Hatta motosikletimi sorarken
- metresin nasıl?r:
diye soruyor.
nO WOMAN no cry::sefereee
Kardeş motosiklet bahane olmuş yahu.
Senin ilişkinin 6 yıllık modelini ben yaşadım 6 ay önce bitti.
Ben bittikten sonra motosiklet aldım. Çünkü zat-ı muhterem de istemiyordu.
Ama o gittikten sonra en iyi arkadaşım da yine motosikletim oldu.
Aylar sonra karşılaştık, birşeyler olur mu tekrar diye birbirimizi tartarken şakayla karışık bana "motorun mu ben mi dedi" ben de "sen sıranı ona bıraktın, şimdi onun sırasını sana vermesini bekle" dedim.
GEçiyor merak etme. yıkım geçiyor, acı hafifleyerek kalıyor için de. ama yıkım geçecek
hiiiç üzülme kardeşim..
biliyorum şu aralar için acıyor ama zamanla geçecek merak etme..
benim düşüncem şudurki..
kendisini bir mkaınayla kıyaslayan insandan hayır gelmez..
bu insanla evlenmeyi düşünüyordun evlilik hastalık deil tatil deil
yaratan sana ne kadar ömür verdiyse o kadar sürecek demektir..
bide anlaşamadığın ve sadece alışkanlıklardan dolayı sevdiğin veya sevdiğini sandığın biriyle o ömür bitermi sence..
bazıları kızacak bana ama bu konularda üzülen insanlardan dolayı kızıyorum..
bu dünyada neler oluyor okuyoruz izliyoruz insanlar eşlerine kardeşlerine küçük aklı ermeyenlere bile kötülük yapacak insanlarla dolu çevremiz..
özetle ADAM GİBİ ADAM kactane cıkar..
eee ozaman bu bayan milleti kafasını koyacak önüne elindekinin değerini bilecek..
senin yerine olsam üzülmem yeni ufuklara yelken açarım sevmeyi üzülmeyi biliyorsan merak etme yakında bi limanda daha iyisini bulursun..
ama kaderinde bu kardeşimiz varsada bi iki gün sonra döner gelir bir süre sonra evlenirsiniz ama bana göre HATA edersiinn..
:cat: :cat:Kardeş motosiklet bahane olmuş yahu.
Senin ilişkinin 6 yıllık modelini ben yaşadım 6 ay önce bitti.
Ben bittikten sonra motosiklet aldım. Çünkü zat-ı muhterem de istemiyordu.
Ama o gittikten sonra en iyi arkadaşım da yine motosikletim oldu.
Aylar sonra karşılaştık, birşeyler olur mu tekrar diye birbirimizi tartarken şakayla karışık bana "motorun mu ben mi dedi" ben de "sen sıranı ona bıraktın, şimdi onun sırasını sana vermesini bekle" dedim.
GEçiyor merak etme. yıkım geçiyor, acı hafifleyerek kalıyor için de. ama yıkım geçecek