Donu mor olanlar derneği Dominar'ı hedef olarak karar kılmışlar, donu mor ve motosiklet tutkunu olan insanlar donum mor demeden böyle belli ediyorlarmış bu sayede halk içinde rahatlıkla birbirlerini tanıyorlar ve kimse tarafından dışlanmıyorlar. Bildiğim kadarıyla rütbeli olanlar 400 rütbesiz olanlar 250 kullanıyormuş...Dominar için yorum alabilir miyim![]()
1000 cc afrika alacaksan sadece egzoz sesi için 18 19 model manuel tavsiye ederim bu modelde milletin abarttığı hiçbir kronik yok sadece akü lityum azcık tuzluDün akşam yatarken, önce Gs aldım, , sonra tiger 1200. Baktım yerden çok yüksek. Hooop hemen gidonu vstrom 800 se e kırdım. Baktım topu topu 5 adet ilan var. İstediğimi alamayınca oradan gidonu africa twine kırdım. Özellikle eski 1000 cc olanlar ile ilgili çok kötü yorumlar var youtube da.
En son transalpe geldim. Oradan bi motoguzzi yaptım. Tam uyurken tiger 900 e göz kırptım derken uyumuşun. Sabah kalktım ve döngüye baştan başladım. Bakalım bu gün bize neler getirecek?![]()
abimin boyu uzun, 180 küsür ama tam bilmiyorum, benim boy 174 civarı ve iki ayağım yere basmıyor, tek ayağımla tam basabiliyorum ama ikisiyle birden tam basamıyorum.Abinizin boyu kaç. Gayet rahat görünüyor. Motosikletle ilgili denge problemi yaşadınız mı özellikle düşük hızlarda? Memleket neresi?![]()
Verdiğiniz değerli bilgiler için teşekkür ederim. Motosikletin çok ağır olduğunu ve denge merkezinin yukarıda olduğunu yazmışsınız . Bunu not ettim.abimin boyu uzun, 180 küsür ama tam bilmiyorum, benim boy 174 civarı ve iki ayağım yere basmıyor, tek ayağımla tam basabiliyorum ama ikisiyle birden tam basamıyorum.
Denge sorunu var, ilk aldığında baya dikkat etmen lazım çünkü ağırlık merkezi çok yukarıda ve belirli açıdan sonra tutmak çok zor oluyor ve devriliyor. Ben aldığım ilk 10 günde 2 kez devirdim, yani bir önceki motorum dominar 400 idi ve oda 192 kg yazıyordu katalogda ama koruma demirleri vs derken 210 küsür geliyordur diye düşündüm ve çok rahat kullanıyordum yani oyuncak gibi kullanıyordum, ne kadar yatırsam da zorlanmadan tutuyordum fakat 269 kg olan Tiger 1200 için durum çok farklı, ağırlık merkezi yukarıda olması sandığımdan daha fazla fark ediyor.. yolda giderken bir fark yok ama, sadece ilk hafta alışana kadar garip geliyor, yani manevra yapacağın zaman yarım saat öncede direksiyonu çevirmen gerekiyormuş gibi hissettiriyor ama alışıp ona göre kullanıyorsun, şu an arabaların arasında neredeyse gidon sağa sola değecekken bile yanlıyorum o derece kontrolüm var ve ben ortalama bir kullanıcıyım.
eğer arka sepeti takmaz isen 3 km gibi yürüme hızından daha yavaş hızlarda dur kalk trafiğinde yarım debriyaj ile yine kontrol edebilirsin fakat sepet takılı olunca denge işi biraz daha zorluyor.
memleketimi şöyle söyleyeyim; Düzce ama yerlisi değiliz, Ordu asıl memleket ama ben İstanbul büyükçekmece de doğdum büyüdüm, bekarım, evim yok ama maddi kazancım fena değil, annemle yaşıyorum, 60 civarı kilom var, güçlü ve çevik biriyim 269 kg motoru yerden tek başıma direk kucaklayıp kaldırdım hani güç normal galiba, dişlerim sağlam, ağız vs kokum yok temizim, bekarım. Evlenmek isteyen genç hatunlar değerlendirebilir, detaylı bilgi için arayabilirler![]()
Dominar için yorum alabilir miyim![]()
Yanlarina yaklasilmazdir kesinizmirde vespa süren hatun grubu vardı bi ara feciydiler.![]()
Yanlarina yaklasilmazdir kesin![]()
Bu arkadaş kadar zorlanmazsın herhaldeVerdiğiniz değerli bilgiler için teşekkür ederim. Motosikletin çok ağır olduğunu ve denge merkezinin yukarıda olduğunu yazmışsınız . Bunu not ettim.
Kendinle ilgili çok şey yazmışsın ama en önemli şeyi yazmamışsın be kardeşim. Senin yaşın kaç? Yaş bilgisi olmadan seni zor beğenirler. Şimdi üstteki mesajını düzeltip yaş bilgini de ekliyorsun yada yaş bilgisi içeren yeni mesaj yazıyorsun ki sitedeki bayan bekar arkadaşlar seni değerlendirme listelerine alabilsinler.
![]()
Servisine uzaktan bakıp bir sorun olursa bu içerideki tiplere derdimi anlatana kadar beni döverler deyip sıfır dominar parasına 10 yaşında japon alınır motoru diyeyim.Dominar 400: Japon alacak parası olmayıp biraz güçlü motora binmek isteyen fukara ordusu
Servisine uzaktan bakıp bir sorun olursa bu içerideki tiplere derdimi anlatana kadar beni döverler deyip sıfır dominar parasına 10 yaşında japon alınır motoru diyeyim.![]()
![]()
![]()
Ben dominar 400'ün sıfır fiyatı ile karşılaştırmıştım. O zamanlar baktığımda niyetlenmiştim almaya ama hem bayiyi gözüm tutmadı, servisi hiç gözüm tutmadı, yakın paraya 9 yaşında japon vstrom almıştım. iyi ki de almışım, 2 sezon kullanıdm, 2 yıla yaklaşacak, 11 yaşına yaklaştı motorum ama hala sıfır gibi, hiç sorun yaşamadım.bi dominar kullanıcı olarak överim de gömerim de ben
150bin e 2023 model 400 cc 15bin km de motor satıyorlar su an, bu paraya bu kalitede başka hiçbir motor bulamazsın. servisi de iyi bence bu arada![]()
Sıfır gibi çünkü kullanmıyorsun abiBen dominar 400'ün sıfır fiyatı ile karşılaştırmıştım. O zamanlar baktığımda niyetlenmiştim almaya ama hem bayiyi gözüm tutmadı, servisi hiç gözüm tutmadı, yakın paraya 9 yaşında japon vstrom almıştım. iyi ki de almışım, 2 sezon kullanıdm, 2 yıla yaklaşacak, 11 yaşına yaklaştı motorum ama hala sıfır gibi, hiç sorun yaşamadım.
benim çevremde de tam tersi 3 katı para verdiği için kendini tatmin etmesi gereken japoncular varBenim çevremdeki çin hint malı binenlerde bir aşağılık psikolojisi var. Sürekli motoru bir şekilde japonlarla kıyaslayıp, japon motosikleti feleğin çemberinden geçirip motor kitleyenlere bakarak kendi motorunu üstün çıkarma derdi var.
I ih, yanlis biliyorsun. Çinliler gumbur gumbur geliyor, bugun bi zortes ve kücey bayisinin onunden gectim, boynum tutuluyordu bakmaktanArkadaşlar en iyi motor sahibi olduğun motor.
Hint, Çin, Japon, İtalyan, Alman, İngiliz.. Herkesin o motoru alırken alım kararını etkileyen bir neden var. Burada hepimize düşen şey millet ne diyor diye kulak asmadan sahibi olduğumuz motorlarla bol bol sürmek.
Neye imkanınız yetiyorsa, hangi motorun şeklini şemalini beğeniyorsanız onu alın. Elektronik arıza veren Bmw'ler, yatak saran Kawasakiler, yağ pompasından blok kilitleyen Yamahalar, yolda kalan Ducatiler, duramayan Suzukiler, sorunun kaynağı bulunamayan Ktm'ler, sağa çeken Bajajlar vs her markanın her modelinin sorun ve sıkıntı çıkarma potansiyeli var.
Aman haa freni çok küvvetli, tepmesin sonra.I ih, yanlis biliyorsun. Çinliler gumbur gumbur geliyor, bugun bi zortes ve kücey bayisinin onunden gectim, boynum tutuluyordu bakmaktanalicam bi tane, vurucam kirbaci vurucam kirbaci