bende ona şaşırdım zaten
bende ona şaşırdım zaten
Kral ya böyle destekleyenler içi dönsün dünyaKawasaki h2 de sürersin Suzuki hayabusa da. Hiçbir şey olmaz merak etme.![]()
ADSHGFKHGFSADKFGGSFADG07 09 450 kullanan bi insana 125 kullandırmak kelepçeli adam gibi üstat yanlış anlama amauçup kaçan bi insan değilim sadece Torku seviyorum
Reis sen al geç acıma. Motoru ehliyet mi kullanıyor mk. Plakayı sök yeterli. Polisin olmadığı yerde her şey legal. Yapıştır. Hatta ehliyet alma masraf onun yerine ekipmana eklersin o parayı. Benim de dedemde panigale v4 vardı. Çok güzel makine ondan bu motoruma geçince reis yanlış anlama eller kelepçeli gibi sürüyoruz yazıktır ya. Hatta panigaleyi okulun önüne çekiyordum, uff yanlış anlama ama bütün çıtırlar benim. Çevirmeye girdiğimde de elimi vurdum masaya. Polisler diz çöktü öyle düşün tasaklarımı.Merhaba 15 yaşındayım 50 Lik Cg sürdüm 125 Lik scooter sürdüm a1 ehliyeti alacağım ama istediğim motor 450sr çok tatmin edici bir motor bu motorla a1 ehliyeti ile çevirmeye takılsam ne gibi sorunlar yaşarım ? 450sr olacak Mt falan önermeyin babam 125 pcx alalım diyor fakat pcx e 250 bin tl asla vermem
Bütün kızları düşürdün mü panigale ileADSHGFKHGFSADKFGGSFADG
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Reis sen al geç acıma. Motoru ehliyet mi kullanıyor mk. Plakayı sök yeterli. Polisin olmadığı yerde her şey legal. Yapıştır. Hatta ehliyet alma masraf onun yerine ekipmana eklersin o parayı. Benim de dedemde panigale v4 vardı. Çok güzel makine ondan bu motoruma geçince reis yanlış anlama eller kelepçeli gibi sürüyoruz yazıktır ya. Hatta panigaleyi okulun önüne çekiyordum, uff yanlış anlama ama bütün çıtırlar benim. Çevirmeye girdiğimde de elimi vurdum masaya. Polisler diz çöktü öyle düşün tasaklarımı.
Panigaleye düşmeyen kız olur mu boşver sen 450sr'ı panigale alBütün kızları düşürdün mü panigale ile
Çok ayıp. Erkek adam ekipman mı giyer? Gay gay işler.masraf onun yerine ekipmana eklersin o parayı.
Ne demişler, yiğidin malı meydanda olur.Çok ayıp. Erkek adam ekipman mı giyer? Gay gay işler.
Abi kesinlikle haklısın erkek adam ekipman giymez, prensesler giysin bırakın. Ben orada ekipman derken motor için demiştim daha pahalı daha sesli bir egzoz alsın diye. Sen de adımızı hemen topa çıkaracaksın valla biz öyle şeyler yapar mıyızÇok ayıp. Erkek adam ekipman mı giyer? Gay gay işler.
%100 katılıyorumNe demişler, yiğidin malı meydanda olur.
07 09 450 kullanan bi insana 125 kullandırmak kelepçeli adam gibi üstat yanlış anlama amauçup kaçan bi insan değilim sadece Torku seviyorum
Alevli dersen 848 evoyok be kanka r6 almam r7 alırdım para olsa plakayı sökcem akrapovic takcam alev egzoz sistemi atacam yakalayabılenın a…
ben anlatamadım heralde başına gele bilecekler bunlar zaten sen git pederi ikna et alırsa binersinSkiym ekipmanı hayatta giymem acemimiyiz biz
yok be kanka r6 almam r7 alırdım para olsa plakayı sökcem akrapovic takcam alev egzoz sistemi atacam yakalayabılenın a…
Cıddı mısın
Doğru düzgün cevap verecek kımse yokmu a ne gibi sorunlar yaşarım biri söylesın
Yok ya bu alev beni tatmin etmedi 2 3 metre alev atan akrapovıclerden istiyorumAlevli dersen 848 evo
pederi neden ikna ediyim kendi paramla alacağım sizce alsam 2 yıl bekletsem daha mı iyi olur para kazanırmıyız cf denben anlatamadım heralde başına gele bilecekler bunlar zaten sen git pederi ikna et alırsa binersin
haklısınız sürme konusunda sıkıntı yok tek sorum yasal olarak ne sıkıntılar yaşarımKullanırsın sonuçta motoru ehliyet değil sen kullanacaksın
cf iki yıl garajda beklese kendiliğinden çürür zatenYok ya bu alev beni tatmin etmedi 2 3 metre alev atan akrapovıclerden istiyorum
pederi neden ikna ediyim kendi paramla alacağım sizce alsam 2 yıl bekletsem daha mı iyi olur para kazanırmıyız cf den
haklısınız sürme konusunda sıkıntı yok tek sorum yasal olarak ne sıkıntılar yaşarım