Bugün, 16:28 PM
--------------------------------------------------------------------------------
»»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan kilitlenmiştir.»»»»»»
Bu başlık amacına ulaşmıştır.
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
Şikâyetler için...
[email protected]
**************** Site Yöneticisi: Eyong ****************
başlık kitlendiği için Bıyıklı nikli üyenin seviyesiz iddasına burdan cevap veriyorum
3 gün siteden uzaklaştırılmasına neden olan mesaj aynen aşağıdaki gibidir ..
Alıntı:
Aslında güzel soru, keşke tavsiyeni dinleseler de bu samimiyetsiz hıyarlardan kurtulsak. Boykota hayır diyenlerden bile tehlikeliler benim gözümde. Gerçi ben burada, aramızda söylemleriyle, Fransızlara şiddetle karşı çıkıp, boykotu destekleyip bile bile Fransız malı alacak hıyar göremiyorum. Özel gözlüklerimle baktığım halde bile.
hiç bir kelimesi ile oynanmamıştır..
Alıntı:
ceza aldığım yazıyı çıkarın koyun buraya, benim elimde delil var boşa konuşmuyorum Laf eklendi içine bu kadar mı olur!
elinde kanıt olduğunu iddaa eden bu arkadaşı ..elindeki kanıtı sunmaya davet ediyorum ..Mt yönetimi üyelerin mesajları ile oynayıp onlara oynanmış mesajlardan ceza verecek karekterde yöneticilerden oluşmamaktadır iddaasını ıspat edemezse bu yakışıksız yazısından doılayı Bıyıklı nikli üye siteden süresiz ihraç edilecektir..
Yönetim kurallar dahilinde ceza verir ve bunu ilan eder ..
BIYIKLI nikli kullanıcı özelden yazı hakkında uyarılmış ve elindeki delil açıklanmaya davet edilmiştir.. yarına kadar bu açıklama yapılmazsa üye siteden süresiz uzaklaştırılacaktır..
BBRR
--------------------------------------------------------------------------------
Konu BBRR tarafından (Bugün Saat 17:07 PM ) de değiştirilmiştir..
yarın Ya BIYIKLI gümleyecek...ya da BBRR siteyi bırakacak...iddialar açıklığa kavuşsun bakalım ne olacak...