CB 500 hk.

Motosikleti
Çükü Olanın Dükü Olur.
İnşallah gagalı V-Strom denk gelmez diye dua etsem de sahibi olduğumda hakkını veririm.
Suzuki'ye mektup yazdım. Kişiye özel H-Strom yapacaklar. (Hortumlu)
2recu52.jpg

Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
Ben apaçi adamım altımdaki motor neyse , neye denk gelmişsem onu uzun km'ler kullanırım. İnşallah gagalı V-Strom denk gelmez diye dua etsem de sahibi olduğumda hakkını veririm.
Allahım şu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine, bu aciz kuluna en gagalı motoru nasip eyle yarabbim. Buna amin demeyen bi daha köfte yiyeymesin.

Motosikleti
Ns200 15"
Bilemedim. Gene de saygi duymak lazim garibime.
Abi bakımlarını eksik etmem sadece kaportası haşat, oda iş yaptığım için bir kaç kez düşünce ve kaza yapınca kaportasının tırnakları kırılınca önemsemedim. Yolda bırakmaz her yere gider, güzel anılarımda var ama pekte toplamaya değecek durumda değil.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yerli ve milli Pulsar göklerde o zaman
Pulsar motosikletimiz yerli ve milli gidonda dünya lider. :)

Ged

Motosikleti
Forza 250, Tiger Sport 660
Abi bakımlarını eksik etmem sadece kaportası haşat, oda iş yaptığım için bir kaç kez düşünce ve kaza yapınca kaportasının tırnakları kırılınca önemsemedim. Yolda bırakmaz her yere gider, güzel anılarımda var ama pekte toplamaya değecek durumda değil.
Hala tek marsta aliyorsa, frenleri de tutuyorsa iyi dayanmis demektir. Satmak istesen kaca gider?

Motosikleti
BMW K1200GT , BMW S1000XR M Sport
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Pulsar motosikletimiz yerli ve milli gidonda dünya lider. :)

Ratbike yapmak icin harika firsat

Typisch_kl_smile.jpg

Motosikleti
Ns200 15"
Hala tek marsta aliyorsa, frenleri de tutuyorsa iyi dayanmis demektir. Satmak istesen kaca gider?
1 hafta marş basmazsam geç çalışıyor, ama gündelik kullanırsam tekte çalışır 2. defa asla marş asla bastırmaz. Frenleri şuan balatadan ötürü kötü ilk tutuşu güzel ama balata ısınınca kendini bırakıyor ve az tutuyor bir vakit sonra biter ve Ebc balatalara geri dönerim. Satmak istesem 20-25.000 belki anca eder ama o paraya satana kadar komple grenaj seti alıp yenileyip terlik niyetine binerim.

Problemi yok aslında memnunum, ne kadar dalga geçsemde seviyorum Spontini'yi.

Ged

Motosikleti
Forza 250, Tiger Sport 660
1 hafta marş basmazsam geç çalışıyor, ama gündelik kullanırsam tekte çalışır 2. defa asla marş asla bastırmaz. Frenleri şuan balatadan ötürü kötü ilk tutuşu güzel ama balata ısınınca kendini bırakıyor ve az tutuyor bir vakit sonra biter ve Ebc balatalara geri dönerim. Satmak istesem 20-25.000 belki anca eder ama o paraya satana kadar komple grenaj seti alıp yenileyip terlik niyetine binerim.

Problemi yok aslında memnunum, ne kadar dalga geçsemde seviyorum Spontini'yi.
Iste sonunda geldi itiraf😂
Bir gun herkes scootera binecek ve sevecek😈

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar