Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben bu hayatta seven adama bir kere rastladım. Dünyanın üstüne çizik atıp, her şeyi ama her şeyi ardında bırakıp evlenmiş. Seven bir kere sever, gözü de ondan başkasını görmez. Para gani bir ailenin tek çocuğu terk ettiği öyle sayılacak bir şey değil. Benim diyen babayiğidin harcı değil.
Bence böyle zamanda kendini işine gücüne ver, ilk amacın ekonomik durumu toparlamak olsun, yani hiç birimiz zengin olamayacağız ama en azından borzun harcın az kalmış olsun onu hedefle en kısa vadede. Bunlarla uğraşırken kafanı başka şeylere yormazsın, bunu hayatta kalma olarak algıla, sonrasında bakarsın. gençsin, böyle şeyler normaldir.
En azından şanslısın, İstanbul'un kıyısındasın yani bir depo benzini keyfin için harcayacak fırsatını bulduğunda en fazla yarım saat, hadi bilemedin 15 dakika içinde çatalca'ya varırsın, oradan vur kendini saray kıyıköy yollarına, çok güzel yollar var, yolu ve sürüşü düşünmek kafanı boşaltır rahat ettirir.
"Şükretme! isyan et" diyen bir kafa yapısındayım ama yine de hatırlatayım, içinde bulunduğun ve kendini dertli hissettiğin durum bir çok kişinin hayali.
işlerimin yolunda gittiğini hayal ediyorum, istediğim motosikletlerin hepsi garajımda olsun, çok büyük bir villada oturuyor olayım ve istediğim kadınla evli olayım ve her şey yolunda olsun diyelim ki...
yine de bir şeylere canımız sıkılacak ve bunalım yaşayacağız ve bir süre sonra can sıkıntısı geçecek, sonra tekrar bir şeylerden bunalacağız ve tekrar geçecek...
bence koşullar bahane, bir süre sıkılıp sonra normale dönmek insan psikolojisinde bir döngü diye düşünüyorum, insanın geninde var bu sanırım... tıpkı acıkma doyma döngüsü gibi... yorulup dinlenme gibi bir şey... sürekli oturamayız, insan bir şeyler yapıp yorulmak zorunda ve sonra dinlenirken rahatlamayı yaşıyor, sonra tekrar bir şeyler yapıp yoruluyor...
depresyon ve bunalım psikolojisi de böyle, yani bir zamanlar oyun oynamak için güçlü pc sahibi olmadığım için sıkılıyordum, sonra zaman geçti ve çalıştığım işi bahane eder oldum, sonrasında da hayalimdeki motoru alamıyorum diye sıkılıyordum, şimdilerde ise hatunu bahane ediyorum...
hepsi aşıldı ve buda aşılacak ve sonraki problem ne onu merak ediyorum, ben strese girecek bir şeyler bulurum yine, bunalıma girmek için mutlaka başka bahane çıkar.
Böyle totoş totoş şeyler düşünme, sen Kumburgazlı adamsın, sal kendini rahat ol. Sen aldığın motorla basmayı seven adamsın, Gsr ve Triumph seçimlerin bunun kanıtı.
Matrix filminde kahin teyze öyle diyor, biz seçimlerimizi zaten yaptık, hayata gelme amacımız yaptığımız seçimleri anlamakmış sadece, tabi buda bir bakış açısı... varlığı sorgulamakta ayrı bir hobi benim için...
Tiger 1200 sürmesi çok zevkli, bugün biraz büyükçekmece içerisinde biraz riskli şekilde arabaların arasından yanlayarak motorun tadını çıkardım, çekiş kontrol devreye girene kadar azda olsa yanlıyor motor ve zevkli oluyor...
zamanında hayalini kurduğum bir çok şeyi zamanla elde ettim ama insan doyumsuz olduğu için bir şeyi elde ettiğinde başka istekler çıkıyor..
Ben bu hayatta seven adama bir kere rastladım. Dünyanın üstüne çizik atıp, her şeyi ama her şeyi ardında bırakıp evlenmiş. Seven bir kere sever, gözü de ondan başkasını görmez. Para gani bir ailenin tek çocuğu terk ettiği öyle sayılacak bir şey değil. Benim diyen babayiğidin harcı değil.
sevgi insanın kimyasını değiştiriyor resmen, yani çevremde herkes bana çok şaşırmıştı, normalde kadınların peşinden koşan biri değilim hatta pek kız arkadaş yapma gibi bir tarzım yok ama böyle hafif birinin peşinden çok fazla koşturdum ve bende kendime çok şaşırdım...
bizim buralarda "Gönül" teyze var, lojistik işleriyle uğraşıyor sanırım, çok zengin bir kadın ve kocasını öyle çok seviyordu ki kocası sürekli Gönül teyzeyi aldattığı halde Gönül teyze onu bırakmıyordu... Adam fakirdi ve karısının zenginliğiyle alem yapıp başka kadınlara para yediriyordu...
tabi adam 55 li yaşlara geldiğinde artık karısı dayanamadı ve adamı boşadı... bir kaç gün önce Gönül teyze ile annem karşılaşmış ve Gönül teyze anneme "ben onu çok sevdim, beni aldattığı artık herkes tarafından bilindiği için dayanamadım boşadım" demiş...
Gönül teyze yaşıyor ama kocası öleli yıllar oldu, prostat hastalığıyla öldü gitti, elinde küçük abdest poşediyle dolaşıyordu ve rezil bir şekilde öldü, hak ettiği şekilde öldü pislik herif...
yani sevgi çok güçlü bir duygu ve engel tanımıyor bazen.
işlerimin yolunda gittiğini hayal ediyorum, istediğim motosikletlerin hepsi garajımda olsun, çok büyük bir villada oturuyor olayım ve istediğim kadınla evli olayım ve her şey yolunda olsun diyelim ki...
yine de bir şeylere canımız sıkılacak ve bunalım yaşayacağız ve bir süre sonra can sıkıntısı geçecek, sonra tekrar bir şeylerden bunalacağız ve tekrar geçecek...
bence koşullar bahane, bir süre sıkılıp sonra normale dönmek insan psikolojisinde bir döngü diye düşünüyorum, insanın geninde var bu sanırım... tıpkı acıkma doyma döngüsü gibi... yorulup dinlenme gibi bir şey... sürekli oturamayız, insan bir şeyler yapıp yorulmak zorunda ve sonra dinlenirken rahatlamayı yaşıyor, sonra tekrar bir şeyler yapıp yoruluyor...
depresyon ve bunalım psikolojisi de böyle, yani bir zamanlar oyun oynamak için güçlü pc sahibi olmadığım için sıkılıyordum, sonra zaman geçti ve çalıştığım işi bahane eder oldum, sonrasında da hayalimdeki motoru alamıyorum diye sıkılıyordum, şimdilerde ise hatunu bahane ediyorum...
hepsi aşıldı ve buda aşılacak ve sonraki problem ne onu merak ediyorum, ben strese girecek bir şeyler bulurum yine, bunalıma girmek için mutlaka başka bahane çıkar.
Matrix filminde kahin teyze öyle diyor, biz seçimlerimizi zaten yaptık, hayata gelme amacımız yaptığımız seçimleri anlamakmış sadece, tabi buda bir bakış açısı... varlığı sorgulamakta ayrı bir hobi benim için...
Tiger 1200 sürmesi çok zevkli, bugün biraz büyükçekmece içerisinde biraz riskli şekilde arabaların arasından yanlayarak motorun tadını çıkardım, çekiş kontrol devreye girene kadar azda olsa yanlıyor motor ve zevkli oluyor...
zamanında hayalini kurduğum bir çok şeyi zamanla elde ettim ama insan doyumsuz olduğu için bir şeyi elde ettiğinde başka istekler çıkıyor..
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
hangisi hangisini terk etmiş anlamadım?
sevgi insanın kimyasını değiştiriyor resmen, yani çevremde herkes bana çok şaşırmıştı, normalde kadınların peşinden koşan biri değilim hatta pek kız arkadaş yapma gibi bir tarzım yok ama böyle hafif birinin peşinden çok fazla koşturdum ve bende kendime çok şaşırdım...
bizim buralarda "Gönül" teyze var, lojistik işleriyle uğraşıyor sanırım, çok zengin bir kadın ve kocasını öyle çok seviyordu ki kocası sürekli Gönül teyzeyi aldattığı halde Gönül teyze onu bırakmıyordu... Adam fakirdi ve karısının zenginliğiyle alem yapıp başka kadınlara para yediriyordu...
tabi adam 55 li yaşlara geldiğinde artık karısı dayanamadı ve adamı boşadı... bir kaç gün önce Gönül teyze ile annem karşılaşmış ve Gönül teyze anneme "ben onu çok sevdim, beni aldattığı artık herkes tarafından bilindiği için dayanamadım boşadım" demiş...
Gönül teyze yaşıyor ama kocası öleli yıllar oldu, prostat hastalığıyla öldü gitti, elinde küçük abdest poşediyle dolaşıyordu ve rezil bir şekilde öldü, hak ettiği şekilde öldü pislik herif...
yani sevgi çok güçlü bir duygu ve engel tanımıyor bazen.
bence en büyük sorunumuz bu, başkalarının söylemlerini fazla önemsiyoruz... herkesi dinleyelim ama son kararı biz kendi içimizde vermeliyiz.. nasıl mutlu oluyorsak öyle yaşamalıyız, insan mutlu oldukça çevresine faydalı ve hayırlı olabilir bence.
demek sonuna kadar beraber mutlu yaşamışlar, böyle şeyleri duymak sevindiriyor, belki bize de nasip olur, bazı şeyleri zamana bırakmakta fayda var... benim şahsen en iyi öğrendiğim şey fevri davranmamak... belki güzel şeyleri kaçırıyor olabilirim ama fevri hareket etmeyerek ciddi hatalardan da kurtuluyor insan.
fatih merak etme erkekler gençken hep senin oluyor yıllar ilerledikçe sende piskolojik olarak olgunlaşıyorsun sonra çok tehlikeli oluyorsun (bu olgunlaşma işi herkes te olmayabiliyor)
duygularla bağı koparıyorsun mantıkla yaşamaya başlıyorsun ve gençken hata yaptığını düşünüp tekrar aynı hataları yapmıyorsun (evet o hatalardan ders çıkarabilirsen adam oluyorsun ama duyguları kenara bırakırsan da taş kalpli bir adam ki buda kötü birşey)
yaşanması gerekenler yaşanmaya devam edecek sen bunları değiştiremezsin değiştirmeye uğraşma değiştiririm sanma kendini yorma/yıpratma çünkü yapamayacaksın
akışa bırak.
steve mcQueen o meşhur sözünü hatırla.
Benim vespanın altı 3m filmle kaplı. Diğer yerlerini kaplatmadım.
Vespaların gövdesi aslında şasesi bu yüzden yoldan gelen taşlar alt gövdeye vurunca paslanmalar başlıyor. Geneldede bütün vespalar bu yüzden emekli olur. ben taşlara karşı boyayı kaldırmamsı için film kaplattım benimle aynı zamanda alan arkaaşım motoru paslandı bende hiçbirşey yok.
Hocam uzun kullanım sonrası yorumunuzu merak ediyorum hala memnun musunuz bir sorun oldu mu ? Çok sıcak yazlık bir bölgede yaşıyorum bir zararı olur mu sizce ?
Adamlar dertleşiyor bırak tazyikli suyu
Geçmiştir her halde aşk acısı.
Fatih çok hassassın yıpratırlar seni.
Hayatta en değerli kendini bil karşı tarafı değil.
Adamlar dertleşiyor bırak tazyikli suyu
Geçmiştir her halde aşk acısı.
Fatih çok hassassın yıpratırlar seni.
Hayatta en değerli kendini bil karşı tarafı değil.
Ölmemiştir o dayı ya
Genel olarak toplumsal erkek mesajı diyelim.
Kadınlar tabi ki önemli ama sevdiğimiz beğendiğimiz bizden önemli değil.
Biz seçen tarafız seçilen değil.
Ayık olalım mesajıydı benim ki.