Markalar, Modeller, Sürücüler... (Gırgır Konusu)

Motosikleti
MT-09 // LTR 125
Mt-09 8-9 ay 11bin km, ortalama yakıt tüketimi ekranda 7 litre.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Bende kaç yaktığını çözemedim ekranda olanı attım ama yakmıyormuş gibi geliyor arada.
ekrandaki değer değişiyordur, yani sizde km/litre olarak ayarlı kalmış, litre/100km şeklinde ayarlarsanız daha alışıldık bir değer görürsünüz.

ekrandaki değer değişiyordur, yani sizde km/litre olarak ayarlı kalmış, litre/100km şeklinde ayarlarsanız daha alışıldık bir değer görürsünüz.
Anlık olarak değişmiyorsa ortalamadır. :)
İlk aldığımda litre 100KM şeklinde ayarlıydı sanırım bu 13.9Litreyi görünce kendimden geçtim bakmamaya çalışıyordum iyi oldu öğrendiğim. 2.4Litreye kadar düşürmüştüm niye 13.9Litre oldun lan diye kendimle konuşmaya başlamıştım :D . teşekkür ederim

Motosikleti
Hero X-Pulse 200 4v
BMW R1xxx GS kullanıcısı: Aslında herkesin bu motordan almak istediğini ama parası olmadığı için alamadığını düşünür. Motosiklet BMW dir gerisi de öyle bisiklet gibi bir şeydir. Selam veren herhangi bir motorcuda aynı markadan yoksa genelde karşılık vermez, aynı markada da verdiği nadirdir. Motoru alınca otomatik algoritma yüklenir. Ortamda BMW harici motora binen biri varsa tepeden bakmaya çalışır, sen de ileride büyüyeceksin muamelesi yapar. Ortamdakilerin hepsi BMW ci ise algoritma yön değiştirir. ADV kullanıyorsa yol versiyonu kullananlara hakir gözle bakar. Hepsi aynı model ise bu sefer motorun üstündeki aksesuarlara göre kendini üstte tutmaya çalışır. O da olmuyorsa bu sefer şubert / shoei / rukka kullanmayanını öteler. Hiç olmadı eğitim aldın mı, rospamısın gold musun muhabbetiyle çıkar yol bulmaya çalışır. Aralarından küçük bir kısmının gerçekten bu modeli neden tercih ettiğine dair mantıklı düşünceleri varken pek çoğu sidik yarıştırma amacıyla tercih etmiştir.

CG Serisi: Genelde esmer tenli ve zayıftırlar. Bol tişört ve ya gömlekle motora binmeyi tercih eder ki bu rüzgarda kabararak onları olduğundan iri gösterir. Ayaklarında terlik ya da kundura olur. Ayakları ördek gibi iki yana doğru açık şeklinde sürerler. Amortisörü bastırınca spor motosiklet sürdüğünü düşünür. Önemkli kısmı plaka ve ayna barındırmazlar. Motorun herhangi bir yerinde kırmızı mor yeşil vb ışıklandırmayla motoru daha seksi hale getirir. Aralarında biraz zevk sahibi olanlar sinyalleri tusuncu amerikan şeklinde ampullerle değiştirir. Ara gaz verme frekansı ne kadar yüksekse o kadar kıdemli olurlar. Aralarında motordan anlayan, bakımını kendisi yapan, modifiye eden, imkanları çerçevesinde ekipman tamamlayıp aynaları takılı şekilde düzgün binenleri de vardır.

cf.................torbacı
nk...............içici
mz..............erkek
gs...............gay (en zengin gay)
honda.......yumuş yumuş
yamaha....arı vız vız
kawasaki..yahşi
ktm............vahşi
ramzey......fakir erkek
harley........gay (koca götlü paralı gay)
küba..........fakir (cahil fakir)
mondial...fakir ama z.ki büyük
sym...........seramik bölümü mezunu entelektüel sıhhi tesisatçı
arora.........bim proteini
tws.............bülent ecevit
hero...........tansu çiller
bajaj...........sinan oğan
suzuki........suzuki>kawasaki>honda
royal...........gay (fakir gay)

İlk aldığımda litre 100KM şeklinde ayarlıydı sanırım bu 13.9Litreyi görünce kendimden geçtim bakmamaya çalışıyordum iyi oldu öğrendiğim. 2.4Litreye kadar düşürmüştüm niye 13.9Litre oldun lan diye kendimle konuşmaya başlamıştım :D . teşekkür ederim
benim motor 400 yeşil perime sadece çanakkale edremit arası tünelde vuruyom kırbacı orda tapa gaz giderken benimde 7 8L oluyo ama ortalama 4.5L falan yakıyo anlık olduğunu düşünüyorum

Motosikleti
Honda CRF250L
Müthiş tespit :)

"Son zamanlarda kendi motoru fiyatına daha güzel çin/hint malı motorlardan dolayı kafası karışıktır. Düzgün bir arka amortisörü olan motora bindiğinde boyunun ne kadar kısa olduğunu fark eder. Henüz tam karar verememiştir, ileride spesyal endurocu da olabilir, ADV tarzı bir motorla uzun yol motorcusuda olabilir."

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Bajaj Dominar 400: Eski Dominarcılar yakıt tüketimi fetişizmi yüzünden manyak olmuşlardı, akılları hep tüketilen benzin miktarındaydı. Yeni Dominarcılar güzel geziyor.

Honda Nc 700/750 Integra: Skuter alalım dedik zincirli çıktı, skuterde zincir temizliği yapan ülkedeki tek kişiyim.

Brixton Felsberg: Cafe racer sevdamıza bu motoru aldık lakin amma cenabet adammışız, firma battı, fabrika kapandı.

Daelim Roadwin 250: Bizi Allah çarpmış, Peygamber tekmelemiş.

Daelim S3 Advance 250: Çok şükür bugün de motor alev almadan, yanmadan evimize sağ salim ulaştık.

Honda Msx 125: İnşallah ortamlara aktığımızda motosikletin ebatlarıyla pipi boyu arasındaki orantı konusunda şaka yapmazlar.

benim motor 400 yeşil perime sadece çanakkale edremit arası tünelde vuruyom kırbacı orda tapa gaz giderken benimde 7 8L oluyo ama ortalama 4.5L falan yakıyo anlık olduğunu düşünüyorum
Geçen ortalamasını hesapladım hafif sakin hafif gazlamalı durmalı kalkmalı KMde 3TL yakıyor. Sakarya Bursa arası 450TL gibi bir şey yaktı şehiriçi ve şehirdışı dahil şekilde

Motosikleti
Çükü Olanın Dükü Olur.
Haspanın Vespa'sı.
vespa.jpg

Ged

Motosikleti
Forza 250, Tiger Sport 660
Haspanın Vespa'sı.
vespa.jpg
Vespaya laf yok. 1980de paris dakar rallisinde 2 tanesi paristen cikip dakara ulasmis.
😂

vespa: görgüsüz, galerici hırt, "bebeke gidek de belki yüzünde 4 kilo makyaj 2 kilo plastik bulunan çakma kürklü platin saçlı otoban olmuş bi karı denk getiririz" düşüncesiyle alınmış, şekilci lavuk moturu.
Çok iyi tespit. Eski iş yerinde bir lavukta vardı vespa, lan koskoca adam nasıl biniyor s,k kadar motora diyordum. Meğer olay buymuş. Lan biz çok safız bu dünya için.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ortalama değer mi anlık tüketim mi anlayamadım çok teknolojik geldi bu motor bana :D
Ortalama yakıt tüketiminin başında veya sonunda A yazar.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar