- Motosikleti
- Dominar D250
- Konu Yazar
Selamlar, burada havalar gündüz bile 0'ın üstüne zor çıkar oldu, akü boşalmasın diye haftada bir motoru çıkarıyorum, dün eve geldiğimde ellerim soğuktan kıpkırmızıydı.
Şimdi kışlık eldiven bakıyorum da yağışı dikkate almazsak sizce goretex mi yoksa 3 mevsim kategorisinden mi eldiven seçmek lazım? (sitede kışlık seçeneği yok)
Goretex'in havalandırma özelliğinden dolayı çok mu rüzgar alırım?
Eldivenin rüzgara karşı tamamen çözüm olmayacağını biliyorum, eldivenden sonra gerekirse dominar'ın tur paketlerinde olan elcik korumasını da takarım ama öncelikle kışlık bir eldiven alacağım.
Bütçe net değil 2-3.000 TL idareten almayı düşünüyorum Venom falan keser ama Alpinestars için 6-7.000 de verebilirim
www.motomax.com.tr
Şimdi kışlık eldiven bakıyorum da yağışı dikkate almazsak sizce goretex mi yoksa 3 mevsim kategorisinden mi eldiven seçmek lazım? (sitede kışlık seçeneği yok)
Goretex'in havalandırma özelliğinden dolayı çok mu rüzgar alırım?
Eldivenin rüzgara karşı tamamen çözüm olmayacağını biliyorum, eldivenden sonra gerekirse dominar'ın tur paketlerinde olan elcik korumasını da takarım ama öncelikle kışlık bir eldiven alacağım.
Bütçe net değil 2-3.000 TL idareten almayı düşünüyorum Venom falan keser ama Alpinestars için 6-7.000 de verebilirim
Alpinestars WT-4 Gore-Tex Korumalı Motosiklet Eldiveni Siyah Fiyatı ve Özellikleri
Alpinestars WT-4 Gore-Tex Korumalı Motosiklet Eldiveni Siyah Motomax'ta rakipsiz fiyatıyla öne çıkıyor. Hemen inceleyin. Bulunduğu kategoriler: Gore-Tex Eldivenler