Yol yapamadığı için kafayı bozmuş motorcu capsi

Motosikleti
cbf 150
Belkide küfür etmeden konuşmayı öğretmemiz lazım hırboya yada muzo yada neyse ismine. iyi çocuk ama çok küfürlü konuşuyor.

Bende küfür ederim ama şaka niyetine geneldede kendime.

Bu arada hepiniz alıngansınız anasınısı satim hayatı cok ciddey alıyorsunuz. zaten motora biniyorsunuz borç alınmış zamanla yaşıyorsunuz. Eylenin anasını satim.

Ben dolu arkadaşımı kaybettim bu hobiye çok kasmayın ya. bak benlede tartışma yaratmak istiyenler oluyor hiç üstelemiyorum yada şakadan cevaplar yazıyorum.

ego yapmayın olum hayat kısa.

sokmuşum hondaya yamahaya parası olan ne istiyorsa alsın hepsi aynı şey

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Gerçek hayatta tanışmamanın handikapları bunlar. Sohbet sadece bu platform üzerinden döndüğünde adam aramızdan ayrıldığında ölmüş gibi oluyor, ulaşamıyoruz.

Çocuğun izini buldum, bir kaç mesaj attım, umarım görür. (motoseverrr için konuşuyorum bu arada)
Umarım iyidir, yani forumdan ayrılmasının gerçek hayatında bir sorunla ilgisi yoktur.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Kendi isteği ile üyeliğini kapattı
Farklı bir platformdan ulaşabildiğim motoseverrr'in yanıtı şöyledir; "Kaan abi selamlar, foruma bakayım dedim ve yazılanları gördüm, moderatöre ulaşmaya çalışıp tekrardan üyeliğimi aktif ettirmeye uğraşacağım. Kendi isteği üzerine kapatılan hesaplar aktif ediliyor diye biliyorum."

Muhtemelen bugün size üyeliğini yeniden aktif ettirmek için ulaşacaktr.

Motosikleti
D400
Eğer yönetim bazı şeylere dur demezse daha çok üye gidecek, artık normal insanlar bile konulara cevap veirirken eski birikimiyle değil forum agzıyla cevap vermeye başladı.

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Farklı bir platformdan ulaşabildiğim motoseverrr'in yanıtı şöyledir; "Kaan abi selamlar, foruma bakayım dedim ve yazılanları gördüm, moderatöre ulaşmaya çalışıp tekrardan üyeliğimi aktif ettirmeye uğraşacağım. Kendi isteği üzerine kapatılan hesaplar aktif ediliyor diye biliyorum."

Evet doğrudur. Üye geri gelmek istediğinde aktif ediyoruz.

Dönecek olmasına sevindim.
Şimdi ki gençlere göre fazlaca aklı başında bilgili saygılı bir kardeş kaybetmek hoş olmazdı.

Evet doğrudur. Üye geri gelmek istediğinde aktif ediyoruz.

Ben de zamanında kendi isteğimle iptal ettirmiştim. Tekrardan açmak istediğimde olumsuz dönüş yapmıştınız.

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Ben de zamanında kendi isteğimle iptal ettirmiştim. Tekrardan açmak istediğimde olumsuz dönüş yapmıştınız.

Eski üyeğiniz 2022 yılında kapatılmış. Kendi isteği ile kapatılmış değil banlı olarak görünüyor. O tarihlerde moderatörlerden üyelik kapatma talep etmiş olalirsiniz eski mesajlara forum güncellendiği için erişemiyoruz. İletişim sayfasından da bize ulaşan bir talep bulamadım. Tekrar iletişim sayfasından eski üyeliğiniz ile giriş yapıp bize yazın yardımcı olmaya çalışacağız.

Eski üyeğiniz 2022 yılında kapatılmış. Kendi isteği ile kapatılmış değil banlı olarak görünüyor. O tarihlerde moderatörlerden üyelik kapatma talep etmiş olalirsiniz eski mesajlara forum güncellendiği için erişemiyoruz. İletişim sayfasından da bize ulaşan bir talep bulamadım. Tekrar iletişim sayfasından eski üyeliğiniz ile giriş yapıp bize yazın yardımcı olmaya çalışacağız.

Yok önemli değil. Yazan taraftan ziyade daha çok okuyan tarafta olduğum için dert değil.

Ama eski profilimi kendi isteğimle kapmak isteyip de, sanki kural dışı bir şey yapmışım gibi beni göstermeniz de pek yakışık kalmamış.

Motosikleti
Honda CB750 Hornet / Kanuni Seha 150
Konuyu dün gördüm,

Olağan şartlarda dönüp bakmayacağım bir başlık ama madem başta adım dönmüş, bir kelam etmek farz olmuş...

Yok yere polemik yaratan, karşılıklı hiçbir etkileşimimiz yok iken tarafıma sataşan, aklı sıra beni aşağılayıcı bel altı mesajları art arda sıralamaktan sakınmayan ancak bunu kalemiyle beceremeyince; bir motosiklet forumunda, başka bir motosiklet sürücüsünün, motosiklet kazasında gebermesini! (evet, tam ifade budur) dileyecek kadar kendinden geçen bir üye ile; trol, sahtekar, fanatik vd. yaftalarla suçlanıp da, bu duruma forumda tepki gösteren tek üye olarak, fiziken tanıdığı birine karşı, sanal ortam dışında bir araya gelmediği, sadece takma isimden ibaret olan birini yeğleyen onur sahibi bir üye aynı forum çatısı altında birleşebiliyor...!

Ve her ne hikmetse, her seferinde kötü olan değil de, iyi olan cezalandırılıyor...!

İsimleri yazmama gerek yok sanırım...izleyen hatırlayacaktır, izlemeyen de çok bir şey kaybetmiş sayılmaz...

Sevgili @Hırbonen, @Burak Kara, @Muzaffer Topal veya her neyse...içeriden veya dışarıdan okuduğuna eminim...

Adam gibi adamsın kardeşim...! Tek kalsam da bunu her zaman söyleyeceğim...

Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
Saydığın isimler ortaokuldaki biyoloji dersini anımsattı bana. Eşeysiz üreme, bölünerek çoğalma. Niye aklıma geldiyse.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Forumda tepki gösteren "tek üyenin" asıl kızdığı konunun senin gül yüzüne ettiğim laflar olmadığını, esas sebebin farklı olabileceğini ve seni bahane ederek esas rahatsız olduğu konuyu kamufle ederek bu küslüğe karar verdiğini öğrendiğin gün kibrin nedeniyle benden özür dileyemeyeceksin bile.

Eşeyli üreme konusundaki düşüncelerine katılıyorum.

Motosikleti
Honda CB750 Hornet / Kanuni Seha 150
Forumda tepki gösteren tek üye ile aranızdaki problem ve ilişki beni ilgilendirmez...

Beni ilgilendiren, bana yapılan çirkeflik ve ister doğrudan, isterse dolaylı olsun buna verilen onurlu tepkidir. Gerisi lafügüzaf...

Daha forumdaki emekleme dönemimden bana özür borcu kalan birisi için, özür talebi almak da pek bir ironik olmuş. Hala umutsuzca bekliyorum o özrü.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Konuyu dün gördüm,

Olağan şartlarda dönüp bakmayacağım bir başlık ama madem başta adım dönmüş, bir kelam etmek farz olmuş...

Yok yere polemik yaratan, karşılıklı hiçbir etkileşimimiz yok iken tarafıma sataşan, aklı sıra beni aşağılayıcı bel altı mesajları art arda sıralamaktan sakınmayan ancak bunu kalemiyle beceremeyince; bir motosiklet forumunda, başka bir motosiklet sürücüsünün, motosiklet kazasında gebermesini! (evet, tam ifade budur) dileyecek kadar kendinden geçen bir üye ile; trol, sahtekar, fanatik vd. yaftalarla suçlanıp da, bu duruma forumda tepki gösteren tek üye olarak, fiziken tanıdığı birine karşı, sanal ortam dışında bir araya gelmediği, sadece takma isimden ibaret olan birini yeğleyen onur sahibi bir üye aynı forum çatısı altında birleşebiliyor...!
Kastettiğin kişi ile olan muhabbetlerde konularda biz de vardık..Kimin haklı , kimin haksız olabileceğini çözümseyecek kadar kafamız basıyor...

Senin insanların yaşına , donanımına , teknik becerisine bakmadan herkese tepeden bakıp , her fırsatta kendin burjuva elit, karşındakiler dağda yaşamış elinde kaval gezen adam muamelesi yapman , insanları senin hakkında belkide olmadığın kimliğe sokuyor..

Bunun sorumlusu da bizler değiliz..

Mademki o saydığın 3 gereksiz ismi savunuyorsun , bu eleştiriyi yapmam da rahatsız etmesin seni.. Şimdiye kadar yazdıklarına cevap yazmadım ya da konularına girmedim , girmeyi de düşünmüyorum..
Bu bilmişlik sana da forumdakilere de yeter artar..

O bahsettiğin şahsın sana ettiği beddua seni ve onu bağlar.. İkide bir gözümüze sokmana gerek yok.. :)

Kızdıysan şikayet butonu var...

Ben üşenmiyorum her beğenmediğim mesajı şikayet butonuna tıklıyorum... ;)

Strese gerek yok... :)

Konuyu dün gördüm,

Ve her ne hikmetse, her seferinde kötü olan değil de, iyi olan cezalandırılıyor...!

İsimleri yazmama gerek yok sanırım...izleyen hatırlayacaktır, izlemeyen de çok bir şey kaybetmiş sayılmaz...

Sevgili @Hırbonen, @Burak Kara, @Muzaffer Topal veya her neyse...içeriden veya dışarıdan okuduğuna eminim...

Adam gibi adamsın kardeşim...! Tek kalsam da bunu her zaman söyleyeceğim...

Bırak seni başkaları methetsin. Kırkpınar'a çıkmış pehlivan gibi kendini yağlamak pek olmadı gibi.

Yirmi değişik isimde çıkıp insanları kandırıp, alay edip, dalga geçip bunu da meziyet, üstünlük gören kişinin sırf seni övdü diye senin gözünde adam gibi adam olması benim için sorgulanacak bir durum.

Motosikleti
Ns200 15"
Abilerim selamlar, forumdan ayrılma nedenim asıl olarak bir kırgınlık dargınlık veya herhangi bir küslük değildi, sadece zamanımın bir çoğunu istemeden forumda geçirip yapmam gereken şeylere başlayamamak ve hımbıllık yapmamdı. Forumdan ayrılırken sessiz sedasız giderim diye düşünmüştüm ama pekte öyle olmamış. :)

Belli bir vakit sonra alışkanlığıma yenik düşüp hakkımda yazılanları görünce foruma geri dönmek için uğraştım ve sonunda başardım.

Düşünceleriniz ve yardım dilekleriniz için bütün abilerime teşekkürlerim az kalır, böyle düşündürücü duruma soktuğum içinde sizlerden özür dilerim ve artık forumdan bir daha ayrılmamak üzere buradayım.

@tommygun abi sana ekstradan teşekkür ederim, üyelik hakkında taleplerimi eksiksiz bir şekilde ilettiğin ve hızlandırdığın için minnettarım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar