kazalı motor hurdaları satan yer nerde var istanbul avrupa yakasında ?

arkadaşlar istanbulda kazalı motor hurdaları satan bir yer varmı bi kaç parça bakacağım . araç hurdaları var da motor için varsa paylaşırmsınız nmax 125 155 radyatör plastik koruma kapağı ve eksik vidalar falan var onlara bakacağım

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Maltepe'de Honda'nın arka tarafında bir yer vardı, orada pek çok Japon ya da Bmw'nin parçası vardı. Motorunuzun marka ve modelini öğrenebilirsek daha sağlıklı yorumlar yapabiliriz.

Şu konuda da uyarayım; çıkmacı dediğimiz bu adamlara ben güvenmiyorum. İlla çalıntı motorlarla bir ilgileri var.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Maltepe'de Honda'nın arka tarafında bir yer vardı, orada pek çok Japon ya da Bmw'nin parçası vardı. Motorunuzun marka ve modelini öğrenebilirsek daha sağlıklı yorumlar yapabiliriz.

Şu konuda da uyarayım; çıkmacı dediğimiz bu adamlara ben güvenmiyorum. İlla çalıntı motorlarla bir ilgileri var.
Yüzde 90 çalıntı zaten...
Çıkmacılarda öyle masum değiller.... bayiden almak istediğinizde, parça 30 gün sonra gelecek dedikleri parçalar genelde çıkmacılar orjinale yakın fiyat istiyorlar.. Garantisi de yok...

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Yüzde 90 çalıntı zaten...
Çıkmacılarda öyle masum değiller.... bayiden almak istediğinizde, parça 30 gün sonra gelecek dedikleri parçalar genelde çıkmacılar orjinale yakın fiyat istiyorlar.. Garantisi de yok...
Pendik'te çıkma Japon parçaları satan birinde çalıntı Cbr 500 r çıkmıştı, 2-3 sene önce forumda konusu açılmıştı. Sonra motoru çaldırtan adamın d.tü yememişti uğraşmaya.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Pendik'te çıkma Japon parçaları satan birinde çalıntı Cbr 500 r çıkmıştı, 2-3 sene önce forumda konusu açılmıştı. Sonra motoru çaldırtan adamın d.tü yememişti uğraşmaya.
2003 yılıydı sanırım... Kinetix ZX vardı..Kapıdan çaldılar.. Motoru kimin çaldığını uzun araştırmalardan sonra buldum... 13 yaşında bir piçti.. Bentderesinde idi evi.. Yolda biraderle karşılaşınca silah çekmiş biradere..O da bırakmış..Takip etmiş.. Polise gittim ama polis o sokağa giremeyiz, girecek memur bulamayız demişti..Bende verin silah ben gireceğim diye bayağı olay çıkarmıştım...
Sonuç motor falan yok.. Girmediler.. Benim de toto makina olmayınca yemedi.. Öyle gitti güzelim motor.. 🤬 🤬 🤬

Şirinevlerde Kılıç mı Kılıçlı mıydı bir yer vardı , Anadolu da da Tommy nin bahsettiği yer var ikiside baya büyüktü de bu kadar çıkma nerden nasıl gelir soru işareti yinede kimsenin günahına girmeyelim , sigortadan pert kayıtlı motorları söküp satıyorda olabilirler..

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Şirinevlerde Kılıç mı Kılıçlı mıydı bir yer vardı , Anadolu da da Tommy nin bahsettiği yer var ikiside baya büyüktü de bu kadar çıkma nerden nasıl gelir soru işareti yinede kimsenin günahına girmeyelim , sigortadan pert kayıtlı motorları söküp satıyorda olabilirler..
Bunlar sigortadan 1 tane pert motor alıyorlarsa aynı motordan da 3-5 çalıntı topluyorlar bence.

yamaha nmax 155 125 ile aynı parcası plastik kısmı lazım radyatör için

F54

vakti zamanında arkadaşımın afrika ile arazide düşüp gidon u yamulttuydum maltepe de bi yere gittik servisin 1/5 fiyatına aldık tı
yanlız adamda harbiden servisten istesek 3 ayda getireceği kutusunda far şasi egzoz vs vardı şaşırmıştım nerden buldu nasıl aldı bilmiyorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar