A1 ile 450 sr kullanabilirmiyim

motoru ilk aldığımda şase kaynak noktaları paslanmıştı 2 senedir dışarda brandanın altında duruyo paslanıcağına aldığımdaki paslar söküldü şuan bi şeyi yok
ama şöyle düşün sen aktif biniyorsun gerektiğinde bakımını osunu busunu yapiyon full yatmiyo sonuçta (dalga geçiyoz sizde anlayı verin cf de olsa 2 sene de paslanmaz heralde.)

Yok ya bu alev beni tatmin etmedi 2 3 metre alev atan akrapovıclerden istiyorum

pederi neden ikna ediyim kendi paramla alacağım sizce alsam 2 yıl bekletsem daha mı iyi olur para kazanırmıyız cf den 😂

haklısınız sürme konusunda sıkıntı yok tek sorum yasal olarak ne sıkıntılar yaşarım
2-3 metre alev istiyorsan m50 helikopter lazım başka çare yok

Yok Buda beni kesmez
bak güzel kardeşim, a1 ehliyet ile 125cc+ sürersen ehliyet yetersizliğinden ceza yersin.
Üstelik 450sr senın için uygun değil, gerekse yaşın gereği gerekse fiziki özelliklerinden dolayı kullanman çok riskli.
Bu yüzden 18 olana kadar 125cc ile ekipmanlarınla keyifle sür.
Bu arada 15 yaşında değilsin demi? şayet a1 ehliyet de alamazsın yaşın gereği.

Motosikleti
Mondial Grumble
450sr al bakalım hep beraber oturduk bekliyoruz. Pederi de boşver kendi paran var nasıl olsa. Ters bir şey derse koyarsın ağzına tekmeyi.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bak güzel kardeşim, a1 ehliyet ile 125cc+ sürersen ehliyet yetersizliğinden ceza yersin.
Üstelik 450sr senın için uygun değil, gerekse yaşın gereği gerekse fiziki özelliklerinden dolayı kullanman çok riskli.
Yok bu kardeşimiz motogp pilotu, adam 09 07 450sr sürmüş, torku çok seviyormuş. Adam elleri kelepçeli gibi hissediyormuş 125cc ile. Bu adam tehlikeli bakın küçümsemeyin. Adamı delik deşik eder. Sert almayı seviyormuş üstelik içine.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

@Okan Sinan Ocan hocamız bu kardeşimizden eğitim aldı öyle diyeyim bu adamın büyüklüğünü

Son düzenleme:
Motosikleti
Cg 50 Lik
Ekipman hayatta giymem de Bi model gördüm Srk125r bu nasıl sizce alınır mı ? Top speed falan nasıl torklu bişey mi

Motosikleti
D400
Sana topspeed hesaplama yöntemini anlatıyorum

Srk125r

Srk
: model numarası
125 bu motorun son viteste yapacağı max hız
en sona -r eklendiği zaman nitro eklenmiş demek, düğmeye basınca +50 km hız koyuyor demektir

yani bu motor 175 km hızla gidebilir.

Ulan ne salladım be

Ekipman hayatta giymem de Bi model gördüm Srk125r bu nasıl sizce alınır mı ? Top speed falan nasıl torklu bişey mi
Markaların resmi sitelerinde veya bloglarda teknik değerler yazıyor. Sürekli hız yapacağım diyorsan japon alsan daha iyi olabilir. Sıkıştırmaya daha elverişli.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Trolun teki gelmiş saçma sapan yazıyor siz de ciddiye alıp cevap veriyosunuz. bırakın ne hali varsa görsün.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar