Yol yapamadığı için kafayı bozmuş motorcu capsi

Motosikleti
cbf 150
Hırbo murbo bilmem de bana hastalıklı ve tedavi olması gereken bir insan olarak geliyor.
Farklı isimlerle sürekli üyelik almak akıl sağlığı yerinde olan birinin yapacağı bir şey değil.
Trollük adı altında ruh hastalığı yaşıyor resmen.
Kendince küçümsüyor tepeden bakıyor ama acınası halde.
Allah şifa versin..
En iyi temellim bu.
farklı nickler alma dışında benide tarif ettin ulen :)

Motosikleti
2022-SYM Jet 14 200 + 2011-KLX250 + 2015-KTM Duke 200(arızalı yatış)
Başka şubemiz yoktur. :)
ylGR4y7.png

Motosikleti
Hero Dash 125
Bunhdan sonra kanalıma abone kasmak çin agresifleşicem çirkef olucam. Ulan üye olun heğiniz izliyorsunuz üyelik yok. Düğmeye basacaksınız be

Dur sakin ol kamyoncugeyemmi. Araya kaçan zilli don ile motür sür ve video çek. Bak o zaman nasıl izlenme ve üyelerin artacak. ;) Senin gibi budist adama agresifleşmek ve çirkefleşmek hiç yakışır mı? Tapınaktan ocakdışı yaparlar vallaha.

Motosikleti
Hero Dash 125
Belli oldu benim marjinal videolar çekmem gerekiyor. Size uygun hale getiricem kanalı.

Kamerayı nereye yerleştiricemi iyi biliyorum izleyin ve görün :)
Artık marjinal mi dersin, konulu soft erotik mi dersin işin orası senin kel kafandan geçenlere kalmış. Havalar ısınınca "Denizden gelen adam" konseptli bir şey yapacaksan profilde numaram var. 😘

Motosikleti
2022-SYM Jet 14 200 + 2011-KLX250 + 2015-KTM Duke 200(arızalı yatış)
Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Bunhdan sonra kanalıma abone kasmak çin agresifleşicem çirkef olucam. Ulan üye olun heğiniz izliyorsunuz üyelik yok. Düğmeye basacaksınız be
ben izlemiyorum yaa. kanala üye oldum ama izlemiyorum. video izyelemiyorum ben.
Haa, kör ve sağıra anlatır gibi sayfalarca yazsan okurdum bak.
Şimdilerde pek gelmiyor ama forumda eskiden Gürcan vardı gezdiklerini bloğuna yazardı sayfalarca, keyifle okurduk. Ben okuma insanıyım. Normal konuşma hızı okumaya göre çok yavaş, okumak yazana verimli değil ama okuyana verimli, yani bir kişi yazıp bir sürü kişi okuyorsa en verimli iletişim yöntemi aslında. Video falan da görüntüler ilgimi çekmiyor, uzun uzun sıkılıyorum.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
  • Beğen
Tepkiler: Ged
Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Gerçek hayatta tanışmamanın handikapları bunlar. Sohbet sadece bu platform üzerinden döndüğünde adam aramızdan ayrıldığında ölmüş gibi oluyor, ulaşamıyoruz.

Çocuğun izini buldum, bir kaç mesaj attım, umarım görür. (motoseverrr için konuşuyorum bu arada)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar