İzmir ve Çevresindekiler için 14.12.2025 İzmir Karagöl Programı

Motosikleti
2022-SYM Jet 14 200 + 2011-KLX250 + 2015-KTM Duke 200(arızalı yatış)
Ba ba ba klavyeden nasil salliyorlar. Madem yapabiliyordunuz yolda yapsaydiniz ya. Adam üzerinizden gecip gitmis iste hic aglasmayin 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣

Not : Bunu yazan gaddar hoca :cool:
Sayın Hocam,

Bu inişte daha bisikleti geçebilen tekerlekli bir araç icat edilmedi 🤭🤭🤭

Ayrıca ben o gün gidemedim. Yoksa geçirtmezdim. 🤣🤣🤣

Ancaaak;
Neden hız arayışındayız??? Bu tip dar, kör virajlı ve inişin insanı cezbettiği yollarda hızlı kazaların sonuçları, rollcage olan bir araç hariç, uçak kazası gibi olur... Ful ekipman belki ölümden korur ama böyle bir kazada sakat kalmadan kurtulan insan çok azdır.

Şu fidyoyu da eğlencesine bırakalım.

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
bizim memlekette de şöyle tek şerit dağ yolları olsa da biz de risk almadan sürebilsek

Motosikleti
BMW K1200GT , BMW S1000XR M Sport
Sayın Hocam,

Ancaaak;
Neden hız arayışındayız??? Bu tip dar, kör virajlı ve inişin insanı cezbettiği yollarda hızlı kazaların sonuçları, rollcage olan bir araç hariç, uçak kazası gibi olur... Ful ekipman belki ölümden korur ama böyle bir kazada sakat kalmadan kurtulan insan çok azdır.

Sevgili Aybars ,

Biraz abartiyorsun bence. O parkurda ,o bisikletci kadar deneyimli bir motosiklet sürücüsü ayni performansi cok rahat gösterir.

Ayiptir söylemesi Tour of Turkey (Cumhurbaskanligi Bisiklet Turu) basta olmak üzere Türkiyedeki bisiklet yarismalarinda hakem araci , hakem transfer araci , kameraman araci vb gibi görevleri yapan motosiklet ekibindeki bircok arkadasin yetismesinde emegim vardir. Evet bisikletler gercekten cok hizlilar ama benim delikanlilardan kacamiyorlar :cool:

Hiz arayisimizin sebebine gelirsek ,icinde oldugun foruma bakman yeterli . Ortalik kendisini motor üzerinde veya klavye arkasinda ispat etmeye calisan cengaverler ile dolu. Insan dogasi böyle. O parkurda gercekten hizli gidebildigini bilen deneyimli bir sürücü bunu göstermek icin ugrasmaz. Sakin sakin iner asagiya.

Sevgilerimle

Motosikleti
Sevgili Aybars ,

Biraz abartiyorsun bence. O parkurda ,o bisikletci kadar deneyimli bir motosiklet sürücüsü ayni performansi cok rahat gösterir.

Tour of Turkey (Cumhurbaskanligi Bisiklet Turu) basta olmak üzere Türkiyedeki bisiklet yarismalarinda...
Maalesef yol o kadar dar ki, yol bisikleti yarışlarında kullanılabilecek bir iniş olamazdı. Bu yüzden motosiklet dinamiğinde mümkün değil. Zira frenajda çok yavaşlatıyor, ama aynı virajı bisiklet çok az frenle dengeleyerek geçiyor.

Tour of Turkiye gibi yarışlarda belirli yol ölçü standartları aranıyor. Ve böylesine riske açık inişler yok. Ama bizim klavye cengaverleri senin delikanlıların hızına yetişmeye kalkarsa sonuç gene uçak kazası gibi...

Bir de ben ayaktayım uyuyamadım, sen ne yapıyorsun bu saatte buralarda?

Motosikleti
Maalesef yol o kadar dar ki, yol bisikleti yarışlarında kullanılabilecek bir iniş olamazdı. Bu yüzden motosiklet dinamiğinde mümkün değil. Zira frenajda çok yavaşlatıyor, ama aynı virajı bisiklet çok az frenle dengeleyerek geçiyor.

Tour of Turkiye gibi yarışlarda belirli yol ölçü standartları aranıyor. Ve böylesine riske açık inişler yok. Ama bizim klavye cengaverleri senin delikanlıların hızına yetişmeye kalkarsa sonuç gene uçak kazası gibi...

Bir de ben ayaktayım uyuyamadım, sen ne yapıyorsun bu saatte buralarda?

uyku tutmadi

Sayın Hocam,

Ancaaak;

Bisikletçi varrr bisikletçi var, şimdi Tom Pidcock sağlam bi inişte herkesi delik deşik edebilir ki ediyor da zaten.. Ayrıca Matej Mohoric (San Remo'yu Poggio inişinde kazandı herif), Peter Sagan, Pello Bilbao, Vincenzo Nibali... Bunlar ayrı hikaye..

Bisikletçi Tom Pidcock , Matej Mohoric , Peter Sagan, Pello Bilbao, Vincenzo Nibali...
Bunlar pisikletmi sürüyor 😁
sinema film afişindeki afilli isimler gibi bu ne yahu takma isim kullanan sanatçılar gibi hepsi , birtek Matej Mohoric ben kendi ismimi kullanırım aga demiş sanki , Zeki Müren in aslında Mesut Bahtiyar olması gibi yani 😂

Bunlar pisikletmi sürüyor 😁
sinema film afişindeki afilli isimler gibi bu ne yahu takma isim kullanan sanatçılar gibi hepsi , birtek Matej Mohoric ben kendi ismimi kullanırım aga demiş sanki , Zeki Müren in aslında Mesut Bahtiyar olması gibi yani 😂
Evet ağabey, güzel isimler var bisiklet dünyasında :D Mathieu van der Poel, Remco Evenepoel, Marco Pantani, Alberto Contador, Julian Alaphilippe, Fabian Cancellara...

Motosikleti
Hocam beim sistem geçmek üzerine değil geçmemek üzerine kurulu. Karagölden inene kasar beni geçmemeyi başarırsanız aşağıda köfte ısmarlayacağım. 😀😀😀😀😀

Hah iste bana böyle seylerle gelin.

Ben neler gördüm eski kasarim. O köfteyi yemek icin gerekirse iner motoru elimle iterim. 🤣 🤣 🤣 🤣
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Beni trekking yapan 250 yaşında dede geçti inerken :D

Arkadas ne abarttin beee . O dede olsa olsa 150 yasindadir. 🤣🤣🤣🤣🤣

Motosikleti
D400
İyi de hepiniz beni geçtiniz. En arkada be vardım. Dede beni geçmeden seni nasıl geçti?
Köfte için yapıyorsunuz değil mi?😃😃😃

nasıl ya ben beni mert hariç herkes solladı geçti diye hatırlıyorum

yahu 30 ile indim naptın sen motordan inip elinle mi ittin :D

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Evet ağabey, güzel isimler var bisiklet dünyasında :D Mathieu van der Poel, Remco Evenepoel, Marco Pantani, Alberto Contador, Julian Alaphilippe, Fabian Cancellara...
Yahu hiçbiriniz hayvan Sloveni (Tadej Pogačar) yazmamışsınız?

Yahu hiçbiriniz hayvan Sloveni (Tadej Pogačar) yazmamışsınız?
Pogi başka mevzu ya, ismi çok havalı değil diye yazmamıştım :D Bu Slovenler acayip iyiler sporda ya, müthiş bi destek ve imkan var.. Tadej var, Primoz Roglic var, Matej var, Luka Mezgec var, Luka Doncic var, Goran Dragic var... Ç*k kadar ülke yaw

Motosikleti
Pogi başka mevzu ya, ismi çok havalı değil diye yazmamıştım :D Bu Slovenler acayip iyiler sporda ya, müthiş bi destek ve imkan var.. Tadej var, Primoz Roglic var, Matej var, Luka Mezgec var, Luka Doncic var, Goran Dragic var... Ç*k kadar ülke yaw
Buradaki pislet meraklıları hep genç nesil... Biz gençkene Paolo Savoldelli vardı. Daha hala onun iniş hızlarına ulaşan çok az kişi var.

0:22de gruba lakabı Şahin gibi dalışına kurban...

Bu Slovenler acayip iyiler sporda ya, müthiş bi destek ve imkan var.. Ç*k kadar ülke yaw
Ben bir tarihte dağ bisikleti rehberliği yaparken 3 amca geldi Sloven, bütün hafta anamızı ağlattılar. Rotaları da biliyorlar, önden basıp gidiyorlar, bir bakıyorum mola yerinde bira içiyorlar - saat sabah 09.30 :) Dil bilgisi de yes / no / ok adamların.

Beni trekking yapan 250 yaşında dede geçti inerken :D
yok Gandalf :)
images

Son düzenleme:
Buradaki pislet meraklıları hep genç nesil... Biz gençkene Paolo Savoldelli vardı. Daha hala onun iniş hızlarına ulaşan çok az kişi var.

0:22de gruba lakabı Şahin gibi dalışına kurban...
Bisiklet gibi güzel bir spora genç yaşımda ilgi duyduğum için takdir etmediniz ve beni üzdünüz... :D

Ben 2015 gibi izlemeye başladım, o zamanlar Sagan vardı piyasada, sporun yüzü oydu, o yüzden favorim de odur hep. Genel klasmancılara çok ilgi duymazdım, klasikçileri ve klasik yarışları izlemek hep daha zevkliydi, hala öyle gerçi. Pogi'yle birlikte biraz bu işler değişti, adam her şeyi yapabildiği için :D Bi de bisikletin tarihi çok kirli şimdi bu Paolo ağabeyin prime'ı gelsin Pidcock yerle yeksan eder inişlerde ya, öyle kan dopingiyle olmuyo bu işler teknoloji çok gelişti azizim..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar