Yol yapamadığı için kafayı bozmuş motorcu capsi

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra
Mızaffer Topal'a da sordum neden banlandın diye. "Sebebini bilmiyorum." şeklinde cevap verdi. Garip.:unsure:
Yeni nicki için önerimdir "Mazlum" olabilir.

mazlumu-getirin-bana.gif

Motosikleti
Garajda yatan bir Ninja 650
2 hafta ortalıktan kaybolduk, gene karışmış buralar :p

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Bizim onunla olan mevzumuz çözülmese bile aramızda olmadığından cevap veremeyeceği için sıkıntımız askıya alınmıştır.

Burada hepimize düşen; farklı bir isimle ya da eski üyeliğiyle yeniden aramıza dönene kadar cevap veremeyeceği için haklı da bulsak, haksız da bulsak, sevsek de, sevmesek de adam hakkında olumsuz yorum yapmamaktır.

Edit: Konuya sonradan dahil olanlar, mesajları baştan sona okuduğunda bir tuhaflık sezecektir, bunun da sebebi elemanın bazı mesajlarının silinmesidir.

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
bi insan 10 kere ban yiyebilir de 10 kere banı açılmaz

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
bi insan 10 kere ban yiyebilir de 10 kere banı açılmaz
Teorik olarak ban'ı açılmıyor, komple üyeliği iptal edildiği için yeni isimle ortama katılıyor. Moderasyonun bunu fark edebilmesi için de adamların bizler gibi sabah akşam forumda her başlık içinde dolaşıp eskiyi de hatırlayabilmeleri gerekiyor ki günümüz dünyasında çok zor.

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
Teorik olarak ban'ı açılmıyor, komple üyeliği iptal edildiği için yeni isimle ortama katılıyor. Moderasyonun bunu fark edebilmesi için de adamların bizler gibi sabah akşam forumda her başlık içinde dolaşıp eskiyi de hatırlayabilmeleri gerekiyor ki günümüz dünyasında çok zor.
ip ban hwid ban atarsın zaten bidaha girmeyi beceremez bu 6 ay sonra mı bu adamın aynı kişi olduğu anlaşıldı hayır göz yumuluyor demek ki

Bu kadar haklı veya haksız banlanmak rahatsız etmiyor mu?

Aklıma takıldı.
Sebep , üyeliği iptal edilenler farklı bir isimle tekrar üye olamaz..

Muzo nun kim olduğunu hepimiz gibi moderasyondakilerde biliyordu , sanırım foruma getirdiği hareket nedeniyle biraz göz ardı edip gelen şikayetlere göre hareket ettiler..

Muzo ile diyaloğa girenler kim olduğunu gayet iyi biliyordu , tartışma büyüyünce topu taca atıp ya bu adam banlanan Hırbo idi niye göz yumuyorsunuz falan denmiş olabilir yönetime 🤔

Tommicim kasteddiğim kişilik sen değilsin , son duellonuzdan sonra bu yazının üstüne insanlar senin şikayet ettiğini düşünebilir..

Ama sen bu tıynette biri değilsin , adam gibi dövüşürsün biliyorum 👍

Mızaffer Topal'a da sordum neden banlandın diye. "Sebebini bilmiyorum." şeklinde cevap verdi. Garip.:unsure:

Muzo nun kim olduğunu hepimiz gibi moderasyondakilerde biliyordu , sanırım foruma getirdiği hareket nedeniyle biraz göz ardı edip gelen şikayetlere göre hareket ettiler..

Muzo ile diyaloğa girenler kim olduğunu gayet iyi biliyordu , tartışma büyüyünce topu taca atıp ya bu adam banlanan Hırbo idi niye göz yumuyorsunuz falan denmiş olabilir yönetime 🤔

Tommicim kasteddiğim kişilik sen değilsin , son duellonuzdan sonra bu yazının üstüne insanlar senin şikayet ettiğini düşünebilir..

Motosikleti
Yamaha XSR700

Kimsenin muzo hırboydu demesine gerek yok aslında. Adam zaten sen geçmişte şöyle yaptın, sen geçmişte böyle yaptın diye anlatıyordu. Ben de yönetimin sırf foruma hareket getirdiği için tolere ettiğini ama iş küfüre girince banladığını düşünüyorum.

Kimsenin muzo hırboydu demesine gerek yok aslında. Adam zaten sen geçmişte şöyle yaptın, sen geçmişte böyle yaptın diye anlatıyordu. Ben de yönetimin sırf foruma hareket getirdiği için tolere ettiğini ama iş küfüre girince banladığını düşünüyorum.
Hırbo murbo bilmem de bana hastalıklı ve tedavi olması gereken bir insan olarak geliyor.
Farklı isimlerle sürekli üyelik almak akıl sağlığı yerinde olan birinin yapacağı bir şey değil.
Trollük adı altında ruh hastalığı yaşıyor resmen.
Kendince küçümsüyor tepeden bakıyor ama acınası halde.
Allah şifa versin..
En iyi temellim bu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar