Ne Sıklıkta Motor Değiştiriyorsunuz?

Ged

Motosikleti
Forza 250, Tiger Sport 660
teşekkürler ama ben değil hiç kimse muzo yu honda konusunda geçemez :ROFLMAO: adam global verileri arar bulur öyle savunur yani önüne belgeleri koyar işkembeii kübradan sallamaz yani 😃
Yaw o verileri nereden buluyorsa, guya veri. Istatistik dersimizin profu "istatistik, yalan soylemenin yollarindam biridir" demisti😂
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bi sekilde muzo ile motopixel selcuku yanyana getirmeliyiz😂

Son düzenleme:
Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
ah muzo be nerdesin pango:(
aramızda olsaydın şu resimler karşında gözlerin dolardı duygu seline kapılıp giderdin:ROFLMAO:
mahalle baskısına baş kaldırıp afrika'dan vazgeçmedim :D

@espresso evet o rota tam köfte rotası aslında mayıs ta gelip oğlak yemek lazım oda meşhur oralarda
bizde motor aldık arkadaş racon u kesti bunu kuzu sarmadan aşşağıya ıslatmak yakışmaz dedi :love: eyvallah dedik allahtan rakı içmiyorlar yoksa yandı gülüm keten helva:ROFLMAO:
O rota üzerinde bizim en çok gittiğimiz köftecileri ile meşhur Ahmetbey kasabası var, Ahmetbey'e yakın Sütlüce köyü de oğlak çevirmecileri ile meşhur, mayıs-haziran çevirme sezonu.
https://maps.app.goo.gl/2DCbysJDSr8ziGn19 bu konumdaki çevirmeci çok güzel, bir motorla bir kaç kez gitmiştik, hatta bize yakın, ara sıra arabayla ailecek de gidiyoruz, mekanda rakı bira da var. :)

Motosikleti
BMW K1200GT , BMW S1000XR M Sport
Ben de xmax'ı 2016 Kasım sonu almıştım, hiç lastiğim patlamadı, onunla da patlamadı daha sonra vstromla da patlamadı. 9 senede iki motor toplam 27bin km'ye yakın yol yapmışım. formulax'e boşa para vermiş gibi hissetmiştim. :)

Formulax Mehmet duymasin cok üzülür güzel adam

Yahu belki patladi ama senin haberin olmadi. Lastikte formulax varken civi girip ciksa haberin bile olmazki 🤣 🤣 🤣 🤣

Motosikleti
Ns200 15"
alırım bi hayırlı olsun
evet kendi meşajımı aldım:D
2 hafta önce cumartesi günü arkadaşım aradı kanki senin motoru sattım dedim fiyat söyle vs derken tamam 425 e anlaştık (2017 model kazasız afrika twin 1000L 64000 km de )
adamlar gelip aldı bu arada bende motor bakıyorum transalp v storm tiger 900 rally derken bir kardeşim abi bırak onları sen afrika'cı ADAM sın sana l4 ES yakışır dedi bizim bi abi satıyor sana alalım dedi bende OK DEDİM BU GÜN SAKARYA DAN KALKTIK kırklareli ne gittik motoru aldık geldik (2022 model 26000 de kazasız )
motor iyi güzel temiz kazasız belasız eski kasa afrika ile isimden başka hiçbir benzerliği yok
afrika alacağım diye bana TRİP atan triumph çu arkadaşım gs çi arkadaşlarım bile beğendi afrika satılıp afrika mı alınır diyorlar dı evet kullandıktan sonra fikirleri değişti
gerçekten acayip değişik bir motor
arkadaşım sağ olsun beni otobüslerde süründürmedi :)
sigortacı arkadaşımda sigorta benden dedi :LOL: (ona iteledik)
alım satım cart curt bana 800k ya patladı

Hayırlı olsun kazasız belasız kullanmak nasip olsun.

• Beğen
Tepkiler: F54
alırım bi hayırlı olsun
2 hafta önce cumartesi günü arkadaşım aradı kanki senin motoru sattım dedim fiyat söyle vs derken tamam 425 e anlaştık (2017 model kazasız afrika twin 1000L 64000 km de )
adamlar gelip aldı bu arada bende motor bakıyorum transalp v storm tiger 900 rally derken bir kardeşim abi bırak onları sen afrika'cı ADAM sın sana l4 ES yakışır dedi bizim bi abi satıyor sana alalım dedi bende OK DEDİM BU GÜN SAKARYA DAN KALKTIK kırklareli ne gittik motoru aldık geldik (2022 model 26000 de kazasız )
motor iyi güzel temiz kazasız belasız eski kasa afrika ile isimden başka hiçbir benzerliği yok
afrika alacağım diye bana TRİP atan triumph çu arkadaşım gs çi arkadaşlarım bile beğendi afrika satılıp afrika mı alınır diyorlar dı evet kullandıktan sonra fikirleri değişti

Hayırlı olsun,alım satım, hepside iyi denk gelmiş süper.

• Beğen
Tepkiler: F54
Motosikleti
alırım bi hayırlı olsun

Hayirli olsun 🧿 . Keyifli ve güvenli kullanin
Darisi @tommygun in basina . Ama tabi ona V-Strom alacagiz :cool:

Motosikleti
Honda Forza 250 / Triumph Street Triple 765 RS
Foruma üye olduğumda Xmax'im vardı.😁 F800GS,Medley,Trident660 falan derken Forza 250 ve 765RS'e kadar geldik. En azından 2 yıl motosiklet değiştirmeyi düşünmüyorum.

Motosikleti
Formulax Mehmet duymasin cok üzülür güzel adam

Yahu belki patladi ama senin haberin olmadi. Lastikte formulax varken civi girip ciksa haberin bile olmazki 🤣 🤣 🤣 🤣
Yok yahu, iyi anlamda demiştim. Yani her molada ve sürüşten sonra ve motoru park eyrinden çıkarınca sürüşten önce kontrol ediyorum, hiç çivi görmedim ki çıkarayım. ama çivi girip de çıkmış olabilir tabi.
Memnun kaldım ki vstrom'a da formulax aldım. Ama vstrom'da 160'ı geçince balans sorunu yaptı, otoyolda daha sakin sürüyorum, formulax sayesinde çok gazlamaz oldum, benim gibi düz yol gazcısına olmadı bu. ama virajlı yollar ve bozuk köy yollarında hiç balans sıkıntısı yaşamadım, en azından lastiğe çivi girerse yolda mı kalırım diye kafam rahat.

Foruma üye olduğumda Xmax'im vardı.😁 F800GS,Medley,Trident660 falan derken Forza 250 ve 765RS'e kadar geldik. En azından 2 yıl motosiklet değiştirmeyi düşünmüyorum.
765RS de tam haytalık yapmalık genç motoru, yakışır. 🧿

Motosikleti
Yok yahu, iyi anlamda demiştim. Yani her molada ve sürüşten sonra ve motoru park eyrinden çıkarınca sürüşten önce kontrol ediyorum, hiç çivi görmedim ki çıkarayım. ama çivi girip de çıkmış olabilir tabi.
Memnun kaldım ki vstrom'a da formulax aldım. Ama vstrom'da 160'ı geçince balans sorunu yaptı, otoyolda daha sakin sürüyorum, formulax sayesinde çok gazlamaz oldum, benim gibi düz yol gazcısına olmadı bu. ama virajlı yollar ve bozuk köy yollarında hiç balans sıkıntısı yaşamadım, en azından lastiğe çivi girerse yolda mı kalırım diye kafam rahat.

O iste bir yanlislik var. Balans problemi kendisini cok daha düsük hizlarda gösterir , 160 km gibi hizlara ciktiginizda siddetini kaybeder .

Sebep balans olmayabilir .

Sevgilerimle

Motosikleti
O iste bir yanlislik var. Balans problemi kendisini cok daha düsük hizlarda gösterir , 160 km gibi hizlara ciktiginizda siddetini kaybeder .

Sebep balans olmayabilir .

Sevgilerimle
işte jeli koyduktan sonra başladı, öncesinde yoktu, otobanda rahat rahat 180-190 basıyordum.
Neyse, lastikler bitene kadar böyle kullanırım. 5bin km oldu zaten.

F54

Yaw o verileri nereden buluyorsa, guya veri. Istatistik dersimizin profu "istatistik, yalan soylemenin yollarindam biridir" demisti😂

Bi sekilde muzo ile motopixel selcuku yanyana getirmeliyiz😂
adam nerde buluyor buluyor emeğe saygı lütfen
arkadaşlar hepinize iyi dilekleriniz için teşekkürler daha iyileri sizlerin olsun

@Okan Sinan Ocan hocam @tommygun a suzuki yakışır kawasaki gibi angil dingil arıza da vermez sağlam motor

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar