Yol yapamadığı için kafayı bozmuş motorcu capsi

Forum kaul kriterleri arasına iq testi veya genel kültür testi veya kişilik testleri gibi testler konulabilir diye düşünürken, şunu farkettim. Ülkenin yarısı zaten bu testler geçemez. Suç hep makarnayı icat edende.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Durum netleşiyor. Şimdi nick kürtçe, milli savunma üniversitesinde olduğunu iddia ediyorsun. Tornavidayla falan millete daldığını ve 3 kurşun yediğini söylüyorsun. Batman Mardin falan diyorsun. Bu tutarsızlıklarla bana bir şey kanıtlamaya çalışma bence
Bana da tutarsızlık geldi.
Ben askeri lise mezunuyum, sonrasında şimdi adına milli savunma üniversitesi denen o zamanlar adı harp okulu olan okulda da 3 yıl okudum. girişte sağlık elemeleri çok sıkıydı, böyle bir durumu olanı alacaklarını hiç sanmıyorum.

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
Bana da tutarsızlık geldi.
Ben askeri lise mezunuyum, sonrasında şimdi adına milli savunma üniversitesi denen o zamanlar adı harp okulu olan okulda da 3 yıl okudum. girişte sağlık elemeleri çok sıkıydı, böyle bir durumu olanı alacaklarını hiç sanmıyorum.
afyoncunun paşa olduğu yerde herkesi alırlar alıyorlar da politiktir ama bu salak torpille bile giremez o kadar denyo

Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
O yönetim katliam yapmış. Ne oldu gene aydınlatabilirler mi?

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Motoseverrr'e ben de üzüldüm ve forumdan ayrılmasına şaşırdım. Aktif bir yazardı ve teknik konulara çok hakimdi, profilinde kendi isteğiyle ayrıldığı yazıyor. Acaba ne oldu da çocuk bunaldı?

Motosikleti
MT-09 // LTR 125
Forumda zaten aktif 10 kişi var. Onlarda birbiri ile küfürleşiyormuş😂

Şimdi siz yazınca gördüm.
Benim sevdiğim ve şu yeni nesile göre fazlaca olgun ve birikimli görüşlere fikirlere açık bir kardeşimizdi.
Saygılı düzgün ender genç bir arkadaştı bana göre.
Bende hem üzüldüm hem merak ettim , kendi isteği ile üyeliği iptal edilmiş 😮‍💨
forumdan kaynaklı bir karar değil diye düşünüyorum..

Motosikleti
MT-09 // LTR 125
Ben küfürleşen görmedim tartışan aynı fikirde olmayan olabilir ama küfür görmedim şahsen.
Lafın gelişi dedim. Tartışma, sinir ortamı var baya. Zaten forum bitmiş okeye dönüyor. Üzücü böyle görmek. Arada girip okuyorum, yazıyorum.

Ama topikler o kadar dandik ki, yazasım hiç gelmiyor.

Tornavida ile düğüne gidip milleti tornavidalayan hebeleşin banlamasını anladım.

Muzo zaten standart banlanmasa rahatsız olur.

Motosever adlı arkadaşın forumdan ayrılma sebebini bende merak ettim. Kimseyle ters düştüğünü görmedim. Normal buralarda takılıyordu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar