Eveeet deri montumu ve eldivenimi aldım

Motosikleti
Triumph Trident 660
Hayırlı olsun. Güzel günlerde giy, Gotik kızlar beğensin bol bol. :)

Köftecide karşılaşırsak hatırlatırım aman köfte lekesi olmasın monta dikkat diye. :ROFLMAO:
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ben deri eldiven için deri koruyucu sprey almıştım, üzerindeki açıklamada montlar içinn diyordu aslında. öyle bir şey edin çatlamasın çabuk eskimesin. Vazelin de iş görüyormuş ama vazelin ile uğraşmak uzun iş diye söyleyeyim dedim.
Teşekkür ederim 😇 kaan abi istanbula gelecekti belki sende uğrarsın abi.
Satıcı emmi vazelin sürersin dedi montu aldığım gibi vazelin almaya markete gittim o iş tamamdır

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Teşekkür ederim 😇 kaan abi istanbula gelecekti belki sende uğrarsın abi.
Satıcı emmi vazelin sürersin dedi montu aldığım gibi vazelin almaya markete gittim o iş tamamdır
Bu soğuklarda motorla istanbula gitmem zor. iş için gideceğim ama gezmeye fırsatım olmayacak, arabayla gideceğim zaten trafikce canım çıkacak.

Motosikleti
Triumph Trident 660
Bu soğuklarda motorla istanbula gitmem zor. iş için gideceğim ama gezmeye fırsatım olmayacak, arabayla gideceğim zaten trafikce canım çıkacak.
Bu havalarda sürmek galiba benim daha cok hoşuma gidiyor ingilterenin york sehrinde gezeceksin böyle üffff

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Bugün İzmir'in yağmurunda deri montumun ırzına geçtim. Şimdi oda sıcaklığında kurutuyorum, yarın vazelinlerim.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Bu havalarda sürmek galiba benim daha cok hoşuma gidiyor ingilterenin york sehrinde gezeceksin böyle üffff
genç adam belli ediyor kendini. :)

Biz yaşlandık artık unumuzu eledik eleğimizi duvara astık.
Senin yaşındayken taksim'de kemansı kapanana kadar takılır sonra kafa 5 milyonken elimizde 35lik kanyak şişesi ile kar yağarken beşiktaş'a eve gidebilmek için otostop çekerdik, niye otostop, çünkü son parayı da biraya yatırmış olurduk taksi parası kalmazdı cepte. insan gençken üşümüyor ama bu yaşta sonra üşürüm, soğuğa yiğitlik olmaz. :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar