peki gerçekten o - o muydu?Mızaffer Topal'a da sordum neden banlandın diye. "Sebebini bilmiyorum." şeklinde cevap verdi. Garip.![]()
Yeni nicki için önerimdir "Mazlum" olabilir.Mızaffer Topal'a da sordum neden banlandın diye. "Sebebini bilmiyorum." şeklinde cevap verdi. Garip.![]()
Ne zaman hırbonun dahil olduğu bir tartışma olsa otomatik olarak ilk önce ve hatta çoğu zaman sadece o banlanıyor. Çoh gizemli bir olay ellam.Yeni nicki için önerimdir "Mazlum" olabilir.
![]()
Numaramı vermiştim sanıyorum.Numarası olan varsa arasın lütfen. Belki bir şeye ihtiyacı vardır. Bir şey olmuştur. Destek olalım. yada en azından rica edelim geri gelsin.
Şurada kaç efendi motorcu aldık ki?
Mızaffer Topal'a da sordum neden banlandın diye. "Sebebini bilmiyorum." şeklinde cevap verdi. Garip.![]()
Teorik olarak ban'ı açılmıyor, komple üyeliği iptal edildiği için yeni isimle ortama katılıyor. Moderasyonun bunu fark edebilmesi için de adamların bizler gibi sabah akşam forumda her başlık içinde dolaşıp eskiyi de hatırlayabilmeleri gerekiyor ki günümüz dünyasında çok zor.bi insan 10 kere ban yiyebilir de 10 kere banı açılmaz
ip ban hwid ban atarsın zaten bidaha girmeyi beceremez bu 6 ay sonra mı bu adamın aynı kişi olduğu anlaşıldı hayır göz yumuluyor demek kiTeorik olarak ban'ı açılmıyor, komple üyeliği iptal edildiği için yeni isimle ortama katılıyor. Moderasyonun bunu fark edebilmesi için de adamların bizler gibi sabah akşam forumda her başlık içinde dolaşıp eskiyi de hatırlayabilmeleri gerekiyor ki günümüz dünyasında çok zor.
Sebep , üyeliği iptal edilenler farklı bir isimle tekrar üye olamaz..Bu kadar haklı veya haksız banlanmak rahatsız etmiyor mu?
Aklıma takıldı.
Adam IT'ci, bu engelleri aşmasını elbet biliyordur.ip ban hwid ban atarsın zaten bidaha girmeyi beceremez bu 6 ay sonra mı bu adamın aynı kişi olduğu anlaşıldı hayır göz yumuluyor demek ki
Sebep , üyeliği iptal edilenler farklı bir isimle tekrar üye olamaz..Mızaffer Topal'a da sordum neden banlandın diye. "Sebebini bilmiyorum." şeklinde cevap verdi. Garip.![]()
Cevap vermek istemiyorum ama bir insanın 10 kere ban yiyebilmesi için 9 kere banının açılması gerekir......bi insan 10 kere ban yiyebilir de 10 kere banı açılmaz
ya okuduğunu anlayamıyorsun ya da çok yüzeysel birisin ikisi de çok üzücü sana kitap okuma ödevi veriyorumCevap vermek istemiyorum ama bir insanın 10 kere ban yiyebilmesi için 9 kere banının açılması gerekir......
Bence sen düşündüğünü yazamıyorsun gibi....ya okuduğunu anlayamıyorsun ya da çok yüzeysel birisin ikisi de çok üzücü sana kitap okuma ödevi
Kimsenin muzo hırboydu demesine gerek yok aslında. Adam zaten sen geçmişte şöyle yaptın, sen geçmişte böyle yaptın diye anlatıyordu. Ben de yönetimin sırf foruma hareket getirdiği için tolere ettiğini ama iş küfüre girince banladığını düşünüyorum.Sebep , üyeliği iptal edilenler farklı bir isimle tekrar üye olamaz..
Muzo nun kim olduğunu hepimiz gibi moderasyondakilerde biliyordu , sanırım foruma getirdiği hareket nedeniyle biraz göz ardı edip gelen şikayetlere göre hareket ettiler..
Muzo ile diyaloğa girenler kim olduğunu gayet iyi biliyordu , tartışma büyüyünce topu taca atıp ya bu adam banlanan Hırbo idi niye göz yumuyorsunuz falan denmiş olabilir yönetime
Tommicim kasteddiğim kişilik sen değilsin , son duellonuzdan sonra bu yazının üstüne insanlar senin şikayet ettiğini düşünebilir..
Ama sen bu tıynette biri değilsin , adam gibi dövüşürsün biliyorum![]()
Hırbo murbo bilmem de bana hastalıklı ve tedavi olması gereken bir insan olarak geliyor.Kimsenin muzo hırboydu demesine gerek yok aslında. Adam zaten sen geçmişte şöyle yaptın, sen geçmişte böyle yaptın diye anlatıyordu. Ben de yönetimin sırf foruma hareket getirdiği için tolere ettiğini ama iş küfüre girince banladığını düşünüyorum.