Tam nasıl söylenir bilmiyorum ama şikayetçi olduğunuz böyükşehir belediye başkanı CeHaPe'li, yerine vekaleten de bakan CeHaPe'li bulunduğunuz semtin belediye başkanı da CeHaPe'li.Bağlı olduğum ilçede eskiden her sene kış ayı 1 2 ay kapalı otoparka koyardım belediyenin yaptığı yeni açılan Kavacık nikah salonu aşağısında abonelik sistemi ile oraya parkediyordum. Geçen sene kış ayında tekrar bırakayım dedi motorlar artık yasak dedi. Alt katlara 3 - 4 kat vardır bir motorlara park edecek yer mi gözüne battı. En aşşağılara bile parketmeye razıydım. Bir kaç kapalı isparklarada denk geldim. Her araç tarifesi var motor da vardı kaldırmışlar. Dedim motorlar park yeri var mı dedim yok yasak dedi hay sizin yapacağınız işin dedim geçtim gittim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Kaç-AK saraya diyecektiniz sanırım.
Böyükşehir Belediye Başkanı, bir sonraki Cumhurbaşkanı hapiste.Tam nasıl söylenir bilmiyorum ama şikayetçi olduğunuz böyükşehir belediye başkanı CeHaPe'li, yerine vekaleten de bakan CeHaPe'li bulunduğunuz semtin belediye başkanı da CeHaPe'li.
Şimdi bu park işine kızarak başka yere laf sokmak![]()
Abi sizin gibi anarşistlere can kurban.
Böyükşehir Belediye Başkanı, bir sonraki Cumhurbaşkanı hapiste.
Abi yapma senin tayfayı da gördük.
Sizlerin tayfayı bilmeyen mi var. Ak koyunlar ! Ülke ekonomisinin içine edip her türlü bku yiyip sonra suçu başkasına atmalarınızı çok gördük ve göreceğiz de. Şikayetçi olduğumuz belediye akp zamanını da gördük merak etme. Seçimle alamadıklarını şantajla, tehditle kendi partinize alıyorsunuz. Eski belediye başkanlarının yedikleri naneleri yaptıkları yolsuzlukları bilmezsiniz tabi. Niye kamu oyuna yansıtmıyorlar çünkü.Aaaaa benim tayfa da mı varmış, kimmiş onlar?
Sizlerin tayfayı bilmeyen mi var. Ak koyunlar ! Ülke ekonomisinin içine edip her türlü bku yiyip sonra suçu başkasına atmalarınızı çok gördük ve göreceğiz de. Şikayetçi olduğumuz belediye akp zamanını da gördük merak etme. Seçimle alamadıklarını şantajla, tehditle kendi partinize alıyorsunuz. Eski belediye başkanlarının yedikleri naneleri yaptıkları yolsuzlukları bilmezsiniz tabi. Niye kamu oyuna yansıtmıyorlar çünkü.
Kim demiş ikisine mecburuz diye.Bu ülke, bu millet iki partiden başka parti olduğunu anladığında veya biz bu ikisine mecbur muyuz dediğinde kurtulacak.
en güzeli "after party"Kim demiş ikisine mecburuz diye.
Yargıtay C. Başsavcılığı kayıtlarına göre bugün itibarıyla tam tamına 187 tane partimiz var.
![]()
Aman abi birinin sevdiğine laf edince direk diğer taraftan oluyorsun. Zaten böyle böyle ülke iki partinin güdümünden çıkamadı. Amerikalılar kendi ülkelerindeki iki parti sistemine halkı yönetme planı diyorlar da bizde ki de farksız. Hele şimdi ittifaklarla tam farksız oldu. "Ya ona vereceksin Ya bana" oldu.Bir gün rahmetli babam oğlum devletten emekli olacağım diye bekleme, kendi kendini emekli yap dedi.
Bende genç arkadaşlara rahmetli babamın bu sözünü dinlemelerini tavsiye ediyorum. ( ukalalık saymazlarsa )
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bu ülke, bu millet iki partiden başka parti olduğunu anladığında veya biz bu ikisine mecbur muyuz dediğinde kurtulacak.
Ne dediğimi veya ne demek istediğimi anlayabildiğinizi zannetmiyorum ama yine de yazayım dedim..
Aman abi birinin sevdiğine laf edince direk diğer taraftan oluyorsun. Zaten böyle böyle ülke iki partinin güdümünden çıkamadı. Amerikalılar kendi ülkelerindeki iki parti sistemine halkı yönetme planı diyorlar da bizde ki de farksız. Hele şimdi ittifaklarla tam farksız oldu. "Ya ona vereceksin Ya bana" oldu.
abi bu video ney allah aşkınaAynen öyle. AKP ye laf söylersen, CHP li, CHP ye laf söylersen AKP li oluyorsun.
Bu ülke de başka partilerinde olduğunu, milyonlarca oy aldıklarını idrak edemediler, kelli felli adamlar, sorsan hepsi akıl küpü, seni beni beğenmezler.
Not: Osman emmi mesajı yanlış yere gönderdin. @Osm@n
Not: Sayın ekspresso bu ülkede after parti deyince Güven partisini tek geçerim, her ne kadar bana uymasa da.@espresso
abi bu video ney allah aşkına![]()
Bu çakma Güven Partisi.Güven Partisi ne yapılan 46. kumar baskının dan bir görüntü.
Bu çakma Güven Partisi.
Orijinali Türkiye'de koyunculukta gelecek olduğunu gören Turhan Feyzioğlu'nun Güven Partisidir.
![]()
Yenikapı İSPARK motor alıyor onun dışında Fatih'te motorsiklet alan birden fazla otopark mevcut siz tam neresinde arıyorsunuz?Sayın Motorseverler...
Sizin belediyenizde böyle durumlar var mıdır? Bir nabız yoklayalım dedim.
İstanbul, Fatih Belediyesi, Belediye Otoparkları'na BELEDİYE BAŞKANI EMRİYLE motosiklet parkının yapılmaması talimatını göndermiş.
Sebep ise zamanında bir olay olmuş, belediye başkanı da 45 km2 (KIRK BEŞ KİLOMETRE KARE) ilçede sadece 3 tane otoparka motor alma izni vermiş.
Kendisinin lüks araçtan inmediğini düşünerek, bu (2 kelimelik küfür) motosikletleri araç olarak görmediğini mi düşünmeliyiz?
Yoksa gerçekten araç olarak görülmüyor muyuz?
Öyleyse biz niye ötv, mtv, sigorta ödüyoruz? Kardeşim park yeri sağlayamıyorsan yol kenarına koyduğumuzda da ceza yazmayacaksın!!
Sonra motor çalınıyor, şikayet ediyoruz, emniyettekiler biz ilgilenmiyoruz, adliyeye gideceksin, vazgeç, bulunca haber veririz diyerek gönderiyor.
2 sene sonra bir olayda bulurlarsa anca arıyorlar! (Hakkıyla çalışanları tenzih ederim)
Galiba fazla sinirlendim. Ama bardak taştı artık!
Sizin belediyeler de böyle yapıyor mu? Bu durumu aşmayı başaran var mı?
Yenikapı İSPARK motor alıyor onun dışında Fatih'te motorsiklet alan birden fazla otopark mevcut siz tam neresinde arıyorsunuz?
Bende vatanın orda bir otoparka bırakıyorum ama anladığım kadarıyla size yakın değil, dışarıda kalmasından iyidir diye düşünüyorum gece ne olacağı belli olmuyor.Karagümrük tarafında arıyordum. 2 ay sonra yine arayacağım. Özel otoparklar var, ancak onlar güvenilir değil. Yaşanılan bazı olaylar oldu bu bölgede.
Vatan yolunda, kaymakamlığın arkasında bir yer var, gidip motoru alana kadar iş yerime varırım.