- Motosikleti
- BMW K1200GT , BMW S1000XR M Sport
Dio ile kendimi buldum, göbeğimi erittim
Şu ihtiyarın elinden ChatGpt'yi, Osman Aga'nın da elinden Photoshop ve Canva'yı aldığımızda hepimiz rahat edeceğizTommy affet çok güldüm.![]()
Onları alsan başka araç bulurlar yine yaparlarŞu ihtiyarın elinden ChatGpt'yi, Osman Aga'nın da elinden Photoshop ve Canva'yı aldığımızda hepimiz rahat edeceğiz![]()
Vaaa, çok başarılı olmuş. Manyak araçlar vallahi... Dayı t-shirt'ü detayını kendi mi uydurdu yoksa sen mi öyle yap dedin?
Bir tek dileğimiz var; mutlu ol yeteeerrtommyden ne istiyor bu forum merak edıyorum![]()
Bir tek dileğimiz var; mutlu ol yeteeerr![]()
V-Strom'a daha var bir 20 senetomy abi köfte yemeği bırakıp vstrom aldıgı gün zirvede bırakacak forumu sayenizde![]()
Bak bu konuda doğru söyledin. Cyan ve benle geze geze seni ihtiyar zannetmeye başlayacaklardı. Sen daha gençsin.V-Strom'a daha var bir 20 seneiyice ihtiyarlayalım, o zaman alırız
![]()
Sen bakma makara yaptığımıza abi, biz de kadayıf olduk. Yakında @Okan Sinan Ocan gibi 30 senelik videolarımızın Facebook linklerini paylaşırız buradanBak bu konuda doğru söyledin. Cyan ve benle geze geze seni ihtiyar zannetmeye başlayacaklardı. Sen daha gençsin.
Sen bakma makara yaptığımıza abi, biz de kadayıf olduk. Yakında @Okan Sinan Ocan gibi 30 senelik videolarımızın Facebook linklerini paylaşırız buradan![]()
Geçen sene bu zamanlar çıktığım hızlara artık çıkamadığımı fark ettiğimde "acaba kazmalaştım mı? acaba geriye mi gittim?" diye çok üzüldüm.Sevgili Tommykel cim o video gecen sene cekildi . Simdi olsa daha da beter sürerim 1 yil daha tecrübeliyim![]()
Eski motor gitti de ne oldu.Geçen sene bu zamanlar çıktığım hızlara artık çıkamadığımı fark ettiğimde "acaba kazmalaştım mı? acaba geriye mi gittim?" diye çok üzüldüm.
Meğer yeni motor gitmiyormuş..![]()
Ustama iteledim motoru, garibim o da satamadı hiçbir parçasını, elinde öyle schwanz gibi kalakaldıEski motor gitti de ne oldu.
Son nefesini girtlagindan cektin cikardin aldin garibin. Simdi vitrin süsü oldu
Motor düsmani Tommygun![]()
![]()
![]()
![]()