CB 500 hk.

Motosikleti
Ns200 15"
Iste sonunda geldi itiraf😂
Bir gun herkes scootera binecek ve sevecek😈
Ya valla abi güzel yanları var Spontini'nin, yağmurda ayak ıslanmaz, parçası ucuz, az yakar, bagaj kapasitesi yüksek, bakımı çok basit, zincir derdi yok, nispeten rahat, Çin'li vitesli motosikletlere göre titreşimi yok denecek kadar ve dayanıklı.

Şu an 38.600 kilometrede neredeyse tamamen kurye kullanımı ve tapa gaz kullanıldı arka varyatörü dışarıdan temizlemek haricinde hiç ellemedim, önde sadece bagaları ve kaydırıcıları değiştim birde kayış onun haricinde hiç varyatörün bir şeyi değişmedi. Bir kere yolda giderken şanzıman içindeki rulman dağıldı (uzun süredir ses yapıyordu ve çok üstüne gittim ama yinede binerek eve geldim) ve rulmanı değiştirip şanzımanı toplayıp devam ettim. Şu an karter havalandırmadan yağ veriyor oda artık yüksek ihtimalle segmanlar zayıfladı ve kompresyonu kartere vererek motorda üfleme yapıyor, 10w50 veya 10w60 geçersem uzun bir süre daha idare edecektir. 40 derece sıcaklarıda tapa gaz çok kullandım, supap ayarı hariç mekanik bir onarım yapmadım.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Pulsari cevir. Hem toplamis olursun
Onu orijinal toplayacağım, ne yalan söyleyim ben böyle bir proje yapsam Suriyeli işi CG'ye döner Pulsar.

Son düzenleme:
Konu piyasa ise pcx forza xmax nmax r25 mt25 bu 6 model harici seçeneğiniz yok. Ki onlarda bile şuan kâr edeyim satayım veya zarar etmeyeyim gibi bi şansınız yok. Bunların dışında alacağınız her modelde piyasasını gözardı etmek zorundasınız. Bu mantıkla kimse cc yükseltmesin, kimse bu modeller dışında bişeye binmesin, böyle mantık olur mu? Hoşunuza giden motoru alın binin keyfinize bakın gerisini de dert etmeyin derim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar