Alırım bir hayırlı olsununuzu .

hayırlı olsun çok itlik serserilik yapmıyorsan koruma demirinden kurtulman daha isabetli olur plastik takozlardan takarsın bunlar komple motoru yamultabiliyor
Biraz daha alışınca söküp daha küçüklerini takmayı düşünüyorum başlarda sağa sola belki düşürürüm diye takılı şuan ama güzelde gelmeye başladı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hayırlı olsun....
Sağlıklı, keyifli günlerde kazasız belasız sürüşler dilerim.
Teşekkür ederim Allah size daha iyilerini nasip etsin

Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
Kaptan bu bizim yağımız değil mi? Öyle muavin bizim yağımız.

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Verelim bi "Hayırlı Olsun!.."

"Çayda kahvaltıda yenir Kuzu Eti Eti" şarkısı da fena değildi.
Sırf çizgi filmli diye izocam reklamı beklerdim. :D (Biz küçükken reklam seyrederdik,TV'de ne varsa nefessiz seyrederdik - geç kardeşlerimize bu...)

Motosikleti
Honda Forza 250 / Triumph Street Triple 765 RS
Hayırlı olsun, alet şahane duruyor. Kazasız belasız. 🤘🏼

hayırlı olsun. çok keyifli makine.
buna uzun ön cam gitmez, kısa ve spor bir cam belki. kısa cam da beklediğiniz ölçüde rüzgar kesmez.
naked makineye biniyorsan 120 üstü hızda rüzgardan dayak yiyeceksin. naked makinenin olayı bu, kısa sürüşte adrenalin depolarını doldurmak için yapılmış meret.

hayırlı olsun. çok keyifli makine.
buna uzun ön cam gitmez, kısa ve spor bir cam belki. kısa cam da beklediğiniz ölçüde rüzgar kesmez.
naked makineye biniyorsan 120 üstü hızda rüzgardan dayak yiyeceksin. naked makinenin olayı bu, kısa sürüşte adrenalin depolarını doldurmak için yapılmış meret.
Teşekkürler hocam daha iyileri sizin olsun . Uzun camda sıkıntı çekenleri gördüm şimdi forumlarda ondan dolayı vazgeçtim malesef katlanıcaz artık ama şehiriçinde ki kullanım rahatlığı telafi ediyor o sorununu.

Hayırlı olsun bahsettiğin sıkıntılar naked ların zayıf noktası ve çözümü yok

F54

Yakın zamanda ehliyetimi A1'den A2'ye yükseltince önceki motorumu satmıştım ne alsam diye neredeyse 2 3 ayımı harcadım R25 vs. gibi motorlara gidip bakmaktan daralmıştım artık çocuğun ilk motoru bakımı ne zaman yaptırdığını yetkili servis bakımlı mı diye hiç bir bilgisi yok. A2'de ki motorlara garip paralar istenmesinden dolayı A2'ye uyarlanmış bir motosiklet aldım . İyi dilekleriniz için şimdiden teşekkür ederim. Motosikleti Bodrum'dan Manisa'ya oradan Balıkesir ve en sonunda Sakarya'ya kazasız belasız getirdim yoldaykende aklıma takılan 2 3 soru oldu .
1.si Motosiklet şuanda 38.5** KMlerde ağır bakıma yaz sezonuna girmeden önce planlıyorum çok az bir subap sesi var , motoru 1 2 ay civarında yatırıcam zaten .Motoru çok sıkıştırarak kullanan birisi değilim sadece otobanda biraz sürat yapıyorum onun dışında teker vs. gibi şeyler yapmıyorum bu süreçte bana bir sıkıntı yaratır mı?
2.si Arka amörtisör dendiği gibi çok yumuşak yoldaki mıcırı dötümde hissediyorum desem yeridir çoğu kullanıcı 80 ve 90KG arasındaysan arka amörtisörü 2 diş sıkmamı söylüyor böyle bir tık daha iyi olabileceğini söylediler .
3.sü Önerdiğiniz bir tur camı vs. var mı? 110 120leri geçtikten sonra rüzgardan dayak yemeye başlıyormuş gibi hissediyorum 300 400KMlik yollarda artık bıkkınlık gelmeye başlıyor bu rüzgar işinden.

125CC'den geçtim 2 gün içerisinde neredeyse bin KMye yakın yol yaptım ve motosikleti durduğu yerde ittirmek ve şehiriçinde debriyajının el yorması dışında hiç bir sıkıntı yaşamadım kendinizi tanıyorsanız sağ elinize hakim olabiliyorsanız 200 250CCden bir farkı yokmuş gibi geliyor hatta şehiriçinde ki kıvraklık ve frenleri yüzünden daha hoş . Bunlar daha bin KMde ki deneyimlerim belki 5 bin KM olunca fikrim değişebilir ileride aynı şekilde almak isteyen arkadaşlar içinde bir fikir olur

hayırlı olsun
umarım cadde 54 önünde yanlayarak teker yapmayacaksın bununla

Motosikleti
Crf250 L - Wave 110i - Crypton S - CB125F
Hayırlı olsun motorunuz.

Bazı 2023 ve tüm 24 model CP2 bloklu Yamahalarda debriyaj ve baskı balata sıkıntısı olduğunu okudum çeşitli mecralarda.

Sizin motorunuzun modelini bilmiyorum ama 8 bin km'de baskı balata değişmiş denince aklıma bu geldi.

hayırlı olsun
umarım cadde 54 önünde yanlayarak teker yapmayacaksın bununla
Abi daha cadde54'e gitmek nasip olmadı piyasa ortamlarına çok gitmiyorum :D . Teker olmazda yanlama belki olabilir :D

Hayırlı olsun motorunuz.

Bazı 2023 ve tüm 24 model CP2 bloklu Yamahalarda debriyaj ve baskı balata sıkıntısı olduğunu okudum çeşitli mecralarda.

Sizin motorunuzun modelini bilmiyorum ama 8 bin km'de baskı balata değişmiş denince aklıma bu geldi.
Onu sormuştum ama garanti kapsamında yapılmamış ondan dolayı ilk sahibi biraz apaçilik yapmış.

Kazasız belasız güle güle kullanın. Hayırlı olsun.
Hayırlı olsun bahsettiğin sıkıntılar naked ların zayıf noktası ve çözümü yok
Teşekkürler daha iyileri sizin olsun

• Beğen
Tepkiler: F54

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar