Ne yapalım..Arabamızı motorumuzu satalım , yediğimizden kısalım, giydiğimizden eğlenceden kısalım... Değerli maden alalım...
Tamam yapalım..Ama ne kadar yaşayacağımızın , sağlıklı yaşayacağımızın garantisi var mı ?... Tam köşe olmuş madenin dibine vurmuş zengin olmuşsun... Bakkaldan alışveriş yaparken dongozun biri kamyonla içeri dalmış seni pastırma etmiş..
Al madenini senin olsun... Öte tarafta harcarsın....
Katılıyorum sana tomican...
girmez olaydım şu konuya ya, aslında benim isteklerim çok yüksek ama işte ulaşamayacağım için dile bile getirmiyorum... sen "tomican" deyince aklıma "Tommi Makinen" geldi ve hüzünlendim yine.
pek dile getirmedim ama ben küçüklüğümde playstationda hep WRC Rally ve benzeri yarış oyunlarını çok oynardım, 2004 lü yıllarda oynardım ve o yıllarda oto yıkama dükkanımız vardı.. bulunduğumuz bölgede çok zengin insanlar vardı ve dükkana Ferrari f355 bile geldiğini gördüm... bir tane abinin "Mitsubishi Evo lancer 4" vardı "Tommi Makinen" edition... siyah renkli çok fena bir şeydi, bizim burada ferrari lamborghini demeden tüm spor arabaları tokatlıyordu bu adam...
4 çeker ve hafif bir makine olduğu için top speed olarak değil ama kalkışlarda efsane bir araba...
o geldi aklıma, yani çok param olsaydı garajımda Toyota Supra, Evo 4 Tommi Makinen edition, Hayabusa, bir tane F16
bir tane evo paylaşayım da ne demek istediğim anlaşılır.. Mitsubishi Lancer Evo 6, Tommi Makinen edition.. çok fena bir sesi var ve Rally yarışları benim araba yarışları içerisinde en sevdiğim tür, pek alakam olmaz araba yarışlarıyla aslında ama gördüğüm zaman kapılır giderim böyle.. abi araba 2 tekere kalkıyor resmen, çok deli yarışlar bunlar...
Hatta söylentilere göre japonya da özel bir taksi firması varmış ve bünyesinde sadece Lancer Evo varmış ve sadece çok aciliyeti olan özel müşterilere hizmet amaçlı çalışıyormuş, buyrun onun da videosu var bir örnek;