Yüzde 90 çalıntı zaten...Maltepe'de Honda'nın arka tarafında bir yer vardı, orada pek çok Japon ya da Bmw'nin parçası vardı. Motorunuzun marka ve modelini öğrenebilirsek daha sağlıklı yorumlar yapabiliriz.
Şu konuda da uyarayım; çıkmacı dediğimiz bu adamlara ben güvenmiyorum. İlla çalıntı motorlarla bir ilgileri var.
Pendik'te çıkma Japon parçaları satan birinde çalıntı Cbr 500 r çıkmıştı, 2-3 sene önce forumda konusu açılmıştı. Sonra motoru çaldırtan adamın d.tü yememişti uğraşmaya.Yüzde 90 çalıntı zaten...
Çıkmacılarda öyle masum değiller.... bayiden almak istediğinizde, parça 30 gün sonra gelecek dedikleri parçalar genelde çıkmacılar orjinale yakın fiyat istiyorlar.. Garantisi de yok...
2003 yılıydı sanırım... Kinetix ZX vardı..Kapıdan çaldılar.. Motoru kimin çaldığını uzun araştırmalardan sonra buldum... 13 yaşında bir piçti.. Bentderesinde idi evi.. Yolda biraderle karşılaşınca silah çekmiş biradere..O da bırakmış..Takip etmiş.. Polise gittim ama polis o sokağa giremeyiz, girecek memur bulamayız demişti..Bende verin silah ben gireceğim diye bayağı olay çıkarmıştım...Pendik'te çıkma Japon parçaları satan birinde çalıntı Cbr 500 r çıkmıştı, 2-3 sene önce forumda konusu açılmıştı. Sonra motoru çaldırtan adamın d.tü yememişti uğraşmaya.
Bunlar sigortadan 1 tane pert motor alıyorlarsa aynı motordan da 3-5 çalıntı topluyorlar bence.Şirinevlerde Kılıç mı Kılıçlı mıydı bir yer vardı , Anadolu da da Tommy nin bahsettiği yer var ikiside baya büyüktü de bu kadar çıkma nerden nasıl gelir soru işareti yinede kimsenin günahına girmeyelim , sigortadan pert kayıtlı motorları söküp satıyorda olabilirler..