A1 ile 450 sr kullanabilirmiyim

Kawasaki h2 de sürersin Suzuki hayabusa da. Hiçbir şey olmaz merak etme. (y)

• Haha
Tepkiler: Ged
Motosikleti
Çükü Olanın Dükü Olur.
sadece Torku seviyorum
Buyur. Bol sütlü.
plh5wr1.jpg

Motosikleti
Mondial Grumble
07 09 450 kullanan bi insana 125 kullandırmak kelepçeli adam gibi üstat yanlış anlama ama :D uçup kaçan bi insan değilim sadece Torku seviyorum
ADSHGFKHGFSADKFGGSFADG
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Merhaba 15 yaşındayım 50 Lik Cg sürdüm 125 Lik scooter sürdüm a1 ehliyeti alacağım ama istediğim motor 450sr çok tatmin edici bir motor bu motorla a1 ehliyeti ile çevirmeye takılsam ne gibi sorunlar yaşarım ? 450sr olacak Mt falan önermeyin babam 125 pcx alalım diyor fakat pcx e 250 bin tl asla vermem
Reis sen al geç acıma. Motoru ehliyet mi kullanıyor mk. Plakayı sök yeterli. Polisin olmadığı yerde her şey legal. Yapıştır. Hatta ehliyet alma masraf onun yerine ekipmana eklersin o parayı. Benim de dedemde panigale v4 vardı. Çok güzel makine ondan bu motoruma geçince reis yanlış anlama eller kelepçeli gibi sürüyoruz yazıktır ya. Hatta panigaleyi okulun önüne çekiyordum, uff yanlış anlama ama bütün çıtırlar benim. Çevirmeye girdiğimde de elimi vurdum masaya. Polisler diz çöktü öyle düşün tasaklarımı.

Son düzenleme:
Motosikleti
Cg 50 Lik
ADSHGFKHGFSADKFGGSFADG

Reis sen al geç acıma. Motoru ehliyet mi kullanıyor mk. Plakayı sök yeterli. Polisin olmadığı yerde her şey legal. Yapıştır. Hatta ehliyet alma masraf onun yerine ekipmana eklersin o parayı. Benim de dedemde panigale v4 vardı. Çok güzel makine ondan bu motoruma geçince reis yanlış anlama eller kelepçeli gibi sürüyoruz yazıktır ya. Hatta panigaleyi okulun önüne çekiyordum, uff yanlış anlama ama bütün çıtırlar benim. Çevirmeye girdiğimde de elimi vurdum masaya. Polisler diz çöktü öyle düşün tasaklarımı.
Bütün kızları düşürdün mü panigale ile

Dostum ful ekipman geziyorsun çoğu çevirme zaten bunda eksik yoktur diyor devam et diyorlar 450sr hayırlı olsun ama senin yerinde olsam kırlangıç kasa yanlış hatırlamıyorsam 2008 model R6 alırdım hem paran cebinde kalsin hemde harbi keyif alacağın bir şeye binersin

Motosikleti
Mondial Grumble
Çok ayıp. Erkek adam ekipman mı giyer? Gay gay işler.
Abi kesinlikle haklısın erkek adam ekipman giymez, prensesler giysin bırakın. Ben orada ekipman derken motor için demiştim daha pahalı daha sesli bir egzoz alsın diye. Sen de adımızı hemen topa çıkaracaksın valla biz öyle şeyler yapar mıyız :ROFLMAO:

Ne demişler, yiğidin malı meydanda olur.
%100 katılıyorum

Motosikleti
D400
a1 en yüksek zaten, 1 numara kral ehliyet. kullan kardeşim.

• Haha
Tepkiler: Ged
Skiym ekipmanı hayatta giymem acemimiyiz biz

yok be kanka r6 almam r7 alırdım para olsa plakayı sökcem akrapovic takcam alev egzoz sistemi atacam yakalayabılenın a…

Cıddı mısın

Doğru düzgün cevap verecek kımse yokmu a ne gibi sorunlar yaşarım biri söylesın
ben anlatamadım heralde başına gele bilecekler bunlar zaten sen git pederi ikna et alırsa binersin

Motosikleti
Honda CBR500R
Kullanırsın sonuçta motoru ehliyet değil sen kullanacaksın

Motosikleti
Cg 50 Lik
Alevli dersen 848 evo
Yok ya bu alev beni tatmin etmedi 2 3 metre alev atan akrapovıclerden istiyorum
ben anlatamadım heralde başına gele bilecekler bunlar zaten sen git pederi ikna et alırsa binersin
pederi neden ikna ediyim kendi paramla alacağım sizce alsam 2 yıl bekletsem daha mı iyi olur para kazanırmıyız cf den 😂
Kullanırsın sonuçta motoru ehliyet değil sen kullanacaksın
haklısınız sürme konusunda sıkıntı yok tek sorum yasal olarak ne sıkıntılar yaşarım

Yok ya bu alev beni tatmin etmedi 2 3 metre alev atan akrapovıclerden istiyorum

pederi neden ikna ediyim kendi paramla alacağım sizce alsam 2 yıl bekletsem daha mı iyi olur para kazanırmıyız cf den 😂

haklısınız sürme konusunda sıkıntı yok tek sorum yasal olarak ne sıkıntılar yaşarım
cf iki yıl garajda beklese kendiliğinden çürür zaten🤣 ediceğin zararda cabası.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar