Yol yapamadığı için kafayı bozmuş motorcu capsi

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Kalp delik doğuştan askerlik olmaz.
kardiyoloji raporunu bulamadım, şimdi sana e-nabızdan göndericem abi. sıkı dur :)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

kardiyoloji raporunu bulamadım, şimdi sana e-nabızdan göndericem abi. sıkı dur :)
15 EKİM de Ameliyat oldum. Septoplasti ameliyatı. Maalesef kalp aporu e nabızda yok. Kağıt da çöp oldu. Şuanda e nabızda kontrol ettim fakat gene de bulamadım. Fakat aklıma geldi ki ben 2022 Kurşun sonrası iyileştiğim zaman Kick Box antrenmanı yaptım ve Lisanslıydım. Lisans almak için Dövüş Sporu olduğu için kalp olarak önemli raporlardan geçiş yapılıyo. Geçemezsen vermez Lisansı.

Son düzenleme:

15 EKİM de Ameliyat oldum. Septoplasti ameliyatı. Maalesef kalp aporu e nabızda yok. Kağıt da çöp oldu. Şuanda e nabızda kontrol ettim fakat gene de bulamadım. Fakat aklıma geldi ki ben 2022 Kurşun sonrası iyileştiğim zaman Kick Box antrenmanı yaptım ve Lisanslıydım. Lisans almak için Dövüş Sporu olduğu için kalp olarak önemli raporlardan geçiş yapılıyo. Geçemezsen vermez Lisansı.

Lisans almak sakız almak gibi .
Okuyan adam ispat etmeye çalışmaz en büyük hatan bu.
Shopla foto koymak ekranına ayrı bir saçma :)
Ama uğraşma ben seni general olarak kabul ettim.

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
en başta kardiyoloji raporunu paylaşıcaktı olmadı e nabızdan gösterecekti olmadı en sonunda kick box lisansı attı 🙌

Tornavida arıyor 3 kurşun var rambo mübarek.
Kalp delik.
Akıl sağlığı yok.
Gerçi günümüzün özeti doğru çıksa kimse garipsemez.
belli ki o kadar zoruna gitmiş. Onca ispata rağmen altta kalmamak için konuşmuşsun. Sana inanan bi tek ispatlarıma rağmen konuşan bi eleman olmuş :D
hadi ordan sende ?

Akrep'in bağcılarda kuryelik yaptığını biliyoruz değil mi arkadaşlar.
akrepin kim olduğunu yüzünü yaşını biliyosan şayet gel bağcılara çayımı iç abi ? Muhabbet ederiz.
Şüphen olmasın Kavga dövüşle çocukça işlerle uğraşmıyorum. Muhabbet konusunda ciddiyim.
hatta istersen numaranı özelden ver şimdi görüntülü arayayım ?

belli ki o kadar zoruna gitmiş. Onca ispata rağmen altta kalmamak için konuşmuşsun. Sana inanan bi tek ispatlarıma rağmen konuşan bi eleman olmuş :D
hadi ordan sende ?

akrepin kim olduğunu yüzünü yaşını biliyosan şayet gel bağcılara çayımı iç abi ? Muhabbet ederiz.
Şüphen olmasın Kavga dövüşle çocukça işlerle uğraşmıyorum. Muhabbet konusunda ciddiyim.
hatta istersen numaranı özelden ver şimdi görüntülü arayayım ?
Güzel kardeşim sence zoruma gidecek ne var ?
Bir söyle ?
Mitomani var sen de tedavi şart.
Şu okulu okuyor olsan yazdığım bir mesaj var ona attığın cevaptan anlardım.
Ama için de o kadar ezik duygular var ki üzüldüm senin adına.
Bu IQ ile seni açık öğretime belki kabul ederler.
He bu okulu okuyorsan da memlekete yazık..

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra
Konuyu biri özetliyebilirmi yoksa V strom transalpi tekirdağ köfteci yolalrında tokatlar diyip geçicem
Akrep geri gelmiş. Banlanana kadar nicki Hernepeş. Yeni profil Bağcılarlı bad boy, 19 yaşında birilerini bıçaklamış. 3 kurşun yemiş, Kalbi delik, Şeker hastası ve şeker komasına 7 yaşında girmiş. Kalp deliği ve şekeri ölümcül sporlarla kendi kendine tedavi etmiş. Tüm bunlara rağmen Milli savunma üniversitesi öğrencisi.

Ama bu profil Akrep'le bende tam oturmadı söyleyeyim. Yepyeni bir yalan makinesi olabilir. Sadece bu forumda tanıdığım başka bir profile oturmuyor. Yeterince eski üye olsam çıkarım yapardım.

Akrep geri gelmiş. Banlanana kadar nicki Hernepeş. Yeni profil Bağcılarlı bad boy, 19 yaşında birilerini bıçaklamış. 3 kurşun yemiş, Kalbi delik, Şeker hastası ve şeker komasına 7 yaşında girmiş. Kalp deliği ve şekeri ölümcül sporlarla kendi kendine tedavi etmiş. Tüm bunlara rağmen Milli savunma üniversitesi öğrencisi.

Ama bu profil Akrep'le bende tam oturmadı söyleyeyim. Yepyeni bir yalan makinesi olabilir. Sadece bu forumda tanıdığım başka bir profile oturmuyor. Yeterince eski üye olsam çıkarım yapardım.
Yeni genelkurmayımız falan olur yazdıklarımıza dikkat edelim.

şöyle yapalım, ben seni ispatladığım insanlar ve donkeystone gibi yok sayayım. Sen kendi halinde takıl. Bana da üç maymunu oyna.

şöyle yapalım, ben seni ispatladığım insanlar ve donkeystone gibi yok sayayım. Sen kendi halinde takıl. Bana da üç maymunu oyna.
Şöyle yapalım sen okulunu söyle ben oradan bakayım .
Adın soyadın bellidir sonuçta.
Adı soyadı belli olmayan adam yoktur.
yaz özelden ben paylaşmam mevzuatı biliyorsan zaten anlarsın.

Konunun iyice suyu çıktı. Yönetim konuyu kapatsın artık ya. Bırakmıyorsunuz ki millet güzelce bir kavga etsin. Çekirdekler mundar oldu.

Kuzenimin düğününde damat tarafı kavga çıkarmıştı, yanlışıkla babama da vurmuşlardı. Bende dayanamadım turn a vida 'mla girdim araya. Büyüklerini y4r4ladım. Ondan sonrasını ameliyattan sonra hatırlıyorum :D

@Muzaffer Topal turn a vida kelimesini kafana kazı abi, belki Bağcılar,Şirinevler / Mardin, Şırnak, Batman'da bir olay görürsen bağdaştırır, o zaman b, nebze tanımaya başlarsın :)

puxa vida

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar