Elektrik süpürgesi bu. F1'de ses dediğin V10'dur. Aksi iddia edilemez.
Rallide de görmek isteriz "sizi"
ralli amatoru eğlendirdiği için ilgisi cekmiyor hondamızın.
pilotajdan bahsetmiyorum burda , yanlış anlaşılmasın.
Ve bu iddianı benim gibi birine söylüyorsun öyle mi?
Profesyonel bir amatörsün Muzo.
Bazen burada ne işim var diyorum.
Soyadını nick olarak kullanmış olduğunu öğrendiğim villeneuve'ün oğlu jacques rallide yarıştı, Raikonnen yarıştı, Kubica yarıştı, Vettel yarıştı. Hiç birinin F1'deki kadar yıldızı parlamadı. Parlaması çok olası değil. F1'de şartlar çok az değişir, Rallide önündeki pilot virajı fazla kesip viraj içine bir taş atabilir ve lastiğin yarılabilir. Bu disipline karakter olarak ayak uydurabilecek tek f1 pilotu raikkonen'di benim gözümde. Yüzlerce farklı viraj, binlerce farklı ihtimal. Ralli billurlu adam işidir. Üstelik daha eğlenceli.
Juha babayı analım.
Az sonra Sampsonte gelir "motosiklet forumunda otomobil yarışı konuşuyorlar yhaa :sS kusucm glb" der.
Şu çıkarımı yaparsın diye düşünmüştüm: Ralli amatör eğlendirme işi olsa bu adamlar neden F1'de dünyanın parasını kazanırken ralliye geçsin? Sav'ın o kadar yanlış ki aslında ilk etapta ona değinmedim bile. Bir markanın ralliye girip girmemesi hakkında vereceği kararda son kriter amatör eğlendirmektir emin ol.pilotajdan bahsetmediğimi belirttiğim halde neden yazdın bunları anlamadım
rallicilere acayip saygım var cok manyakca işler yapıyolar. bi ara ralli efsanelerini kullanıyordum nick olarak.
hesapların şifrelerini unuttuğum için hep değiştirmek zorunda kalıyodum![]()
Şu çıkarımı yaparsın diye düşünmüştüm: Ralli amatör eğlendirme işi olsa bu adamlar neden F1'de dünyanın parasını kazanırken ralliye geçsin? Sav'ın o kadar yanlış ki aslında ilk etapta ona değinmedim bile. Bir markanın ralliye girip girmemesi hakkında vereceği kararda son kriter amatör eğlendirmektir emin ol.
Balık tutmayı öğretmek yanlış oluyor bu forumda. Izgarada pişmiş kılçığı ayıklanmış limonu rokası yanında tabakta servis bekliyorsunuz.
| Yıl | Şampiyon Üretici |
|---|---|
| 1980 | Fiat Rallypedia.com |
| 1981 | Talbot Rallypedia.com |
| 1982 | Audi Rallypedia.com |
| 1983 | Lancia Rallypedia.com |
| 1984 | Audi Rallypedia.com |
| 1985 | Peugeot Rallypedia.com |
| 1986 | Peugeot Rallypedia.com |
| 1987 | Lancia Rallypedia.com |
| 1988 | Lancia Rallypedia.com |
| 1989 | Lancia Rallypedia.com |
| 1990 | Lancia Rallypedia.com |
| 1991 | Lancia Rallypedia.com |
| 1992 | Lancia Rallypedia.com |
| 1993 | Toyota Wikipedia |
| 1994 | Toyota Wikipedia |
| 1995 | Subaru Wikipedia |
| 1996 | Subaru Wikipedia |
| 1997 | Subaru Wikipedia |
| 1998 | Mitsubishi Wikipedia |
| 1999 | Toyota Wikipedia |
| 2000 | Peugeot Wikipedia |
| 2001 | Peugeot Wikipedia |
| 2002 | Peugeot Wikipedia |
| 2003 | Citroën Wikipedia |
| 2004 | Citroën Wikipedia |
| 2005 | Citroën Wikipedia |
| 2006 | Ford Wikipedia |
| 2007 | Ford Wikipedia |
| 2008 | Citroën Wikipedia |
| 2009 | Citroën Wikipedia |
| 2010 | Citroën Wikipedia |
| 2011 | Citroën Wikipedia |
| 2012 | Citroën Wikipedia |
| 2013 | Volkswagen Wikipedia |
| 2014 | Volkswagen Wikipedia |
| 2015 | Volkswagen Wikipedia |
| 2016 | Volkswagen Wikipedia |
| 2017 | Ford Wikipedia |
| 2018 | Toyota Wikipedia |
| 2019 | Hyundai Wikipedia |
| 2020 | Hyundai Wikipedia |
| 2021 | Toyota Wikipedia |
| 2022 | Toyota Wikipedia |
| 2023 | Toyota Wikipedia |
| 2024 | Toyota Wikipedia |
| 2025 | Toyota Wikipedia |
Ya bu konu fazlasıyla uzadı. Futbol yorumları gibi uzayacak, aramızdan biri say lan milanın efsane kadrosunu diyecek şimdi.
Raikkonen F1'den farklı bişey denemek istiyorum diyip ayrıldı, sonra lotusa döndü. Tam benim de yarıştığım dönemler Kubica kaza geçirdi sonra sakatlık yaşadı. F1'e dönme opsiyonu kalmadığından mecburen emekli olmak zorunda kaldı. Şu an wec'te yarışıyor. Ayhan Can Güven'in aynı anda piste çıkıp klasman olarak GTE'de(Yeni klasmanın adını unuttum) podyuma çıktığı organizasyon var ya. İşte o. Toyota'nında Bmw'ninde F1'den çıkışı bizi 2008'de bizi teğet geçen krize denk gelir. Fazla maliyetli. Tabii başarıda yoktu. Bmw için konuşuyorum garaj takımı yarıştırır gibi fabrika takımı yarıştırırsan öyle olur. Çizgiyi hiç bozmadan Sauber devam etti zaten.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Hayır F1'de yarışmak için billura ihtiyaç yok, para lazım. Bir ara Barnie Ecclestone şimdi adını hatırlamadığım bir başkası. Bu ekip kim isterse onu şampiyon yapar, Biri birini domine ederse saçma kurallar getirir. Mühendislik olarak öne çıkmasını engellerler. Senna zamanında ulan bu schumi'nin araba pati çekmiyor bunda bi ayak var demişti. Senelerce kimse sesini çıkaramadı. Senna kaza geçirdi, Schumi efsane oldu, bilmem kaç sene sonra esp sisteminin atası bir kontrol sistemi kullandıkları ispatlandı. Bir sene Mercedes çok iyiyken farklı homologasyonlar sonucu. Sonraki sene sıçabilir. Yunus görselleriyle dalga geçebilirler. Kandırılan spekülasyonlara maruz kalanlar F1 izleyicileridir.
Muhtemelen korumaya alırdı, evet. 5-10dk sonra düzelirdi. Tenerede teknoloji yok zaten. Sorunsuz yapan o. Aynı sebepten aprillia’ya kötü diyemeyiz.o değilde takla atmış tenere ilk marsta calışıyor. ne kadar gaddar bir motor bsgfhg
tuareg olsaydı bok çalışırdı. japonlar herseyi test ediyor. işte bu yuzden japon.
Muhtemelen korumaya alırdı, evet. 5-10dk sonra düzelirdi. Tenerede teknoloji yok zaten. Sorunsuz yapan o. Aynı sebepten aprillia’ya kötü diyemeyiz.
Furukawa marka bir iş makinemiz (japon) arıza yaptı. Güriş çözemedi. Makine stop ediyor. Tüm elektrik gidiyor. Yaklaşık 2 ay çözülmeyince Japonyadan mühendisler geldi makinenin altına yattılar üstüne çıktılar, sonunda buldular. Motor bölmesi ile operatör kabini arasında acil stop şalteri koymuşlar, el girmiyor. Avrupa normlarına uyabilsin diye, 3. Şalter lazımmış, normalde bir iç kabinde birde boom’da olur. Tasarımı uygun olmadığından elin girmeyeceği yere emergency stop koyan salak bir japon mühendis. Çok gerekli olmadığı halde 3. Bir şalter isteyende avrupalı. Japon aynı güvenlik sistemi koysaydı eline yüzüne bulaştırır, keyless frekansından hasanpaşada motor çalışmamasında olduğu gibi dağ başında çekici beklerdin.
yaşlılığı rage baitlerinin kötülüğüne de vurmuş