Yol yapamadığı için kafayı bozmuş motorcu capsi

benim için isim onemli değil. onemli olan neyin doğru olup olmadığıdır.

senle olan ilişkimiz senin sevdiğim bir insan için motorda gebersin demenle bitti.

öncesinde de bazı şüphelerim oldu ama şimdi ne yeri ne zamanı onemi de yok zaten.

sen sevdiklerinine klan dersem burdayım diyosun,( klan deyince ne oluyor mesela ?)

ama benim sevdiğim bir insana haksızca ustune gideceksın ve en sonunda motor kazasında geber diyeceksın ve ben hiçbirsey olmamış gibi mi davranacağım ?

mertowski ile memçoş ile atışmaya baslasa mert memcosu surekli tahrik etse ve en sonunda tiger ın ustınde geber dese mert in suratına bir daha bakmak ister misin ?

arkadaslarına bişey demiyorum, bugune kadar bana hakaret/küfür etmeyen birine asla kotu soz soylemedim.

aksini ispatlayacak olan varsa buyursun gelsin bakalım.

ama dalga gecerım bak yalan yok.

benimle de gecilebilir, ama iş ipneliğe varmasın, kahpelik olmasın. ona gelemem.

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
bu foruma şundan lazım banlayacan bütün yaşlı morukları

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
mertowski ile memcoş48 birbirlerini tanıyor, beraber sürüyor ve anlaşabiliyorlar. Yani temelde aynı örnek değil.

Senin sevdiğin insana ben haksız şekilde gıcık olmadım, bir nedeni var. Evet, ben Punctum için söylediğim kötü sözün pişmanlığını itiraf edip, maksadımı aştığımı söyleyip bir daha onunla muhatap olmamaya söz vererek onu da üzmekten kızdırmaktan vaz geçtim.

Lakin böyle çocukça caps.lerle bu iş olmaz. Bu işlerin raconu; Punctum ve haluk23 hakem olur (haluk23 benden değil, tarafsızlığına güvenirim) Ankara'da buluşur bir masada hakemler eşliğinde seninle konuşuruz, anlaşamıyorsak da artık kimin gücü kime yeterse.

Sen dalga geçmekte serbestsin ama laf yediğinde de sinirlenmeyeceksin

senin pişmanlığın konunun gündeme gelmesidir.

punctum a gore daha once de gebermesini dilemişin.

neyse boş iş bunlar.

laf yediğimde sinirlenmem ben, eğer şu yaptığın caps e sinirlendiysem iki gozum onume aksın, africa ile kaza falan yapayım. daha nasıl yemin edilir. kızsam kızdım derim ne olacak sanki ?

ben sadece hakaret ve kufurde sinirlenirim ve ne olursa olsun karşılık veririm.

ama buradaki capste yavsaklık gordum ve bunu dile getirdim yoksa kızmadım.

ayrıca iş kaba kuvvete gelmez haaa bir ola ki geldi.

her gun spor yapmaya ozen gosteren tek seferde 1 km yuzebilen 1.87 boyunda biri olan ben, gunde 2.5 paket sigara içen birini paket eder.

tek korkum kalp krizi geçirmen olur. allah korusun tabi. aklına gelmesin oyle seyler.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Yok niye pişman olayım gündeme gelmesinden, ben kıvırmadan hatalarımı ve çözümümü dürüstçe anlatıyorum. Hatta sözümü unutup tutamadığım için de adamdan özür dilediğimi söyledim, daha ne yapayım?

Merak etme, dayak yemek ve orada bırakmak da bu işin şanındandır. Dövdüğümüz kadar dayak da yedik.

Saat 00:37, sabah erken kalkacağım için orta yaş cazibem kaybolmasın diye uyumak, dinlenmek durumundayım. Sen ampır ampır yaz, sabaha cevap veririm.

yok bişey yazmayacam sen de yazma.
dediğim gibi beni yok sayman kafi.

arkadasların da kendini korur merak etme. kimse senin kanatlarının altında olmaya ihtiyac duymuyor.

özetle;

bir gun cıkıp yapay zekanın tek olayı kelimeleri yanyana dizmek falan diye salak salak konursam dalga gecin tabi.

ama iş hakaret/kufur ve kalleşçe ithamlara gelmesin..

herkes dersini almıştır umarım.

senin pişmanlığın konunun gündeme gelmesidir.

punctum a gore daha once de gebermesini dilemişin.

neyse boş iş bunlar.

laf yediğimde sinirlenmem ben, eğer şu yaptığın caps e sinirlendiysem iki gozum onume aksın, africa ile kaza falan yapayım. daha nasıl yemin edilir. kızsam kızdım derim ne olacak sanki ?

ben sadece hakaret ve kufurde sinirlenirim ve ne olursa olsun karşılık veririm.

ama buradaki capste yavsaklık gordum ve bunu dile getirdim yoksa kızmadım.

ayrıca iş kaba kuvvete gelmez haaa bir ola ki geldi.

her gun spor yapmaya ozen gosteren tek seferde 1 km yuzebilen 1.87 boyunda biri olan ben, gunde 2.5 paket sigara içen birini paket eder.

tek korkum kalp krizi geçirmen olur. allah korusun tabi. aklına gelmesin oyle seyler.
İkinizi alıp şöyle bir sağlam elden geçireyim.
Belki ora da birbirinize öfkeniz geçer.
Bir olur normal konuşursunuz koskoca adamlar liseli ergen gibi laf atmazsınız.
Seni de tanımam Tommy de yüz yüze görüşmedim ama şuan şu muhabbet hiç yakışmıyor.
Birbirinizin zayıf yönlerini zaaflarını göstermeyin.
Belli geçmişiniz olmuş bu iki taraf için de erkeklik adamlık kısmına sığmaz.
Ya oturun konuşun ya da s.edin birbirinizi canınızı sıkmayın.

Evet, geçmişte seni en fazla savunan insanlardan biriydim, senin içinden geçmeye yemin etmiş, Maslak'ta çalıştığın yeri tesadüfen bulan üyeye bile "

şimdi fark ettim bunu.

bu üye hala burda mı ?

bu üyeye şimdi ulaşıp adam cok berbat biriymiş. içinden geç demen lazım..

kimmiş bu içimden gececek adam cok merak ettim..

eğee bu üye hala burdaysa

"lan içimden mi gececen sen ? gecmezsen adam değilsin "

aktif üye değilse de bi zahmet ilet..

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
şimdi fark ettim bunu.

bu üye hala burda mı ?

bu üyeye şimdi ulaşıp adam cok berbat biriymiş. içinden geç demen lazım..

kimmiş bu içimden gececek adam cok merak ettim..

eğee bu üye hala burdaysa

"lan içimden mi gececen sen ? gecmezsen adam değilsin "

aktif üye değilse de bi zahmet ilet..
yukarıda Birkan abi çok güzel bir teklifte bulunmuş. Buna yanıt verip 'kabul ediyorum' veya 'hayır kabul etmiyorum' demek yerine o senı bulacak olan adama yöneliyosan açık ara Birkan abinin yaptığı buluşma görüşme gerekse birbirinize girme teklifinden kaçınıyosun demektir.
Yani Muzo abi; Bİrbirinize boş boş burda lise kavgası yapıyosunuz. Elbette atışmanıza laf yapacak yorum yapacak olan ben değilim, sizden yaşça çok küçüğüm. Fakat yaşınıza yakışmıyo, yarın burda birbirimize faydamız dokunacakken zaaflarımızı konuşmayalım.

Tomi abim Yaşına göre davrandığın için de sana helal olsun. KATİYEN KIZDIRMA, LAF ATMA OLARAK ANLAŞILMASIN!; ben şayet bu kadar ergence lafa dayanmam, çoktan kapısına dayanmıştım :ROFLMAO: :ROFLMAO:

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Bizler kadar olmasa da aktif bir üyedir ve hala forumdadır. Bırakalım da ismi bende kalsın. O kendisini açıklamak isterse açıklar.

Motosikleti
cbf 150
Bence Muzo böyle birşey yapmıştır, banada yapıyor zaman zaman. Gel kırkpınara gidelim yağlı güreşleri izliyelim diye. Elimin tersiyle redediyorum. Muzo işte iyisiyle kötüsüyle bizimle

yukarıda Birkan abi çok güzel bir teklifte bulunmuş. Buna yanıt verip 'kabul ediyorum' veya 'hayır kabul etmiyorum' demek yerine o senı bulacak olan adama yöneliyosan açık ara Birkan abinin yaptığı buluşma görüşme gerekse birbirinize girme teklifinden kaçınıyosun demektir.
Yani Muzo abi; Bİrbirinize boş boş burda lise kavgası yapıyosunuz. Elbette atışmanıza laf yapacak yorum yapacak olan ben değilim, sizden yaşça çok küçüğüm. Fakat yaşınıza yakışmıyo, yarın burda birbirimize faydamız dokunacakken zaaflarımızı konuşmayalım.

Tomi abim Yaşına göre davrandığın için de sana helal olsun. KATİYEN KIZDIRMA, LAF ATMA OLARAK ANLAŞILMASIN!; ben şayet bu kadar ergence lafa dayanmam, çoktan kapısına dayanmıştım :ROFLMAO: :ROFLMAO:

ya şimdi yazmayacam dedim daha uzatmak istemiyorum.

beni bulacak adam falan hikaye bunlar.

burdaki mesaj şu ;

ben çok kotu adamım, burda birilerinin canını çok sıkmışım tam beni harcayacaklarken araya girilmiş, ucuz yırtmışım falan...

ya şimdi bu nedir ?

bana edilmedikçe kimseye kufur hakaret etmem diyorum, aksini ispatlayacak adam varsa çıksın diyorum, gelmiş bana arkadasımlarıma laf soyletmem diyor.

kimseyle oturup konusmak veya kavga etmek gibi bir niyetim isteğim yok.

çocukça işlerle çocuklar uğrasır ben değil.

derdi olan da adresimi telefonumu almış ya bunlardan, gelip içimden gecsin bakalım.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Tabi ki neye inanmak istiyorsak ona inanmak konusunda özgürüz.

Bu saatten sonra uzatmanın da alemi yok, Allah selamet versin, hepimiz kendi yolumuza..

Geldim. Haşmet diyorum

Haşmet demem yeterli.

sen cok sinsi bir insansın acemi.

o mu önce kufur ederdi ben mi ?

hatta ve hatta ailemi de karıştırıp kufur ederdi. en aşağılık davranış.

ondan sonra "kumandan bende hadi gule gule derdi" biliyor cunku karşılık vereceğimi ve atılacağımı.

peki sen bunu hiç mi bilmiyordun ?

sana boşuna sinsi demiyorum.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
hasmet forumda aktif bir üye değil, hasmet'in de öyle şeyler demeye ya da yapmaya bir tarafı yemezdi. Uzaklarda olmanın avantajını hep yaşadı.

sen cok sinsi bir insansın acemi.

o mu önce kufur ederdi ben mi ?

hatta ve hatta ailemi de karıştırıp kufur ederdi. en aşağılık davranış.

ondan sonra "kumandan bende hadi gule gule derdi" biliyor cunku karşılık vereceğimi ve atılacağımı.

peki sen bunu hiç mi bilmiyordun ?

sana boşuna sinsi demiyorum.

Uzman eğlendirici!

Onun hatası senin tahriklerine kapılarak senle baş edebileceğini sanmasıydı. Eskiler mevzuyu biliyor zaten.

O mevzunun hepimiz için örnek olduğunu düşünüyorum, en azından benim açımdan.

Seninle başa çıkılmaz çünkü seni sınırlayan herhangi bir kural yok. Sözlerine inanları kandırmayı bir marifet, üstünlük olarak görüp alay ediyorsun.

Bu güne kadar her halde yirmi değişik isimle forumda üyelik açtın. En az yirmi tane daha açmayacağının garantisi yok.

Yarın ne isimle karşımıza çıkacağını bilemediğimiz için fazla uzatmaya gerek yok.

İnsanlar sana laf anlatmaya çalıştıkça bunu bir teveccüh olarak görüyorsun.

Uzman eğlendirici!

Onun hatası senin tahriklerine kapılarak senle baş edebileceğini sanmasıydı. Eskiler mevzuyu biliyor zaten.

O mevzunun hepimiz için örnek olduğunu düşünüyorum, en azından benim açımdan.

Seninle başa çıkılmaz çünkü seni sınırlayan herhangi bir kural yok. Sözlerine inanları kandırmayı bir marifet, üstünlük olarak görüp alay ediyorsun.

Bu güne kadar her halde yirmi değişik isimle forumda üyelik açtın. En az yirmi tane daha açmayacağının garantisi yok.

Yarın ne isimle karşımıza çıkacağını bilemediğimiz için fazla uzatmaya gerek yok.

İnsanlar sana laf anlatmaya çalıştıkça bunu bir teveccüh olarak görüyorsun.

ne diyim sana yaslıvesinsi. eskiler durumu biliyor, kimseye de bişey kanıtlamak durumunda değilim.

madem ben o konuda cok haksızlık yaptım adam olan o zaman konusurdu.

bana karsı onu savunduğun tek bir mesaj gosteremezsin. zaten onu da sevmezdin.

ama kör öldü badem gozlu oldu di mi sinsi ?

hadi bu konuda anlasamadık, eee şimdi guncel bir ornek ver madem millete kufur hakaret ettiğim ?

kufur ve hakareti geçtim, cok ayıp ettin burda dediğin tek bir mesajımı goster bana.

cok iyi tanıyosun ya beni, bekliyorum hadi.

çok vasat adamsın, yaşlılığına veriyorum bazı durumlarını ama bu kadar sinsi bir varlık olman şart değil,.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Vallahi merak ettim ya.😅 Bence kamyoncu olabilir o.

bende cok merak ettim yalan yok.
beni koftecilerden baska tanıyon yok , ama bir sekilde beni tanıyor ! maslakta goruyor, calıştığım yeri biliyor.

tam agzımı yuzumu dagıtacakken bir arama yapılıyor ve dayak iptal oluyor.

allah allah.. kim acaba. ve ben bu adamı bu kadar sinirlendirecek ne yapmış olabilirim ?

ilginccccc

@Birkannn sen misin yoksa, bi ara kafese davet etmiştin sanki beni ???!!

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar