Yol yapamadığı için kafayı bozmuş motorcu capsi

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra
Durum netleşiyor. Şimdi nick kürtçe, milli savunma üniversitesinde olduğunu iddia ediyorsun. Tornavidayla falan millete daldığını ve 3 kurşun yediğini söylüyorsun. Batman Mardin falan diyorsun. Bu tutarsızlıklarla bana bir şey kanıtlamaya çalışma bence

Motosikleti
600RR
kaç yaşında adamlarsınız la sizin yaptığınızı bizim köydeki çoban yapmaz gidin iki şakşak yapın ne bileyim kafa dağıtın forumda kavga etmek ne demek admin olsam hepinizi banlardım 😆

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Akrep hoş geldin
hadi ACT zamanında o elemanla çok tartışıyodu ona inanırım. Sen de mi be abi :D
akrep bol bol altın alın diyen bir kuryeydi. Ben size şimdi vergi mükellefi olmadığımın ve gerçekten MSÜde olduğumun fotosunu bir lik bulup paylaşacağım, Bekleyiniz :D

Motosikleti
BMW K1200GT , BMW S1000XR M Sport
Ben çok kuvvet miraya uyuz olurdum hala yaşıyormu
Kuvvetmira eğitim verme şerefine eriştiğim çok kaliteli ve dürüst bir adamdır . Şu anda ne yapar bilmem ama forumda aktif olduğu dönemlerde dünya görüşü ve lafını esirgememesi yüzünden ters düştüğü insanlar vardı. Ben kendi adıma çok sever ve sayarım kendisini .

hadi ACT zamanında o elemanla çok tartışıyodu ona inanırım. Sen de mi be abi :D
akrep bol bol altın alın diyen bir kuryeydi. Ben size şimdi vergi mükellefi olmadığımın ve gerçekten MSÜde olduğumun fotosunu bir lik bulup paylaşacağım, Bekleyiniz :D

Lütfen beni o sapık kişilikle karıştırmayın. LÜTFEN!

özellikle ekran görüntüsü aldım :)

Motosikleti
600RR
Motosikleti
D400
guzel yazmışın ama

"Mesela reel hayatta normal insan olanların burada troll olması psikolojik bir rahatsızlık."

şunu zerre uzerime almıyorum haberın olsum.

biraz eğlenemeyeceksek ne zikime burdayız

ulan yazmayacaktım sozde , neyse son.
Reel hayatta tanımıyorum seni, sana özel değildi genel bir yorum. Yanlış anlama :) ama karakterin cidden cok farkli ise disarda, o zaman sıkıntı.

Motosikleti
D400
yönetim zamanında bi tane elemanın ( nickini hatırlamıyorum) yok taytlı karıları şöyle böyle alıyorum, etraftaki taytlı millete bayılıyorum diyen azgın bir dal kavuğun bile 3 4 sayfa yazmasına, sonrasında silmesine yol açmıştı. Bu o kadar kötü ve şiddetli bişey olmamasına rağmen bence el atacağını düşünmüyorum :)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

inan bana abi, sana hiç bişey kanıtlama mecburiyetinde değilim. üstelik yazdığın hiç bişey tutarsızlık olduğunu göstermiyo. Senden foto nasıl paylaşılması gerektiğini rica ettim, fotomu ve alım resmimi göstermek için ona bile yanıt vermedin laf olsun torba dolsun diye.

Valla onlar da seviyor hatta fonluyor bence forum canlansın diye.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kuvvetmira eğitim verme şerefine eriştiğim çok kaliteli ve dürüst bir adamdır . Şu anda ne yapar bilmem ama forumda aktif olduğu dönemlerde dünya görüşü ve lafını esirgememesi yüzünden ters düştüğü insanlar vardı. Ben kendi adıma çok sever ve sayarım kendisini .

Neden şaşırmadım acaba 😁

ulan eşşek herif bari sallayacaksan iyi salla hem kalbin delik hem şeker hastasısın bi de beni subay yaptılar diyosun değil subay 6 ay askere bile almazlar seni bu halde
1.si şimdi sana kardiyoloji raporumu paylaşacağım. Kalbi halen sorunlu bir insan nabızları düzgün gitmez. 2.si bu saatten sonra blokluyorum ve seni bir eşşek olarak anacağım.
he tabi beni ilgilendirmez

ben askerdeyken nöbetçi subayın brovelerini ve rütbelerini çalardım instagrama fotoğraf atardım,soran akrabalara da ben aartık askerde kalacağım kuzey ırağa tayinim çıktı derdim seninki de o hesap
fark ettiysen rütbem takılı bile değil :)

1.si şimdi sana kardiyoloji raporumu paylaşacağım. Kalbi halen sorunlu bir insan nabızları düzgün gitmez. 2.si bu saatten sonra blokluyorum ve seni bir eşşek olarak anacağım.

fark ettiysen rütbem takılı bile değil :)
Rütben yok ciğerim benim..
Olmayan rütbe takılmaz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar