Havalı tabanca acemi birinin elinde kesin zarar verirde artık elektrikliler var , bunlarında çok güçlü olanlarını dikkatli kullanmak lazım , krank mili yalama olursa ciddi sıkıntı , pratikte zayıf olanlar varyatör kilitleme aparatı kullanmalı zaten 400-500 liraya bulunuyor , tabancanın kalitelisi 10.000 liradan başlıyor , 2-3000 e de Çin malı var ama bir yıl kullanırsan öp başına koy..youtube den ruhi usta var onun gayet açıklayıcı olan videolarını izle herşeyi anlatıyor
elin anahtar tutuyorsa kendinde yapabilirsin ben dio ya yaptım ama o havalı somun sıkma pek tavsiye etmem car car sıkarken varyatöre zarar verebilirsin
bu ne ya böyle bizde afrika 7250 ye bakım yaptırdık diye çok diyordukBen bir kaç ay önce SYM jet x için varyatör bakım-ağır bakıma 9 bin küsurat ödedim SYM koskoca Hondadan daha pahalıya iş yapıyor arada ay farkı çok yani. Rezalet
Aynen bende bundan yaptım. Kullanıyorum.Kesinlikle kendin yap. Tork anahtar alma. Bende 3 adet tork anahtarı var oradan biliyorum. Tork adaptörü al. Hem daha hassas hem de range daha geniş.
İhtiyacın olan lokmaları al. Bütün takımı alma.
Varyatör sabitleme için aparatı da kendin yapabilirsin.
Ahanda böyle birşey.
Hocam teşekkür ederim yardımınız için peki link felan atabilir misiniz rica etsemKesinlikle kendin yap. Tork anahtar alma. Bende 3 adet tork anahtarı var oradan biliyorum. Tork adaptörü al. Hem daha hassas hem de range daha geniş.
İhtiyacın olan lokmaları al. Bütün takımı alma.
Varyatör sabitleme için aparatı da kendin yapabilirsin.
Ahanda böyle birşey.
Hocam gerçekten saçmalık yani.Bakın motorun bagalarında diskinde örnek veriyorum balatalarında sorun yoksa değiştirmek mantıksız geliyor bana.Fren balataları mesela daha 7 8 bin gidecekse değişmek mantıksız geliyor.O varyatör aparatını vs alıp bundan sonra ful bakımını yapacağım.Gerek yok öyle para harcamaya zaten 125 lik motor olmuş 250 binbu servisler herkesi usta yapacak varyatör bakımına 8 bin 9 bin istemek nasıl para, yenisini taktırsak 40 50 binlik olacaz o zaman