Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Durum netleşiyor. Şimdi nick kürtçe, milli savunma üniversitesinde olduğunu iddia ediyorsun. Tornavidayla falan millete daldığını ve 3 kurşun yediğini söylüyorsun. Batman Mardin falan diyorsun. Bu tutarsızlıklarla bana bir şey kanıtlamaya çalışma bence
kaç yaşında adamlarsınız la sizin yaptığınızı bizim köydeki çoban yapmaz gidin iki şakşak yapın ne bileyim kafa dağıtın forumda kavga etmek ne demek admin olsam hepinizi banlardım
hadi ACT zamanında o elemanla çok tartışıyodu ona inanırım. Sen de mi be abi
akrep bol bol altın alın diyen bir kuryeydi. Ben size şimdi vergi mükellefi olmadığımın ve gerçekten MSÜde olduğumun fotosunu bir lik bulup paylaşacağım, Bekleyiniz
Kuvvetmira eğitim verme şerefine eriştiğim çok kaliteli ve dürüst bir adamdır . Şu anda ne yapar bilmem ama forumda aktif olduğu dönemlerde dünya görüşü ve lafını esirgememesi yüzünden ters düştüğü insanlar vardı. Ben kendi adıma çok sever ve sayarım kendisini .
hadi ACT zamanında o elemanla çok tartışıyodu ona inanırım. Sen de mi be abi
akrep bol bol altın alın diyen bir kuryeydi. Ben size şimdi vergi mükellefi olmadığımın ve gerçekten MSÜde olduğumun fotosunu bir lik bulup paylaşacağım, Bekleyiniz
yönetim zamanında bi tane elemanın ( nickini hatırlamıyorum) yok taytlı karıları şöyle böyle alıyorum, etraftaki taytlı millete bayılıyorum diyen azgın bir dal kavuğun bile 3 4 sayfa yazmasına, sonrasında silmesine yol açmıştı. Bu o kadar kötü ve şiddetli bişey olmamasına rağmen bence el atacağını düşünmüyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
inan bana abi, sana hiç bişey kanıtlama mecburiyetinde değilim. üstelik yazdığın hiç bişey tutarsızlık olduğunu göstermiyo. Senden foto nasıl paylaşılması gerektiğini rica ettim, fotomu ve alım resmimi göstermek için ona bile yanıt vermedin laf olsun torba dolsun diye.
Kuvvetmira eğitim verme şerefine eriştiğim çok kaliteli ve dürüst bir adamdır . Şu anda ne yapar bilmem ama forumda aktif olduğu dönemlerde dünya görüşü ve lafını esirgememesi yüzünden ters düştüğü insanlar vardı. Ben kendi adıma çok sever ve sayarım kendisini .
ulan eşşek herif bari sallayacaksan iyi salla hem kalbin delik hem şeker hastasısın bi de beni subay yaptılar diyosun değil subay 6 ay askere bile almazlar seni bu halde
ben askerdeyken nöbetçi subayın brovelerini ve rütbelerini çalardım instagrama fotoğraf atardım,soran akrabalara da ben aartık askerde kalacağım kuzey ırağa tayinim çıktı derdim seninki de o hesap
ulan eşşek herif bari sallayacaksan iyi salla hem kalbin delik hem şeker hastasısın bi de beni subay yaptılar diyosun değil subay 6 ay askere bile almazlar seni bu halde
1.si şimdi sana kardiyoloji raporumu paylaşacağım. Kalbi halen sorunlu bir insan nabızları düzgün gitmez. 2.si bu saatten sonra blokluyorum ve seni bir eşşek olarak anacağım.
ben askerdeyken nöbetçi subayın brovelerini ve rütbelerini çalardım instagrama fotoğraf atardım,soran akrabalara da ben aartık askerde kalacağım kuzey ırağa tayinim çıktı derdim seninki de o hesap
1.si şimdi sana kardiyoloji raporumu paylaşacağım. Kalbi halen sorunlu bir insan nabızları düzgün gitmez. 2.si bu saatten sonra blokluyorum ve seni bir eşşek olarak anacağım.