
İzmir'dekiler de İstanbul'dakiler kadar motosiklet sevdalısı.

Motosikleti
Triumph Trident 660
Özelden bana gelmek istediğini söyleyip ismini yazdıran arkadaşlar oldu.

Ben İzmir'den katılacağım. Mart-Nisan gibi bu aktiviteyi hep beraber tamamlarız.

@Okan Sinan Ocan eğitimi sadece Cumartesi kapalı alan hakimiyet olarak mı düşünelim? Pazar da yol eğitimi olacak mı?

Bizim köfte ekibi + 1-2 dışarıdan katılımcı için geçen sene yapmak istediğimiz bir aktiviteydi ama denk düşüremedik. Biraz da bizim hımbıllığımıza geldi. O zaman da ücretsiz demişti, bu konuda değişen bir şey yok. Kendi motorunu da kendi bulacak.
Suraya tridentle gelmeyi isterdim ancak çok zor ama eğitim eğitimdir ben katılmak istiyorum +1

Motosikleti

Elbette Pazar günüde yol egitimine cikacagiz , yani toplamda iki günlük bir program olacak. Ilk güne katilmayan arkadaslar maalesef ikinci güne katilamayacaklar ama konaklama veya zaman problemi olup da sadece Cumartesi yani ilk güne katilmak isteyen arkadaslarimiz gelebilirler. Sorun degil.

Bakın, gördünüz mü?
İzmir'den katılım fazla. Bence bu kadar kişi oraya gideceğimize İzmir'de toplanıp Hem eğitim yapalım. Hem köfte yiyelim. :D

Motosikleti
Benim motor Honda. Sıkıntı olmaz değil mi? Belki de Yamaha katılanlara indirim yapar. Benim Nc yi Tracer 9 ile takaslarız. :D

Alani Yamahadan degil autodrom dan kiralayacagiz, marka problemi olmayacaktir. Ayrica Yamahanin egitimlerinin bir kismina da kendi motorunuz ile marka kisitlamasi olmadan katilabilirsiniz. Videoyu izlerseniz Metehan hocam acikliyor.

İzmir'de bu iş için uygun kiralık pist var mı?
"Pist olduktan sonra herkes eğitim verir" deyip konuyu farklı yere çekeyim. Önemli olan pistsiz yerde eğitim vermek. :D

Pist konusunu bilmiyorum ama İzmir'de eğitim verilebilecek yerler araştırılabilir. Zaten halihazırda eğitim veren hocalar var.

"Pist olduktan sonra herkes eğitim verir" deyip konuyu farklı yere çekeyim. Önemli olan pistsiz yerde eğitim vermek. :D

Pist konusunu bilmiyorum ama İzmir'de eğitim verilebilecek yerler araştırılabilir. Zaten halihazırda eğitim veren hocalar var.
Burada eğitim yapılabilecek pisti kast ettim. Yer derken. Ben arkadaşlara soracağım. Pist konusunu. Tanıdığımız ve bildiğimiz kişilerden ders almak çok daha iyi olacaktır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar