- Konu Yazar
Bugün motorumda önceki sahipleri tarafından takılmış arızalı ve gereksiz ışıklandırmaları sökülmesi için suzuki yetkili bayisine gittim . Sabah motoru verdim ve 3-4 saat sonra motorumun hazıe olduğunun haberini verdiler ve gittim. Çalışan arkaşlar çok ilgili ve nazik şekilde süreci vs anlattılar o konuda gerçekten memnun kaldım ama motoru eve getirdim ve arka stopun üstündeki parçanın sökülürken zarar gördüğünü farketttim sanırım tornavida ile kanırtılmış. Siz bu işçilik hakkında ne düşünüyorsunuz,başınıza böyle bir durum geldi mi ?Fotoğraflarda zarar gören kısım sadece plastik aksam , tutamaçlar kullanıma bağlı deforme.
fotoğraflar
fotoğraflar
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
fotoğraf 2Bugün motorumda önceki sahipleri tarafından takılmış arızalı ve gereksiz ışıklandırmaları sökülmesi için suzuki yetkili bayisine gittim . Sabah motoru verdim ve 3-4 saat sonra motorumun hazıe olduğunun haberini verdiler ve gittim. Çalışan arkaşlar çok ilgili ve nazik şekilde süreci vs anlattılar o konuda gerçekten memnun kaldım ama motoru eve getirdim ve arka stopun üstündeki parçanın sökülürken zarar gördüğünü farketttim sanırım tornavida ile kanırtılmış. Siz bu işçilik hakkında ne düşünüyorsunuz,başınıza böyle bir durum geldi mi ?Fotoğraflarda zarar gören kısım sadece plastik aksam , tutamaçlar kullanıma bağlı deforme.
fotoğraflar