- Motosikleti
- BMW K1200GT , BMW S1000XR M Sport
Diğer caponları bilmem ama vstrom'un selesi ölçülerime uyuyor. Göbek de rahat rahat sığıyor. Tam köfteci motoru yapmışlar.![]()
@tommygun sana diyor
Diğer caponları bilmem ama vstrom'un selesi ölçülerime uyuyor. Göbek de rahat rahat sığıyor. Tam köfteci motoru yapmışlar.![]()
Ben apaçi adamım altımdaki motor neyse , neye denk gelmişsem onu uzun km'ler kullanırım. İnşallah gagalı V-Strom denk gelmez diye dua etsem de sahibi olduğumda hakkını veririm.@tommygun sana diyor
Suzuki'ye mektup yazdım. Kişiye özel H-Strom yapacaklar. (Hortumlu)İnşallah gagalı V-Strom denk gelmez diye dua etsem de sahibi olduğumda hakkını veririm.
Allahım şu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine, bu aciz kuluna en gagalı motoru nasip eyle yarabbim. Buna amin demeyen bi daha köfte yiyeymesin.Ben apaçi adamım altımdaki motor neyse , neye denk gelmişsem onu uzun km'ler kullanırım. İnşallah gagalı V-Strom denk gelmez diye dua etsem de sahibi olduğumda hakkını veririm.
Ya ben neden scootercı oldumAklı köfte, sucuk ve kokoreçte olan adamlar bu seleye nasıl sığsın?
Abi bana küfür et ama skuterci deme.Ya ben neden scootercı oldum![]()
Spontini ne? Cruiser mi?Abi bana küfür et ama skuterci deme.![]()
Abi ben onu iş için kullanıyorum yoksa normalde kullanmıyorum, ama yalan yok ekmeğini güzel yedim.Spontini ne? Cruiser mi?
Yazik, garibana yapmadigini birakmadin, bi de ustune zavalliyi kufur sayiyonAbi ben onu iş için kullanıyorum yoksa normalde kullanmıyorum, ama yalan yok ekmeğini güzel yedim.![]()
Şu Pulsar'ı topla artıkAbi ben onu iş için kullanıyorum yoksa normalde kullanmıyorum, ama yalan yok ekmeğini güzel yedim.![]()
Yüz verirsem arıza veriyor, kız gibi nazlanıyor o yüzden paso kırbaç vuruyorum.Yazik, garibana yapmadigini birakmadin, bi de ustune zavalliyi kufur sayiyon![]()
Bilemedim. Gene de saygi duymak lazim garibime.Yüz verirsem arıza veriyor, kız gibi nazlanıyor o yüzden paso kırbaç vuruyorum.![]()
Şu vakit toplayacağım diyorum ama benim iş uzun adamın vaatlerine döndü.Şu Pulsar'ı topla artık
Yerli ve milli Pulsar göklerde o zamanŞu vakit toplayacağım diyorum ama benim iş uzun adamın vaatlerine döndü.![]()
Abi bakımlarını eksik etmem sadece kaportası haşat, oda iş yaptığım için bir kaç kez düşünce ve kaza yapınca kaportasının tırnakları kırılınca önemsemedim. Yolda bırakmaz her yere gider, güzel anılarımda var ama pekte toplamaya değecek durumda değil.Bilemedim. Gene de saygi duymak lazim garibime.
Pulsar motosikletimiz yerli ve milli gidonda dünya lider.Yerli ve milli Pulsar göklerde o zaman
Hala tek marsta aliyorsa, frenleri de tutuyorsa iyi dayanmis demektir. Satmak istesen kaca gider?Abi bakımlarını eksik etmem sadece kaportası haşat, oda iş yaptığım için bir kaç kez düşünce ve kaza yapınca kaportasının tırnakları kırılınca önemsemedim. Yolda bırakmaz her yere gider, güzel anılarımda var ama pekte toplamaya değecek durumda değil.
Abi bakımlarını eksik etmem sadece kaportası haşat, oda iş yaptığım için bir kaç kez düşünce ve kaza yapınca kaportasının tırnakları kırılınca önemsemedim. Yolda bırakmaz her yere gider, güzel anılarımda var ama pekte toplamaya değecek durumda değil.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Pulsar motosikletimiz yerli ve milli gidonda dünya lider.
1 hafta marş basmazsam geç çalışıyor, ama gündelik kullanırsam tekte çalışır 2. defa asla marş asla bastırmaz. Frenleri şuan balatadan ötürü kötü ilk tutuşu güzel ama balata ısınınca kendini bırakıyor ve az tutuyor bir vakit sonra biter ve Ebc balatalara geri dönerim. Satmak istesem 20-25.000 belki anca eder ama o paraya satana kadar komple grenaj seti alıp yenileyip terlik niyetine binerim.Hala tek marsta aliyorsa, frenleri de tutuyorsa iyi dayanmis demektir. Satmak istesen kaca gider?
Iste sonunda geldi itiraf1 hafta marş basmazsam geç çalışıyor, ama gündelik kullanırsam tekte çalışır 2. defa asla marş asla bastırmaz. Frenleri şuan balatadan ötürü kötü ilk tutuşu güzel ama balata ısınınca kendini bırakıyor ve az tutuyor bir vakit sonra biter ve Ebc balatalara geri dönerim. Satmak istesem 20-25.000 belki anca eder ama o paraya satana kadar komple grenaj seti alıp yenileyip terlik niyetine binerim.
Problemi yok aslında memnunum, ne kadar dalga geçsemde seviyorum Spontini'yi.